Campagnaro jedná o smlouvě, v Neapoli asi dohraje kariéru

26.11.2012, 16:57
Aktuality
Poslední profesionální smlouvu coby aktivní fotbalista by mohl už brzy podepsat Hugo Campagnaro. Argentinský obránce podává spolehlivé výkony v dresu Neapole a propracoval se až do argentinského národního týmu, v současné chvíli pak jedná o novém kontraktu...

Campagnarovi je už 32 let a je důkazem, že i v tomto věku se může dostat do argentinského národního týmu. Smlouvu v Neapoli pak má jenom do konce letošní sezony.

"Pracujeme na prodloužení smlouvy. V případě mého klienta to pravděpodobně bude poslední kontrakt jeho kariéry a nechceme tak nic uspěchat. V otázce toho, zda zůstane, jsem optimistou, přestože vám mohu potvrdit, že se o něho zajímají i další kluby," prozradil agent Alejandro Mazzoni.

"S vedením Neapole máme dobré vztahy, při jednáních postupujeme trpělivě a nechceme cokoli uspěchat," dodal.

Campagnaro hraje v Neapoli od roku 2009, kdy přišel ze Sampdorie. O tom, že tomuto klubu chce zůstat věrný, svědčí jeho nedávná slova, tehdy totiž odmítl, že by mohl přestoupit do Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
olis

Campagnaro snad najkvalitnejsi obranca v Neapole a klobuk dolu ze takto hra aj po tej autonehode, skoda ze dnes nemoze hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Jak bude vypadat dnes sestava?

Reagovat
olis

uz sa hra

Reagovat
smazaný uživatel

dej odkaz..pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
mastakillah

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele