Camacho zůstal v Málaze a je nejšťastnějším mužem na světě

03.09.2016, 15:04
Aktuality
Ignácio Camacho bude rovněž v sezoně 2016/2017 hájit barvy Málagy. Jméno španělského záložníka bylo v průběhu uplynulých týdnů spojováno s odchodem a o jeho přestupu jednal West Bromwich Albion. Kluby nakonec společnou řeč ohledně sumy za transfer nenašly, z čehož si 26letý fotbalista velkou hlavu nedělá...

Camacho má v Andalusii smlouvu ještě na tři roky a transfer do Birminghamu měl být hodně blízko. Podle některých zpráv se dokonce kluby měly dohodnout na částce 18 milionů eur a fotbalista dostat svolení k jednání o podmínkách kontraktu.

"To, že mohu být zde, ze mě dělá nejšťastnějšího muže na světě. Za nabídku a zájem jsem velmi vděčný, klubu toho za těch šest let ovšem stále hodně dlužím," řekl Camacho.

"Zároveň cítím, že si mě váží Al Thani (Abdulláh Bin Násir Al Thani - majitel Málagy), který mě nechtěl pustit za žádných okolností," dodal.

Camacho vyrůstal v Atléticu Madrid, kde si nedokázal vybojovat místo v základní sestavě. Do Málagy přišel v lednu 2011 za jeden a půl milionu eur.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má navíc než WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští léto si řekne a přestup výše, věřím mu

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho nadpisu som to pochopil tak, že fifa pripravila zas novú anketu.

"The happiest man in the world 2016"

Reagovat
raduinho

Taky bych byl nejštastnější na světě, kdybych nemusel vyměnit Malagu za W.B.A.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele