Camacho se vrací do Benfiky

21.08.2007, 14:10
Aktuality
Jose Antonio Camacho se po třech letech vrací do Benfiky Lisabon. Bývalý trenér španělského národního týmu a Realu Madrid na lavičce portugalského klubu nahradil Fernanda Santose, jehož vedení včera odvolalo...

Santos sice s Benfikou neprohrál ani v jednom ze dvou letošních utkání, vedení si ale výsledky obou zápasů představovalo jinak. Lisabonský celek v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů doma porazil FC Kodaň pouze 2:1 a ve víkendovém úvodním utkání ligové soutěže si přivezl jenom bod ze hřiště Leixoes.

Okamžitě po Santosově odvolání se začalo spekulovat o návratu Camacha. Ten dnes podepsal dvouletý kontrakt. "Jsem velice šťastný, že se vracím do Benfiky. Zanechal jsem zde skvělý tým, když jsem odcházel do Realu Madrid, teď se ale musím seznámit s hráči. Hráči se budou muset adaptovat na nového trenéra a já na ně a to se nestane během dne nebo týdne. Budeme potřebovat čas," řekl Camacho po svém jmenování do funkce.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Tottenham chystá výměnu manažera, ještě během tohoto týdne by podle nizozemských médií měl dostat padáka Martin Jol.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd Eye Martins In Urgent Striker Search

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Arouna Kone má namířeno z PSV Eindhoven do Sevilly, oba kluby se podle informací nizozemských a španělských médií již dohodly na odstupném, které se pohybuje okolo devíti milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná cena.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Vedení Sevilly si zaslouží hlubokou poklonu - fantastickej hráč, krásná cena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele