Camacho se rozloučil s Benfikou

10.03.2008, 09:10
Aktuality
Hodně neslavně dopadl návrat na lavičku Benfiky pro Joseho Antonia Camacha. Portugalský klub je sice v tabulce tamní nejvyšší soutěže na druhém místě, herně a výsledkově se ovšem trápí a španělský kouč se tak po sedmi měsících rozhodl ze své funkce odstoupit...

"Myslím si, že pro tým je to to nejlepší. Doufám, že se hráči zlepší pod jiným trenérem," vysvětlil své rozhodnutí Camacho, jehož povinnosti dočasně přebírá dosavadní asistent Fernando Chalana.

Camacho se kormidla Benfiky znovu ujal v srpnu, když nahradil odvolaného Fernanda Santose. Lisabonský celek je sice na druhé příčce tabulky, z 22 zápasů jich ovšem vyhrál jenom deset a na vedoucí Porto ztrácí již čtrnáct bodů.

Poslední kapkou pro Camacha byl víkendový duel, k němuž do Lisabonu zavítala Leiria. Beznadějně poslední tým tabulky domácí šokoval a domů si odvezl bod za remízu 2:2. Camachovi na jistotě nepřidal ani úvodní zápas osmifinále Poháru UEFA, v němž Benfika doma prohrála s Getafe 1:2.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benfica dělá svému slavnému jménu opravdu ostudu, ale těžko tuto krizi vyřeší jen odchod trenéra Camacha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele