Çalhanoğlu se stále nerozhodl, soustředí se na ME

25.05.2021, 13:10
Aktuality
Hakan Çalhanoğlu (© AFP)
AC Milán se v příští sezoně vrátí do Ligy mistrů, jeho vedení pracuje na stavbě kádru a situaci mu komplikují končící kontrakty. U Rossoneri s velkou pravděpodobností nebude pokračovat brankář Gianluigi Donnarumma a zdarma by mohl odejít i Hakan Çalhanoğlu, turecký záložník se stále nedohodl na prodloužení spolupráce...

27letý fotbalista letos nastoupil k 43 zápasům, v nichž dal devět branek a na dalších dvanácti se podílel přesnou finální přihrávkou. Vedení stojí o jeho setrvání a nabízí mu smlouvu s ročním platem čtyři miliony eur, právě finance pak jsou kamenem úrazu, fotbalista chce více a to znamená šanci pro další kluby.

Çalhanoğlu se dostal do hledáčku Juventusu, o jeho angažování uvažuje Arsenal a ve hře je i katarský Al Duhail, ten dokonce nabízí roční gáži osm milionů eur.

"AC Milán je pro mě speciálním klubem, jsme zpět v Lize mistrů a to je skvělý výsledek," hodnotí v neděli skončenou sezonu.

"Ohledně budoucnosti jsem se ještě nerozhodl a v tuto chvíli se na toto téma ani nechci vyjadřovat, chci se maximálně koncentrovat na Euro," nechal se dále slyšet někdejší hráč Karlsruhe, Hamburku a Leverkusenu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (37)

Přidat komentář
Beči

Za letošní sezónu by ho naše vedení rozhodně podepsat mělo, velkou měrou se podílel na našich dobrých výkonech (hlavně na podzim).

Reagovat
maras93

To je právě ono - za letošní sezonu (a možná 2. půlku té minulé) by ho podepsat měli, ale ne s takovými požadavky, které má. Reálně jsou ty 4 mil. € za mě strop. V mnoha zápasech je neviditelný, nedrží si stálou výkonnost a občas něco zahrál až sem tam za poslední kalendářní rok.

Reagovat
Beči

Jasně, s těmi financemi souhlasím.

Reagovat
AngryPrd

Ano ak hraje na 100% je to rozdielovy hrac, ALE je dost naladovy. Ked je pre niekoho AC specialny klub, neviem o com este potrebuje rozmyslat. Iba dalsi spekulant. Nech ide s Gigim prec a bude klud.

Reagovat
Beči

Z tohoto pohledu ano, ale když nám odejde několik hráčů ze základu, tak hrozí, že se to zase všechno rozpadne a příští sezóna bude tragická.

Ale co se Gigiho týče, jeho odchod mě nemrzí, po tom jak už se několikrát vůči klubu zachoval. Ať si jde.

Reagovat
AngryPrd

Nebal by som sa dat na jeho poziciu Diaza, ked hraje stabilne je viac ako prinos pre zakladnu 11-ku. Ja uz mam po krk tych spekulantov, ktori chcu velke platy za priemerne vykony. Na trhu je kopec kvalitnych hracov za rovnake aj mensie peniaze.

Reagovat
Beči

Souhlas, taky mám tohohle jednání plné zuby.

A jop, Diazovi bych určitě šanci dal, v některých zápasech ukazoval, že potenciál má velký, ale chtělo by to podávat stabilnější výkony. Každopádně pořád patří Realu. Už se jedná o jeho odkupu? Poslední dobou jsem nesledoval novinky.

Reagovat
AngryPrd

Myslim, ze chceli este nejaku zlavu od Realu na trvaly prestup.

Reagovat
Morgue

Já vůbec nechápu jak můžete být nadšení z Diáze, zahrál 2 slušné zápasy a jinak nic.. To už mi příjde ten Hakan lepší než Diáz. Chtělo by to někoho kdo hraje s myšlenkou jako třeba Bennacer, nebo top class Kaká. Mě by se líbil právě na postu Hakana i ten Dybala. To by si myslím mohlo vypadat slušně.

Reagovat
Morgue

Mason Mount z Chelsea by se mi taky líbil místo Hakana.

Reagovat
sokar

Mount do AC je reálne asi ako Mbappe... aký reálny a rozumný dôvod by mal na odchod z Chelsea a aký by mala Chelsea dôvod ho predať? navyše ho určite nepreplatíte, tam sa točia iné peniažky ako si môže AC dovoliť...

Reagovat
Whitemedia

Na to by vám nestačilo sto milionů a to bez přehánění. A Mason taky nemá důvod odcházet, budoucí kapitán Chelsea.

Reagovat
Morgue

A právě proto ho potřebujeme!

Reagovat
AngryPrd

Ale nie ziadne nadsenie. Diaz na poziciu Hakana jednoducho sedi. Druhy Kaka uz asi nikdy nebude, skoda no....

Reagovat
Beči

Reagovat
Beči

Ale jména jako Mount či Dybala jsou pro současné AC nereálné z finančního hlediska.

Reagovat
Morgue

Proč? Měli bychom mít 150M na přestupy. Proč neinvestovat do postu, který nám celkem hoří?

Reagovat
Beči

Nejde o to, že by byli drazí sami o sobě, ale spíš o platy. Když nechtěli dát požadovanou (přestřelenou) sumu ani Gigimu, určitě nedají monstrózní platy ani takovým posilám.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf měl pár dobrých momentů, ale jinak hrál uplné hovno

Reagovat
smazaný uživatel

respektive za ty prachy by měl hrát božsky každej zápas.. a ne být 90% času neviditelný a pak občas něco udělat dobře

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pokud Gigio opravdu odejde do Juve, tak ze sebe udělá, s ohledem na jeho vystoupení např. po Supercoppe, úplného blbečka

Reagovat
Kaka14

vyzera ze je na tom uz dlhsie dohodnuty ..... jedine co to mohlo asi prekazit bol nepostup Juve do LM

Reagovat
The Krupy

To máte za Bonucciho. Teda, že ste mu dovolili vrátiť sa k nám

Reagovat
Kaka14

Mike Maignan ide podpisat zmluvu na 5 rokov za 2,5M (s bonusmi 3M).... hned usetrime na nakladoch minimalne 50M oproti Gigimu, keby suhlasil s 8M rocne

Reagovat
bobis21

I ta přestupní částka je nižší než kolik by dostal u Gigiho agent bonus, takže se ušetří fakt na každém kroku.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
AngryPrd

Myslim si ze Maignan bude este lepsi. Trosku sa spozna s hracmi, s ligou a bude super. Ja som velmi rad za jeho prichod.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
The Krupy

Real Madrid will reportedly confirm Zinedine Zidane’s exit next week, with Max Allegri lined up to succeed the World Cup winner.

Real bude pod jeho vedením silný, aspoň si to myslím. V súvislosti s nami sa spomína hlavne Zidane, Inzaghi, po novom aj Gasperini. Ale neviem prečo mám debilného tušáka, že Pirlo ostane

Reagovat
Slavia10

Já nepochybuji o tom, že Real pod ním buď silný a jasný favorit na titul. Ale nevím zda po první úspěšně sezóně bude Real bavit jeho pragmaticky styl. Je to o úroveň lepší Valverde. A to není žádná urážka, Valverde není špatný taktik, to že hra pod ním ne otřesna už he věc druhá.

Reagovat
Slavia10

Je*

Reagovat
Eldarion

Neviem no, Allegri mi príde tak o level vyššie ako Valverde.

Reagovat
stuff

Gasp by bol sen!

Reagovat
Zark

ale přes to všechno bych raději, aby zůstal v Atalantě

Reagovat
stuff

Jj, ja tiez.

Isto je sam trochu skepticky. Velky klub uz skusil, vieme, ako to dopadlo. V Bergame je za Boha, nema dovod

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Real bude silny ale na ich hru sa nebude dat pozerat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele