Çalhanoğlu jedná o nové smlouvě v AC Milán, Pioli chce jeho setrvání

26.12.2020, 12:02
Aktuality
Hakan Çalhanoğlu je terčem přestupových spekulací a hlavním důvodem je fakt, že mu v AC Milán běží smlouva jenom do konce sezony. Turecký záložník patří do základní sestavy Rossoneri a klub by ho rád udržel, optimisticky se na vše dívá i trenér Stefano Pioli...

Stále teprve 26letý fotbalista dříve hájil barvy Karlsruhe, Hamburku a Leverkusenu a na severu Itálie kroutí svou čtvrtou sezonu. Za AC zatím odehrál 149 zápasů, v nichž dal 29 branek a dalších 45 gólů pro své spoluhráče připravil.

Çalhanoğlu má hned několik nápadníků a v průběhu podzimu se spekulovalo o zájmu Atlética Madrid nebo Manchesteru United. Jeho agent pak jedná o prodloužení kontraktu na San Siru.

"Çalha je fantastický, je to inteligentní hráč, který disponuje dobrým pohybem, umí podpořit útok a ví, jak se nejlépe zapojit do zápasu. Chci jeho setrvání, jedná se o špičkového hráče," popisuje svého svěřence trenér Stefano Pioli.

"Nedomnívám se, že zde jsou nějaké problémy, hraje za nás a jsem si jistý, že chce zůstat, jednáme o tom. Klub, technické oddělení, hráč i já chceme totéž. Dostal se na hodně vysokou úroveň a stále může růst. Na něho můžeme sázet," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vsai umi jen kopat primaky...

Reagovat
Zark

narozdíl od howna Bartona, ten neuměl nic

Reagovat
Elliasson

Což je sakra důležitá přednost.

Reagovat
RadekVonCZE

Jako jo, ale i tak je dobrý mít skvělého exekutora v týmu.

Reagovat
FORZAMILAN

Odborník jsi trolit prosím tě do PL sekce

Reagovat
LesyJePan

Najviac asistencii za rok 2020 v SA

Reagovat
smazaný uživatel

praveze, tie primaky mu moc nejdu

Reagovat
Seydou Doumbia

Sice přístup má na hovno, ale v letošní sezoně nejvíce vytvořených šancí napříč všemi pěti nejlepšími soutěžemi Evropy. Kousek za ním až Grealish nebo Bruno.

Reagovat
smazaný uživatel

V letošní sezoně hraje skvěle.

Reagovat
milanista9

Ten přístup kdy nechá hráče na hřišti ve štychu. Jak dítě... Jak řiká Pioli o žádným problému se nedomnívá tak je asi jedno za kolik

Reagovat
Eldarion

Máš niekde link na tie štatistiky pls? Prvé tri sezóny bol vyslovene zlý, ale hral mimo pozíciu a vtedy v AC nefungovalo asi všetko. Túto aj minulú sezónu je to líder a je tak isto platný v ofenzíve ako defenzíve, a nabehá toho za zápas dosť veľa. Jeho prístup by som hodnotil za toto obdobie naopak perfektne.

Reagovat
Eldarion

*prvé dve sezóny bol zlý

Reagovat
Seydou Doumbia

Dole máš statistiku Shot-Creating Actions tak když projedeš top 5 lig tak nejvíc má jen Mesi, ale toho počítat nebudeme...

fbref.com/en/comps/11/Serie-A-Stats

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

ako píšeš, keď AC bolo v sračkách bol jeden z najhorších, teraz po 1 dobrom roku, bez toho aby pre ten klub vyhral čo i len 1 trofej, začne vymýšlať že chce 6 mega a inak pôjde preč. Dovolím si malé porovnanie, lebo podbné prípady hráčov čo vystrelili pri Ibrovi sme tu už mali, za všetky spomeniem len KPB a Nocerina, ktorí pri Ibrovi vyzerali jak svetoví hráči a bez neho si ani nekopli...(a to som mal oboch rád a po navarte KPB som sa tešil, aj ked som vedel že k tým výkonom s Ibrom sa ani nepriblíži), preto si nemyslím že je na mieste mu dať tolko peňazí, navyše v dobe keď sa začalo hovoriť o tom že nepredĺži zmluvu a odíde, išli na niekolko zápasov jeho výkony prudko dole, tam je vidno ten prístup...posledné zápasy zase hral dobre, to nemôžem povedať, že nie. ale poďme si položiť pár otázok :

a) je to momentálne top3 dôležitý hráč pre mužstvo? NIE

b) je to hráč na ktorom postavíme mužstvo keď odíde Ibra? NIE

c) (aby sa nepovedalo že len hejtujem) môže byť v prípade toho že bude ku každému zápasu pristupovať, tak ako k posledným kolám a bude sa sústrediť na fodbal, byť dôležitým hráčom v boji o Scudetto? ÁNO

a posledná otázka zaslúži si ten človek tých 6 mega, ktoré požaduje? (len pripomeniem že viac bere len Ibra a rovnako Donnarumma, Theo, Bennacer, Kessie všetci berú menej ako Hakan teraz) NIE

doplním ale, že nech dopmôže vyhrať titul, alebo aspoň bojovať on do posledných kôl a nech je motorom toho mužstva, potom nech kludne žiada aj 10 miliónov, ale nie uprostred sezóny bez toho aby niečo s tým mužstvom dosiahol.

Reagovat
Eldarion

Súhlasím, že 6m je prestrelené, preto mu to ani vedenie nechce dať a preto sa aj teraz skloňuje reálnejšia čiastka 4,5m.

Tu ide skôr o to, že ak odíde ako voľný hráč v lete zadarmo, musí sa kúpiť adekvátna náhrada. Čo bude stáť pravdepodobne desiatky mil. Eur, musí sa začleniť do tímu. To je aj jeden z dôvodov, prečo hráči čo prišli ako voľný, tak majú z pravidla aj vyšší plat lebo kluby nemusia vynaložiť prostriedky na ich nákup z klubu. Preto si aj pýtal (údajne) tých 6m, či to bolo fér, neviem.

Hakan je tesne pred svojim prime-om, je zabehnutý, vie jazyk, jeho súhra so Zlatanom je kľúčová a patrí medzi našich najlepších hráčov, a momentálne aj dovolím si povedať, medzi Top 10 CAM na svete. Ja za tým progresom vidím príchod Zlatana, konečne presun na jeho pozíciu, absenciu divákov. Je vidno, že má konečne to sebavedomie. Na čo som ale zvedavý je to, keď sa vrátia fans. Pre mňa je Hakan jeden z presne tých labilnejších hráčov, ktorý práve profituje z ich absencie. Ale možno sa mýlim.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
mojmira

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

za mňa nech ukáže že na to má podávat dobré výkony celú sezónu a že dokáže byť X faktor vo velkých zápasoch (o 2 týždne bude mať šancu proti Juve, tam asi ešte bude dost hráčov chýbať) a kludne nech mu dajú 4 alebo 4,5.

ja si ale určite nemyslím že by to mal byť hráč okolo ktorého by sa malo to mužstvo stavať po odchode Ibru...

Reagovat
AngryPrd

Hauge bude viac platný ako Hakan spolu s Rebicom aj Leaom dokopy keď Ibra skončí - to je tutovka

Reagovat
AngryPrd

Krásne si to napísal. Súhlas vo všetkom

Reagovat
Gazdo

Mne to az pride z ineho sveta ked vidim kolko tie nase nafintene hviezdicky beru a niekomu pride dat 6 mega hracovi vela

Reagovat
FORZAMILAN

Snad se domluví...musíme ho udržet, dostal se do špičkový formy a je to náš klíčovej hráč

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Nejvic vytvorenych sanci v Evrope, zasadni vliv na utocnou hru, nadprumerny work rate. Musi zustat, i kdyz jsem ho driv dost kritizoval

Reagovat
Kaka14

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FC Porto FC

Už v HSV ukazoval že na to má. Ale musí se mi chtít makat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak makej.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Milan.B

Za 6 rocne nestoji...

Reagovat
Eldarion

Ževraj by to malo byť cca 4,5 nakoniec.

Reagovat
10

je asi těžký chtít méně, když vidí, jak Rabiotové a Ramseyové mají o pár km na západ 7m ročně...

Reagovat
Milan.B

Takze je to vasa chyba ja som to vedel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey údajně přes 9 mil. liber ročně

Reagovat
10

ne, má 7m eur ročně, to není těžký dohledat

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to pomalý blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

vždycky mě dojme, jak ty hráči začnou jezdit po prdeli, když mají poslední rok smlouvy

Reagovat
Tomanatura

A pak jdou jejich vykony uplne do prdele. Candreva v Interu hral dobre snad jenom pri vyjednavani o smlouve

Reagovat
BaggioRoberto

Ano, to je jedna skupina hráčů. Pak je ještě druhá. Ti poslední rok trucují.

Reagovat
Morgue

Snad Kebab zustane a Samu vezme čáru zpět do vlasti.

Reagovat
AngryPrd

Samu môže ísť robiť akurát tak modelku, nemôžem si pomôcť ale mne tam ten splaseny zajac prekáža

Reagovat
Rox

Minulou sezonu výbornej. Letos nemám moc času sledovat, ale z toho mála co jsem viděl by mu měli dát co chce. Není důvod shánět na jeho pozici jinýho hráče za zbytečný prachy navíc. Navíc on sám by měl chtít zůstat po tom co se konečně rozehrál.

Reagovat
El-Pistolero-68

Letos je to slabší, ale poslední zápasy je zase ve skvělé formě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele