Cahill dal sbohem Melbourne, chce se ještě poprat o účast na MS

06.12.2017, 18:52
Aktuality
Tim Cahill se ve 38 letech vydá za ještě jednou výzvou, když rekordní střelec australské reprezentace v polovině sezony předčasně ukončil angažmá v Melbourne City a s cílem vybojovat si nominaci na své čtvrté mistrovství světa se pokusí zajistit si stabilní herní prostor někde jinde...

Cahill se k tomuto kroku odhodlal na své 38. narozeniny poté, co v tomto ročníku za City načínal jediné utkání. Celkem za melbournský klub nastoupil 28krát, mnohdy níže v poli, než byl dříve zvyklý, a vsítil dohromady jedenáct gólů.

Cahill mezitím v kvalifikaci o MS 2018 nadále platil za důležitého člena týmu, když jeho dva góly proti Sýrii nasměrovaly Austrálii do interkontinentální baráže s Hondurasem, kde startoval v klíčové domácí odvetě. Pokud by v létě odjel do Ruska, stal by se prvním Australanem v historii se čtyřmi účastmi na světovém šampionátu a vyrovnal by například počin Pelého.

O veteránovy služby se mezitím v Austrálii opatrně přihlásil, kouč Adelaide United Marco Kurz, hráčovo pokračování v A-League je však v tuto chvíli spíše nepravděpodobné. Největší šance se dávají jeho přesunu na Blízký východ, s nímž je Cahill dlouhodobě spojován.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

V nočním programu El Chiringuito jsme se mohli dozvědět, že by měl Mauro Icardi zamířit do Realu Madrid již v zimním přestupovém období.

Podle novinářů se má poslední prosincové úterý uskutečnit vstupní lékařská prohlídka a královský velkoklub za argentinského reprezentanta zaplatí 80 milionů eur plus 12 milionů eur v bonusech. Real Madrid pak získá 70% marketingových práv čtyřiadvacetiletého útočníka. Co se týče platu, má si Mauro Icardi ročně přijít na 9 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my bychom mohli přivést Wernera zase. Wernera chci o trochu víc v barce než Icardiho, toho si vzít můžete, jen je to trochu škoda, jemu jsem oprsbdu věřil, tě se chce stát legendou Interu a pomůže jim zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Vy pořád někoho někomu necháváte, přitom to byl vždycky Real, který vám dával zbytky jako hodnému čoklíkovi.

Reagovat
uff

Tak určiteeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se mi nějak nezdá, že by nám ho pustili takhle lacino (na poměry dnešního Barcelonou a Paříží pokřiveného trhu). Kdyby to vyšlo, tak fajn. Klidně jim jako protihodnotu poslat Benzemu nebo Balea, ale tak hloupí asi nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze + Karim ... ideál. A Bale v létě zpátky domů do Tottenhamu.

Kombinace peněz a protihodnoty v podobě hráče by byla skvělá varianta. To jenom přihlouplké autistické vedení Barcelony neumí dělat tento typ obchodu. Viz 40 melounů + Etoo za Ibrahimoviče. Shodou okolností v tom též figurovali nerazzurri.

Reagovat
Whitemedia

Pořád velký frajer, Austrálie by ho rozhodně měla vzít na MS

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej sympoš.... v Evertonu jsem ho žral. A za Australany na MS vždycky tahoun. Jeho zakončení nohou a především díky skvělému výskoku hlavou ... krása. Záložníci typu Cahill... Ballack ... přesně moje gusto.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rudnevs

V Austrálii končí aj Karim Matmour - bývalý hráč Freiburgu, Gladbachu, Frankfurtu, Lauternu a TSV 1860 München. V Austrálii hrával za tím Marca Kurza - Adelaide United.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
REPLIKATOR

daleko lepší gól než Persieho vyhypovaná hlavička

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nejlepší gól toho MS

Reagovat
C-M@ster

Jj a blbouni ho dali na 6. flek až: https://youtu.be/c0cUE-ePDEc

Hned to taky každej píše v komentářích

Reagovat
Ferguson6

Na MS v nemecku bol fakt top... Vtedy som čakal, že bude mať na viac ako na Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho bral, horší ako Llorente nebude.

Reagovat
Uwe háže buly

Neskutečný hnusák, stejně jako zbytek týmu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele