Cabella je v Lille spokojený. Rád bych tady zůstal, nechal se slyšet

07.02.2023, 16:44
Aktuality
Rémy Cabella (© AFP)

Lille OSC před sezonou posílil Rémy Cabella, jemuž se v novém působišti daří. Dvaatřicetiletý záložník podepsal roční smlouvu s opcí a rád by na severu Francie pokračoval...

Cabella v sezoně zasáhl do 16 ligových zápasů, v nichž se čtyřikrát střelecky prosadil a dalších šest gólů spoluhráčům připravil.

"Dogy" i díky jeho příspěvku usilují o návrat do pohárové Evropy, momentálně ztrácí na páté Stade Rennes dva body. Lille navíc zůstává ve hře rovněž v domácí pohárové soutěži.

"Po jednom tréninku jsem se tady cítil jako doma. Ještě jsme nemluvili o budoucnosti, ale doufám, že k tomu brzy dojde," řekl Cabella, jehož smlouva se aktivováním opce prodlouží do roku 2024. "V Lille se cítím velmi dobře, a to jak na hřišti, tak mimo něj. Je tady ambiciózní prostředí," pochvaluje si záložník.

Cabella se do Francie vrátil v průběhu minulé sezony, po ruské invazi na Ukrajinu vyměnil Krasnodar za mateřský Montpellier. V minulosti nastupoval také za Newcastle United, Olympique Marseille nebo Saint-Étienne. Na kontě má čtyři starty za francouzskou reprezentaci.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
Ferax

Taky tam hraje nejlépe za poslední roky! A podle mě ještě zdaleka neukázal vše, co v něm doopravdy je!

Reagovat
Israha

V Ligue 1 byl dobrý kdekoliv, kde hrál. MHSC, OM, ASSE, všude přinášel kvalitu a osobně jsem byl svého času dost namíchnutý, že u nás nedostal větší prostor a byl za pár šupů vypakován do Ruska. Nepřekvapuje mě, že pořád umí být tahounem i teď v Lille.

Reagovat
Kucka

Přesně, v L1 vždycky kvalita a oblíbený hráč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele