Bývalý šéf ekvádorského fotbalu dostal za úplatky doživotní trest

21.03.2019, 18:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Riadny titulok Odpykávať si 10 ročný trest za korupčnú aféru v domácom väzení je tiež dosť od veci, keďže predpokladám, že Chiriboga si za tie roky čo bol pri koryte určite nakradol dosť peňazí a postavil luxusnú vilu. Tri-štyri roky natvrdo v reálne ekvádorskej väznici by z výchovného hľadiska boli určite účinnejšie. V niekdajšej väznici Garcia Moreno v Quite, ktorú uzavreli v roku 2014 sa v ére jej fungovania v pôvodne 2 miestnych celách tlačilo na maličkej ploche aj 8 väzňov. Takýto "luxus" by som Chiribogovi doprial. Toto by sa na Slovensku nestalo, u nás svojho času vyfasoval bývalý generálny sekretár SFZ Vladimír Wänke 40 mesiacov natvrdo za prijatý úplatok v podobe 15 tisíc korún, dvoch kartónov vína a debničky jabĺk

Reagovat
poz3n

Titulek je zavádějící

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele