Bývalý kanonýr Semeník pracuje v base

03.03.2014, 15:10
Aktuality
Má skončenú strojnícku priemyslovku s maturitou a ako tréner vlastní Euro B-liceniu. Napriek tomu sa futbalu najlepší ligový kanonier v slovenskej lige Róbert Semeník nevenuje. V Banskej Bystrici robí dozorcu v base.

Podľa svojich slov pre Denník Šport po 2,5 roku to zabalil s hľadaním angažmánu a rozhodol sa pre iné zamestnanie. A dosť netradičné. Bývalý ostrostrelec 1.FC Košice, ktorý si zahral aj Ligu majstrov a stále je najlepší ligový kanonier (jeho 120 gólov dobieha 118. gólmi Juraj Halenár) pracuje v Zbore väzenskej a justičnej stráže v Banskej Bystrici-Kráľová. Onedlho by si dokonca už mohol písať pred menom hodnosť podporučíka.

Ako k tomuto kroku vôbec prišiel? "Športoval som s jedným kamarátom a už dávnejšie sme sa bavili o tejto možnosti. Povedal mi, nech si dám žiadosť, absolvujem psychotesty, a keď cez ne neprejdem, nič sa nedeje. Dal som si žiadosť, v novembri 2012 som úspešne spravil psychotesty, previerky z fyzickej zdatnosti, ako aj všetky potrebné podmienky v prijímacom konaní. Celé mi to trvalo trištvrte roka, nebolo to ľahké. Nakoniec ma od 1. októbra vzali do služobného pomeru," povedal Semeník pre Denník Šport a dodal, že má aj zbraň, ktorú však so sebou nenosí.

Ako ďalej priznal, nevyhne sa v base ani debate o futbale: "Niektorí, hlavne z Košíc, sa aj niečo spýtajú. Nemám problém rozprávať sa s nimi, ale ako vravím, radšej si robím svoju prácu, to je priorita. Keď sa niekedy nájde čas, tak prehodíme vetu o futbale," dodal Semeník.

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník Šport

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Idealne meno pre dozorcu.

Reagovat
Sosi

V base? Hodně expresivní vyjádření...

Reagovat
smazaný uživatel

bulvární tendence?

Reagovat
tulen

ale prečo, ako expreska je to celkom aj zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
suldik

a za pár rokov možno o ňom napíše Puskás článok

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale "v base?!"

Reagovat
smazaný uživatel

tebe o čo ide zas?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele