Bylo to těžké, Leverkusen nás zpočátku přehrával, přiznal Favre

25.02.2019, 17:45
Aktuality
Hodně důležité vítězství má za sebou Borussia Dortmund, která zvládla včerejší bundesligový šlágr s Leverkusenem, načež si upevnila vedoucí pozici. Bayer však nedal černožluté družině nic zadarmo a kouč Lucien Favre přiznal, že zpočátku měl herně navrch...

Farmaceutický celek měl skutečně na začátku utkání více ze hry, ovšem po půlhodině otevřel skóre na opačné straně Zagadou. Krátce nato vyrovnal Volland a odpověděl Sancho.

Na přestávku tak šlo BVB s vedením 2:1, navíc krátce po začátku druhého dějství Mario Götze zvýšil a předpokládalo se, že je o vítězi rozhodnuto, zvláště když nebyla další trefa Alcácera nesprávně uznána. Pověstné "nedáš-dostaneš" opět platilo, když se trefil stoper Tah.

Další gólový moment už však k vidění nebyl a Borussen se proto znovu osamostatnili na čele pelotonu před Bayernem Mnichov, na který mají k dobru tři body. "Leverkusen před dvěma týdny porazil 3:1 Bayern, což mluví samo za sebe," řekl Favre. "Zpočátku měl soupeř navrch, naštěstí jsme se však ujali vedení, což nám morálně pomohlo. Potom jsme mohli zvýšit na 4:1, ale místo toho jsme inkasovali na 2:3, přesto už jsme vedení udrželi. Zareagovali jsme dobře," dodal spokojený stratég.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele