Byl to prokletý zápas, uvedl Conte. Pescara si stěžovala na sudího

06.04.2013, 22:10
Aktuality
Minimálně do neděle bude mít Juventus po výhře nad Pescarou na čele italské nejvyšší soutěže dvanáctibodový náskok. Dnešní vítězství se však pro Starou dámu vůbec nerodilo snadno, domácí kouč Antonio Conte po zápase říkal, že to byl prokletý zápas. Hosté ale nakonec odjeli s prázdnou a stěžovali si na sudího...

V Turíně se dnes dlouho hrálo bez branek, až v 73. minutě otevřel z penalty skóre Mirko Vučinić a o pět minut později dal i druhý, vítězný gól. Pescara už pak jen skrz Cascioneho korigovala skóre. Kdyby však v brance neměla úžasného Pelizzoliho, asi by prohrála větším rozdílem.

"Vypadalo to, jako by byl ten zápas prokletý. Stříleli jsme ze všech pozic, ale trefovali jen brankáře a brankovou konstrukci. Pelizzoli měl skvělý den," uvedl po zápase trenér Juve Antonio Conte. "Nebylo to snadné vítězství, ale jsem s výkonem spokojený a mohu si oddechnout, protože jde o tři důležité body," přiznal 43letý kouč.

Vučinić sice dvěma góly zařídil Juventusu vítězství, jenže Conte s ním příliš spokojen nebyl. Nelíbil se mu jednak Černohorcův výkon a jednak jeho oslava gólu. Vučinić si totiž stáhl trenýrky a mával s nimi kolem hlavy, za což si vysloužil žlutou kartu.

"Vučinićovi jsem řekl, že přestože dal dva góly, odehrál špatné utkání. Představte si, co mohl dokázat, kdyby hrál dobře. Je důležité, že dnes před utkáním s Bayernem skóroval, ačkoliv uvažuji, že bych ho posadil na lavičku," naznačil své plány Conte před čtvrtfinálovou odvetou Ligy mistrů, v níž bude Juventus stahovat dvougólové manko. Nebyla to však jediná věc, kterou před zápasem s Bayernem lodivod Bianconeri prozradil. "Moc rád bych hrál 4-3-3, jenomže Simone Pepe je zraněn a on je jedinou variantou na kraj tříčlenného útoku. V trestu jaké Lichtsteiner, takže kdo by hrál beka, já?" položil řečnickou otázku Conte.

Ještě než se ale zraky upřou k Lize mistrů, bude se v Itálii řešit dnešní zápas Juventusu s Pescarou. Hosté si totiž stěžovali na rozhodčího, který Pescaru poškodil. "Hráli jsme dobře, mnohem lépe než v posledních zápasech," prohlásil po prohře trenér Bruno Nobili, který sdílí lavičku s druhým koučem Cristianem Bucchim. "Penalta byla rozhodující, ale červená karta nebyla vůbec nutná. Navíc ta penalta přišla po trestném kopu Juventusu, který měl být odpískán v náš prospěch. Chyba sudího pomohla Juventusu," uvedl Nobili, jenž tak s Pescarou nadále zůstává na posledním místě tabulky.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vučinič byl dneska úplně stejně tragiskej jako vždycky! Měl by táhnou z Turína pryč. Absoritorium zaslouží Pogba a Vidal

Reagovat
Inter Eterno Amore

absoritorium ? to je čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

překlep!

Reagovat
brenk

Zaujímavé je, že iba v 6 tímoch Serie A má najlepší strelec menej gólov ako najlepší strelec Juve Vučinič s 9 gólmi...

Reagovat
smazaný uživatel

útok Juve je ostuda!

Kdyby to tam netáhli záložníci a obrana, je to v pr...

Reagovat
OVi.77

Tak Conte by byl dobrý sebevrah kdyby fakt zahrál 4-3-3 proti Bayernu už tak si tam Franck a Arjen lítali jak na den otevřených dvěří, ale tak tím líp pro nás že jo ..každopádně zápas hrozný, Mirek spálil snad vše co se dalo, sobecky nebyl schopný přihrát do tutové gólovky...

Reagovat
stas87

nie je to len taka conteho hra pred bayernom?nemyslim si ze by postavil tolko utocnikov a vucinica by nemal nechat sediet,ked naskocil do hry tak to bolo poznat,dokazal rozohrat aj podrzat loptu,toho matri asi nie je schopny

Reagovat
10

s 433 bysme měli na hřišti o útočníka míň, protože by na krajích nejspíš hrál Giak a Isla ...navíc je to velmi nepravděpodobný, vzhledem k tomu, že Conte nemá k dispozici Lichtsteinera a Pepeho, což jsou jedni z mála použitelných hráčů do 433

Reagovat
stas87

a uz ste tak hrali a slapalo vam to v lige?lichtsteiner moc dobre v mnichove nehral,alaba si s nim celkom poradil,isla sa stale nechytil?v odvete cakam v zakladu pogbu,som zvedavy ako si poradi s bastim a javimarom

Reagovat
M11

Mirko hrat bude.. vi to i Conte..

Reagovat
10

chyba v překladu, v originále je "smích (poznámka redakce)"

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Mně to taky přišlo ironický, jenže v tom překladu, co jsem měl já, tam už tohle nebylo.

Reagovat
10

jo, na tom football-italia to nebylo, jen v italštině..." Vucinic? Sicuro in panchina (ride, ndr)."

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Melchior

takže máme tři útočníky k dispozici na Bayern? Nebo bude i Anelka?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud do sebe Vučinič nekopne nezjistitelnej adrenalin, tak máme fakticky jednoho a půl útočníka..

Reagovat
Melchior

nevím proč, ale mám pocit, že proti Bayernu by bylo nejlepší postavit útok Del Piero - Trezeguet

Reagovat
SqueeZy

jak to myslíš, že nevíš proč? To je snad tutovka

Reagovat
Melchior

tak myslím, že i aktuálně (v 38, resp. 35 letech) by zatopili obraně Bayernu víc, než kdokoli z našeho seznamu útočníků :/

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak je na tom v současnosti Trezegol, ale o Alexovi to víme všichni, až na vedení Juve..

Reagovat
Melchior

tak letos mu to moc nejde, obcas sedi na lavicce a nedava moc golu (tak jeden za tri az ctyri zapasy), ale v synergii s Alexem by to porad byl platnejsi utocnik nez Matri :-)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně!

Reagovat
snuff24

Achjo, kolikátý to už je zápas ? neříkám, že si nezaslouží vést ligu, ale bodů by měli mít minimálně o 10 mín

Reagovat
M11

a to proc ?

Reagovat
snuff24

neprávem odpískané penalty,udělené karty soupeři a goly z offsidu

Reagovat
M11

skoda ze se vcera z toho nic nestalo.. zkusils nevadi priste to treba vyjde

Reagovat
10

Reagovat
smetos

se nesnaž. tady ma juve VIP ochranu, stejně jako straky

Reagovat
snuff24

taky už jsem si všiml, že ať napíšeš sebe menší narážku na Juve tak se všichni sletí jako supy a začnou nadávat a argumentovat.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

Reagovat
lnterista

penalta jasna...proste ho drzel nazdar...neco jak Milito na Juve

Reagovat
snuff24

vždyť se tam kroutil jak kdyby mu lámal končetiny... jasně držel ho, ale nebylo to nic drastického a takový tahání kdyby se pískalo pořád tak je 10 penalt v zápase.Mě jen prostě štve, že Juventus nedokáže ten gól dát normálně a vždycky to musí být po nějaký sporný situaci.

Reagovat
lnterista

jasne ze to prihral ale Milito kdyby chtel tak to taky ustal...nema ho drzet

Reagovat
10
Reagovat
Pettirosso

je to humus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele