BUTT DO REALU, LARSSON DO NEWCASTLU?

18.01.2004, 00:20
Aktuality
V sobotu 17.1. se objevilo hned několik zajímavých přestupových spekulací. Tou nejzajímavější je zřejmě to, že se o Nickyho Butta, hráče, který v poslední době nedostával v Manchesteru United příliš šancí, zajímá Real Madrid.

Podle anglického deníku Daily Mirror je bývalý asistent Sira Alexe Fergusona a současný kouč Realu Carlos Queiroz ochoten zaplatit za Butta pět miliónů liber. Butt by se tak mohl setkat se svým bývalým spoluhráčem, Davidem Beckhamem.

Ožila také možnost přestupu útočníka Henrika Larssona. O Larssona se zajímala Barcelona, která o něj ale už zřejmě ztratila zájem, nyní se o něj zajímá Newcastle. Další zajímavou zprávou je, že ruský miliardář a šéf Chelsea Roman Abramovič je ochoten vyplatit až osm miliónů liber za záložníka Charltonu Scotta Parkera, o čemž informoval deník Daily Star. Charlton ale nebere tuto informaci příliš vážně, protože si myslí, že Abramovič bude raději peníze investovat do českého záložníka Tomáše Rosického, o kterého má Chelsea taktéž zájem.

O stávkujícího amerického útočníka Briana McBrideho, který momentálně "působí" v Blackburnu, se zajímá Fulham. Reprezentant Toga obránce Kodjo Afanou je na testech v Boltonu.

Autor: Jan Werner

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5 milionů liber není zase tak moc. Já Butta sice nikdy moc nemusel, ale byla by to vítaná konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu si stejne nezahraje, takze pet milionu za nahradnika, jen tak dal a Barcelona za chvili Real predci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál? A co už jsme zkazili? Těch 5 mil. narozdíl od někoho máme.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím tak Butt je defenzivní záložník a na tomto postu v realu moc velká konkurence nepanuje!

Reagovat
HOST*Yarda

Hm, co si ho pamatuju, tak jako defenzivní záložník nehrál v Manu špatně. Otázkou je, zda nepočkat do léta a neulovit nějakou větší rybu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
HOST*Thiery

Koho myslíš?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele