Burley nadále již nepovede skotskou reprezentaci

16.11.2009, 18:56
Aktuality
George Burley již není trenérem skotské reprezentace. 53letý kouč měl být podle informací Sky Sports a BBC odvolán na zítřejší schůzce tamního vedení, nakonec se s týmem rozloučil již dnes...

Burley se kormidla skotského národního týmu ujal před 22 měsíci a příliš úspěšný nebyl. V kvalifikaci o postup na MS 2010 neuspěl a nakonec se Skotskem skončil až na třetím místě své skupiny za suverénním Nizozemskem a druhým Norskem, jemuž ovšem ani toto umístění nakonec nestačilo na místo v baráži.

Poslední kapkou byl víkendový přátelský zápas s Walesem, z něhož Skotsko odešlo poraženo 0:3. Společně s trenérem se loučí i dva jeho asistenti a nové angažmá si hledají Terry Butcher a Paul Hegarty.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Karel Šíp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ramsey mu zlomil vaz

Reagovat
tomasinho

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Skotsku bych přál lepší výsledky,protože oni udělali fotbal fotbalem jak ho známe dnes.Myslím tím že přišli z kombinační hrou,která nahradila styl ,vezmu balón u vlastní branky a pokusím se to celý přeběhnout.přihrávky v podstatě neexistovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych dodal ,že právě tento styl jsme si dobře osvojili a vylepšili ,stejně jako třeba Rakousko a Maďarsko,a stál za našimi úspěchy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele