Bundesliga začne i s fanoušky na stadionech

16.09.2020, 10:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
icka

Reagovat
Skleepy

Hlavně ať to s fanoušky na stadionu vydrží i u nás, mám strach že to superstar zase omezí...

Reagovat
kilobyte

Asi nevydrží. Spíš se divím, že to ještě neomezili.

Reagovat
frankiefcb

čekají do voleb.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

Což je docela riskantní, protože když se počty nakažených budou zvyšovat, tak to budou muset víc omezit ještě před volbami. A tím naserou obě skupiny.

Reagovat
ratusek

tak vůdce je ve špatné situaci. lidi zákazy ani roušky nechtějí, ale na druhou stranu on něco omezit a nařídit musí. teď jak z toho ven aby nasral co nejméně lidí?

Dost mě zajímá,co zase vymyslí od pátku. tipuju to na zákaz vnitřních akcí, takže zavření všech klubů, barů, diskoték, zábav atd. a omezí zase diváky na stadionu jen na personál (pro všechny sporty)

Reagovat
kilobyte

Nezávidím Prchalovi. Bude hodně těžké to svést na Kalouska a opozici.

Jestli se bude situace ještě zhoršovat, tak ani těch 5000 a respirátor ty důchodce do volebních místností nedostane.

Reagovat
ratusek

zhoršovat se bude. Hamáček už zase cejtí moc, takže chce ustavit zase krizový štáb. Nevím k čemu by byl, protože žádnej nouzovej stav a s tím omezením pohybu a ekonomiky se vyhlašovat už nebude.

Reagovat
kilobyte

Tak Babiš už si založil tu radu, aby ho vyšachoval. Akorát tam nejsou zastoupeny všechny složky, které by tam asi být měli.

Jsem zvědavý jak se k tomu postaví, protože hlavní slovo v té radě má on a od té doby co funguje se ta situace jenom zhoršuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Už není čas nic omezovat , jelikož máš vyprodané EURO a Olympíjské hry , takže asi těžko by v květnu byly poloprázdné tribuny v evropských ligách a z ničeho nic by řekli , že na EURO se můžou stadiony naplnit na 100% , musí to postupně všude zvedat , je na tom závislých spoustů faktorů a peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Modi6

To je dobrá zpráva Snad jen bychom se u nás mohli poučit v tom, že by fanoušci na stadionech mohli aspoň trochu dodržovat odstupy. V TV je vidět, že jsou tam i při těch omezených počtech na sebe namačkaní, jak ovce ve stádu. Zatím snad taková zima není, aby se museli k sobě tak tisknout? Ničemu to nepomáhá.

Reagovat
esmuellert

Jsem zvědav na tu atmosféru při počtu cca 5000 - 10 000 diváků, která se bude rovnat plné kapacitě u nás (když jde o zápasy TOP3).

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem viděl zápas v DFB Pokal Dynamo - HSV a celkem slušný hluk , ale ti mají support vždy na úrovni , jen si myslím , že při těch nižších návštěvách nemusí být vždy přítomní ultras , takže tam klidně může sedět 8000 lidí , ale bez kotle to nerozpumpujou

Reagovat
esmuellert

Byl tam vůbec K-Block? Já ten zápas zapnul až za stavu 3:0 a přišlo mi, že tam z K-Blocku byla jen hrstka lidí. Dynamo má hodně "uřvané" fanoušky a zrovna atmosféru v K-Blocku jsem měl příležitost ochutnat na vlastní kůži, když jsem tam byl na Bayernu

Jinak bych se nedivil, kdyby v se na stadionech v Německu odmontovala část sedaček, aby se ten rozestup fakt dodržoval, protože pro mnoho týmů je důležité, aby se fanoušci na stadion aspoň v omezené míře vrátili (ačkoliv zápas Drážďan tomu moc nenapovídal a fanoušci tam občas byli v hloučkách).

Reagovat
db18

Taky Drážďany tam pustili asi třetinu. Některé spolkové země pak povolují třeba jen pětinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem tam byl , ale na jiném zápase , fanoušci byli rozmístění rovnoměrně ve všech sektorech , však to šlo i vidět , takže kotel byl řídce zaplněn

Reagovat
esmuellert

No rozmístění byli, ale jak kde... to už je ale fuk :) Já jsem pro postupný návrat fanoušků na stadion, chybí tam

Reagovat
Arne

Ultras Dynama tam nebyli - bojkot kvůli tomu, co píše dole cologne.

Reagovat
esmuellert

Díky, to jsem nevěděl :)

Reagovat
cologneFC

Atmosféra bude slabšia, pretože ultras nebudú na štadiónoch. Vrátia sa až keď pustia všetkých.

Reagovat
db18

Reagovat
Witcher

Kolik lidí ještě musí zemřít aby to začali brát vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha však teba tam nikto nenúti zostaň doma lebo sa ti môže niečo stať!

Keby sme všetci jazdili 10 km/h taktiež by sa nikto nezabil ale žijeme s tým rizikom...

Reagovat
20fredy20

Reagovat
20fredy20

Zacina vitazit zdravy rozum , dufajme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele