Buffon po nešťastném 600. startu litoval penaltového déjà-vu

24.12.2016, 08:32
Aktuality
Gianluigi Buffon se včera stal teprve druhým hráčem v dějinách Juventusu po Alessandrovi Del Pierovi, kterému se podařilo dosáhnout hranice 600 soutěžních startů za turínský velkoklub, žádnou velkou radost však z pokoření takového milníku mít nemohl. Juventus stejně jako před dvěma lety nezvládl penaltový rozstřel italského superpoháru...

"AC Milán udělal kýžený výsledek a v některých ohledech hrál vážně dobře, s velkým zápalem, ale stejně jako před dvěma lety litujeme toho, že jsme v penaltovém rozstřelu vedli a nedotáhli ho," připomíná brankářská legenda selhání s Neapolí.

"Žal se postupně vrství na sebe a mrzí to, protože jsme zároveň doufali, že se zápas nepotáhne tak dlouho," doplnil osmatřicetiletý veterán, jehož tým se ujal vedení už po 18 minutách. Za dvacet minut ovšem vyrovnal Bonaventura a v prodloužení se nerozhodlo.

"Dnes jsme si včas neuvědomili, že AC Milán v prvních 25 minutách opravdu tápal a my už tehdy mohli utkání rozhodnout. Po těch úvodních 25 minutách už to byl velmi vyrovnaný zápas," krčil rameny zkušený gólman.

Gianluigi Buffon, který s AC Milán prožil ještě větší penaltové zklamání ve finále Ligy mistrů 2003, takto propásl skvělou příležitost stát se jediným fotbalistou se sedmi úspěchy v Supercoppě. Takhle zůstává na šesti zářezech po boku Dejana Stankoviće (Inter Milán, Lazio).

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Milan.B

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Milan.B

Inak Calcio sekcia, stastne a vesele vianoce vam prajem

Reagovat
mato Kreator

pripajam sa

Reagovat
Mrvinho

Za mě taky, Šťastné a Veselé (Pokus o červenočernou )

Reagovat
mojmira

já se taky přidávám s přáním Tobě i všem ostatním v SA

Reagovat
Furia Ceca

Tobě taky!

Reagovat
fabec1222

Už je za zenitem, čas předat žezlo mladším, dobrovolně skončit v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Juventus nesledujes, vid? Ty zenite

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne nesleduje, ked posiela 8 najlepsieho futbalistu sveta a top 3 brankara na svete do dochodku.

buffon sa moze kludne stale rovnat s neuerom alebo de geom a co by dala taka barcelona alebo city za takeho brankara.

a hru s loptou alebo zbieranie centrov mu zavidi kazdy brankar, tam nema stale konkurenciu.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Zase naplavenina ManUtd (fabec)... Skutocny fanusik futbalu co ho proiadne sleduje by netrepal taketo hluposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Budúci rok bude naštvaný kvôli nám

Reagovat
Yanek

To, jak se včera Juventus prezentoval, mi hodně připomínalo Allegriho AC. I přes obrovskou individuální kvalitu matný a nejistý výkon bez jakékoliv snahy o změnu. Zranění mají taky hodně...

Myslím si, že se to ukáže hlavně v LM, protože čistě papírově je to jeden z favoritů na výhru, ale na hřišti to tak prostě nevypadá.

Reagovat
10

mám z toho taky ten pocit, už to začalo připomínat minulou sezonu...ale pořád tak nějak čekám na jaro, tam ten tým musí bejt úplně jinde

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Ale třeba ta zranění sere pes. Chybí třeba Bonucci, ale pokud tam místo něj můžeš dát Barzu, Ruganiho nebo Benatiu, tak se na nějaká zranění nemůžeme vymlouvat.

Reagovat
M11

Reagovat
Mrvinho

Radost mi udělali kluci včera

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
Pinturicchio

Já říkám furt, že ta nálada v týmu je na hovno.

Reagovat
DelPiero137

Jediny na koho moze Allegri kricet a byt nasrany je on sam

Reagovat
smazaný uživatel

Donnarumma bude legenda nejen AC, ale i celé Itálie...v 17ti letech co předvádí, takový prostě druhý hráč není (i když se jedná o brankáře). Už minulý rok byl jedničkou v 16ti letech...to je prostě talent přes všechny talenty momentálně. Moc mu fandím a přeji AC, kdyby se jim podařilo i ukopat LM, i když přes Neapol a AS to bude těžké...o Juventusu nemluvím, to je jasné 1.místo

Reagovat
zrzek999

doufám že zustane v AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele