Buffon: Je skvělé překonat rekord Del Piera

22.10.2015, 19:56
Aktuality
Juventus se ve včerejším utkání Ligy mistrů rozešel s Borussií Mönchengladbach bez branek, brankář Gianluigi Buffon tak udržel další čisté konto a navíc se zapsal do historických tabulek...

Sedmatřicetiletý brankář nyní za "Starou dámu" na poli Champions League odehrál celkem 48 839 minut, čímž se o jednu minutu posunul před legendárního Alessandra del Piera.

Dlouholetá opora italského velkoklubu tak má na svém kontě další milník. "Je to skvělý pocit, když se vám podaří překonat někoho, jako byl Del Piero," prohlásil po utkání Buffon. "Nejlepší je však stejně to, že můžete sdílet vítězství a úspěchy jako tým," dodal.

Juventus má po třech zápasech skvěle nakročeno k postupu do vyřazovací fáze nejprestižnější evropské klubové soutěže, když se zatím se sedmi body drží na čele skupiny D. "Proti Mönchengladbachu jsme si zasloužili vyhrát, nakonec jsme ale spokojeni s bodem," uzavřel Buffon.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady se to hodí legenda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero měl jenom 11 Rolexek?

Reagovat
M11

48 839 minut je svetova trida.. smekam

Reagovat
DelPiero137

Je to skvele a zaroven smutne.

Reagovat
TheMally11

zasloužili si vyhrát, protože za 90 minut se trefili jednou na branku

Reagovat
M11

2x

Reagovat
Pinturicchio

*3x

Reagovat
smazaný uživatel

ale viděl si to? Druhá půle byla kompletně na polovině Gladbachu

Reagovat
Furia Ceca

Zatím jsem se nevyjádřil ke včerejšku, takže využiju diskuzi k tomuto článku: tahle remíza pro mě osobně byla neskutečnej hnus... To, že se na začátku párkrát prohrálo mě zdaleka tak nenadzvedlo ze židle jako tahle remíza! Včea tam sice byla snaha (rozuměj křeč), ale to bylo všechno. Do ted jsem se Maxe zastával, ale poslední dobou už mě sere... Kterej trenér nechá v důležitým zápase nechat sedět svý dva nejlepší hráče?! Teda prominte - ted už jenom jednoho nejlepšího hráče - Pereyra díky svýmu nízkýmu hernímu vytížení už mezi nejlepší naše hráče nepatří... Taky kdo by patřil, když vůbec nehraje. Začínám se bát, že nám v létě odejde. A naopak - Cuadado hraje úplně každej zápas, do toho se Allegri snad zamiloval. A včera tomu všemu nasadil korunu, když do sestavy poslal Sanda místo velezkušenýho Evry: místo, aby dal Allegri Sandovi prostor v Serii A, aby se adaptoval na italskou ligu a Evru využíval na důležitý evropský pasy, udělá to Max úplně naopak... Včerejšek mě fakt totálně znechutil. Každopádně Buffon ale

Reagovat
Furia Ceca

* zápasy.

Včera jsem si polil klávesnici a nějaký písmena musím dopisovat na klávesnici na obrazovce.

Reagovat
smazaný uživatel

já moc nerozumím tomu, proč všichni na ten zápas čumíte a potom jeden po druhým vyplodíte do tý diskuse tenhle elaborát na něco, co před 10 minutama skončilo a všichni to viděli?

Reagovat
jsemdement

Pro me to je treba docela uzitecny, kdyz jsem zapas nevidel a vlastne Juventus ani nesleduju.

Reagovat
Airus

Já jsem se Sandrem velespokojenej. Evra je užitečnej leda tak dozadu, což proti bezzubému Gladbu nebylo třeba. Sandro by byl mnohem větším přínosem kdyby mu Pogba a Chiello občas taky dali balón. Obvzláště Pogba kterej nesmyslně tahal celou levou stranu sám i když mu Lobo zabíhal za obranu mnohokrát. Taky mě nasral tím komentářem a vyčítkama k Moratovi že mu nepříhrál, ale to že on ignoruje hráče v lepším postavení není problém... tohle Juve nefunguje jako tým, každej hraje sám na sebe a pak máchá rukama. Především Cuadrado, Pogba a Morata. Pak jso hráči kteří i když jsou na placu nehrajou - Mandžukič a lidi kteří by tomu mohli dát formu sedí na lávce, ti nejsou třeba jmenovat.

-> vim vim, tohle jsem psal už mnohokrát. Ale není tam chemie, což je chyba Maxe

Reagovat
Zizou

Borec! Udržet si konstantní top výkonost po takovou dobu je prostě fenomenální. Pro mě teda jeden z nejlepších, ne-li nejlepší gólman historie. A jeden ještě za svou klubovou věrnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Super!

Navíc brankář, který téměř nedělá chyby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele