BUFFON CHCE VYDRŽET AŽ DO ČTYŘICETI

25.07.2007, 21:14
Aktuality
Gianluigi Buffon se rozhodl stát dalším důkazem dlouhověkosti brankářů. Vzorem současného gómana Juventusu Turín je jeho krajan a dřívější reprezentant Dino Zoff a právě jemu by se Buffon velice rád vyrovnal...

"Vždycky jsem obdivoval Zoffovu loajalitu k Juventusu a národnímu týmu. V těch dobách byla Itálie každých dvanáct let ve finále mistrovství světa a já doufám, že v roce 2018 u toho ještě budu," řekl Buffon.

Jednomu z nejlepších brankážů světa je v tuto chvíli 29 let, pokud by mu přání vyšlo, vydržel by mezi třemi tyčemi až do svých čtyřiceti let. O Buffonovi se během posledního roku hodně mluvilo v souvislosti s možným odchodem z Juventusu, k tomu ale nakonec nedojde.

"Zůstat jsem v Turíně, protože vedení a fanoušci mi ukázali, jak moc jsem důležitý pro zrekonstruovaný tým. Nějvíce ze všeho jsem věřil cílům, které jsme si dali," prozradil Buffon hlavní důvody svého rozhodnutí hájit i nadále barvy Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je simpatický přístup ...věrný svému klubu ....ještě pořád nemusím hráče typu Thuram ( a jeho přestup do Barcelony při pádu Juve do 2.ligy) ...jsem rád že v té Barce nemá pevné místo a nedostává tolik příležitostí ...také jsem se zlobil na Zambrottu ...ale on se naopak udržel a je skvělým článkem týmu .

Reagovat
HOST*GATTUSO

u Thurama to tak nemůžeš brát, bylo mu myslím 34, když Juve spadlo do druhý ligy, za rok by se vrátil, bylo by mu 35, další rok by trvalo, než by vybojovali nějaký poháry. nevím, nevím, jestli by ještě dostával příležitost v 36. 100 % s tím počítat určitě nemohl a pokud si chtěl ještě zahrát vrcholovej fotbal, musel odejít. že si v Barce nějak extra nezahrál, to už je druhá věc. ale Zambrotta mě taky zklamal no, je mladej a Juve z něj udělalo hráče tohodle formátu, když přišel z Bari jako ÚTOČNÍK !!! s loajalitou k Juve byl celkem na štíru...

Reagovat
HOST*

Taky bych rád vydržel do 40

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*inzaghi

nejlepší!!!

Reagovat
HOST*Parker

Borec!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele