Budu bojovat až do konce sezony, slibuje manažer Leedsu Bielsa

18.12.2021, 11:34
Aktuality
Letošní sezona anglické nejvyšší soutěže se co nevidět přelomí do své druhé poloviny a na pouhých třech výhrách je v tuto chvíli Leeds United. Klub z Elland Road je až na šestnáctém místě tabulky, v úterý schytal debakl od Manchesteru City a pod ještě větším tlakem se ocitl manažer Marcelo Bielsa...

Leeds se před čtyřmi dny pasoval do role sparingpartnera, proti mistrovi byl horší od úvodní minuty a nakonec prohrál vysoko 0:7. Jeho náskok na sestupové pozice činí pět bodů.

"Myslíte si, že existuje nějaký trenér, který by nemohl být propuštěn? Nebo že jsem tak domýšlivý a považuji se za neodvolatelného? Zaměstnání trenéra je nestabilní a ani já nemám nic, co by mě učinilo imunním," prohlásil Bielsa.

"Samozřejmě budu bojovat až do konce sezony, v nesnázích musíte vždycky bojovat. Nic nevzdám, o tom není pochyb," dodal.

Hráči Leedsu jdou znovu do práce dnes, na vlastním stadionu přivítají Arsenal a Bielsa se bude muset vypořádat se spoustou absencí - z nejrůznějších důvodů má k dispozici jenom devět hráčů prvního týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
FiX

Tak pokud majít kádr takhle, tak to se ani těm výsledkům nejde divit:

https://i.imgur.com/tIU97sT.jpg

Reagovat
Jkb

To mají až teď. Proti City a Chelsea jim chybělo 5 hráčů v zápasech před tím měli 3 zraněné, teď se jim to tak sešlo, že Firpo dostal pátou žlutou a bude jeden zápas stát a proti City se zranili další dva hráči mám dojem.

Hodně těch zranění mají svalových, což je částečně i stylem hry který Bielsa praktikuje, nejvíc naběhaných km v lize a k tomu třetí nejvyšší počet Tackles mám pocit.

Reagovat
Agent z Melmacu

mám ho rád, je síce autista a ide si svoje...

Reagovat
Rothbard

A kdo není?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele