Budoucnost nechávám otevřenou, prohlásil Süle

08.10.2021, 17:47
Aktuality
Niklas Süle má s Bayernem Mnichov smlouvu pouze do konce sezony, proto se spekuluje o další budoucnosti 26letého obránce. Německý reprezentant změnu působiště nevylučuje...

Odchovanec Hoffenheimu nastupuje za bavorský velkoklub pátou sezonu, jeho kariéru ale přibrzdil přetržený přední zkřížený vaz v koleni, kvůli čemuž vynechal prakticky rok.

Po příchodu trenéra Juliana Nagelsmanna nastupuje Süle pravidelně, jeho další budoucnost však zůstává nejistá. "Pokud obě strany dojdou k závěru, že spolupráce může nadále fungovat, udělám všechno proto, abych tady zůstal," řekl Süle. "Jestliže to ale tak nebude, mohu zkusit novou výzvu," uvědomuje si.

Budoucnost 35násobného německého reprezentanta se více řeší po nedávném vyjádření, podle něhož chce zamířit do Premier League. Bayern Mnichov je mezitím spojovaný s jiným německým stoperem Antoniem Rüdigerem, jemuž pro změnu končí smlouva v Chelsea.

"Vím, že Bayernu hodně dlužím, ale zároveň věřím, že klub může být s mým přestupem také spokojený," uvedl Süle. "Taková rozhodnutí jsou vždycky o důvěře - mé důvěře v klub a především naopak," vysvětlil čtyřnásobný bundesligový šampion a vítěz Ligy mistrů ze sezony 2019/20. "Nikdy jsem neřekl, že určitě zůstanu, nebo odejdu," uzavřel Süle.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Jdi do MU, spolu s Maguirem byste vytvořili legendární dvojici zlobrů

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle on má xicht ako ten tatko z crudovcov

Reagovat
Rich

Nagelsmann ho chce udržet za každou cenu... To vedení nechce moc prodlužovat se Sulem, kteří nejsou s ním spokojení. Přitom mě osobně přijde, že právě pod Nagelsmannem se zvedl. Nechápu, proč by Bayern měl usilovat o Rudigera? Starší stoper, ano má své kvality, ale jeho představa platu je naprosto mimo pro Bayern.

Za mě prodloužit se Sulem o dva roky s možností opce na prodlužení další rok. Další stoper Bayern nepotřebuje. Vždyť má Upamecana, Hernandeze, Nianzouna.

Reagovat
Heresy

nejak tak ..

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Werkrider

Na dva roky bych to viděl jako no-go pro Suleho i pro Bayern, vzdyť by to museli řešit hned příští rok zase.

Reagovat
Logan

Do BVB by se krásně hodil. Trojice Hummels, Akanji, Sule pojď

Reagovat
Heresy

chlape timhle smerem se nechodi :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele