Budějovice jen remizovaly, hradecký Pázler dal čtyři góly

23.08.2017, 20:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
Thorrin

Snad se letos ten postup povede. SFC!

Reagovat
spider_8

Doufám, že letos půjdete z druhého místa, za nepolapitelným Dynamem

Reagovat
monty25

Viktorka

Reagovat
Shevchenko

Když už tu píšete o Olympii, tak byste ji tady na EF mohli změnit název a přidat logo. A když už jsme u toho, kdo přidává výsledky nižších soutěží? Uběhlo jen pár kol a v sekci MSFL je několik chybných zápasů. Psal jsem to redakci, ale nějak to ignorujete.

Reagovat
eL

Baník Most se už taky přejmenoval na Mostecký Fotbalový Klub ale neřeší se to tu moc. Sice hrajou teď kraj ale příští sezónu se určitě vrátí do divize.

Reagovat
chytrejkluk

Pázler tak alespoň si napravili reputaci potom debaklu v Budějkách

Reagovat
eL

Ta návštěvnost v té druhé lize je žalostná.

Reagovat
Hans82

az na Opavu

Reagovat
eL

Jojo Opava má většinou nejvíc.

Reagovat
dinss

Krom Vítkovic a FM přes jeden tisíc což je tam celkem dobrý. Čekal bych víc od Dynama či Hradce ale na Sokolov je návštěva přes jeden tisíc taky fajn. Bohužel to není jako jinde...

Reagovat
eL

No zrovna na Budějovice s Hradcem jsem čekal víc lidí než 1500

Reagovat
dinss

Na Budějky stejně nikdo nechodí ale je to souboj dvou kvalitních mančaftů. Nebývalo to tam lepší? Měli tam i na ligu poměrně větší kotel ne?

Reagovat
eL

To nemám tušení hele.

Reagovat
smazaný uživatel

V Budějcích teď vede jednoznačně hokej, na Motor chodí na každý zápas 5-6 tisíc diváků (na druhou ligu). Fotbalisti hráli několik let za sebou takovou tužku, že to většinu diváků otrávilo a co si pamatuju, tak ani kotel tam nikdy nebyl velkej. Před pár lety jsem byl náhodou v kotli Dynama na zápase se Slavií v Edenu a bylo nás tam celkem osm...

Reagovat
dinss

Tak to je špatný...

Já vím, že se tam na hokej chodí ale když se tam chodí i na tu 1. ligu...tak proč ne na fotbal alespoň s polovičními návštěvami ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, pamatuju si, že tam slušný návštěvy chodily na fotbal naposledy tak před deseti lety, když tam ještě hráli Lafata s Kuličem, ale od tý doby to jde s kopce. Každou sezonu buď boj o záchranu nebo sestup, navíc většinou měli průměr sotva 1 gól na zápas. A když si vemeš některý výsledky z poslední doby, třeba 0:5 od Karviný, 0:4 doma od Vlašimi, nebo jak teď vypadli v poháru s Velvarama, tak se ani nedivím, že na to radši nikdo nechodí.

Reagovat
Banikovec7

Loni v zapase s Banikem tam bylo 1200 lidi, z toho skoro polovina z Baniku.

Reagovat
Hans82

Tak treba Budejovice jak jsou velke mesto by proti Opave meli mit nastevu o mnoho vetsi proto chci i Opavu v prvni lize sice to nebude jak za Kaucuku 20000 nastevy ale myslim ze pod 4-5 by ty nastevy nesli mozna i vic

Reagovat
Hans82

*4-5 tisic

Reagovat
dinss

Opava bude dobrým oživením ligy a to hlavně po fanouškovské stránce. Akorát je na hovno, že je to daleko. Nevím jak by vypadal fotbal v Budějkách kdyby se jim dařilo být někde v průměru první ligy.

Reagovat
eL

No tak aby taky Opava postoupila

Reagovat
smazaný uživatel

To možná, ale max co se týče počtu na domácích zápasech..

Reagovat
dinss

Tak k nám se určitě hecnou. Nevím v kolika lidech budou jezdit třeba do Jablonce, MB atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ti nechci brát iluze, ale nemyslím si, že by výjezd k vám byl brán jako něco extra. Výkonnost týmu je vysoká, ale vaší fans prostě nejsou bráno jako elita ligy.. Pokud teda někdo nebere vážně hodnocení Sportu. Takže víc Opavaku bych čekal spíše na Spartě, Slavii případně Brno..

Reagovat
dinss

Tak o tom žádná ale myslím si, že Opaváci sem pojedou hlavně kvůli svému týmu.

V ultras/hools scéně se máme ještě hodně co učit.

Reagovat
smazaný uživatel

U vás je fajn, že na ty domácí zápasy chodí pořád podobný počet lidí, blížící se k vyprodánu. To je třeba rozdíl oproti Slavii i Spartě. Každopádně, rozhodně by Opava byla pro ligu větší přinos než Dukla nebo Jihlava případně Boleslav a Jablonec co se týče.fans.

Reagovat
dinss

Jihlava se vždycky hecne hlavně na nás nebo asi celkově ty špičky ligy. Jejich choreo, hlavně vůči nám, je vždycky založený na nějaký nadávce. U nás jsou fajn ty návštěvy ale některým fanouškům v kotli bys musel dát přes držku. Nefandí, čumí a občas na pokyn zvednou ruce a to nás sráží. Fandit s celým kotlem po celý zápas a přidat k tomu nějaký to pyro + pro některé trošku soudnost...vypadlo by to úplně jinak. Sám nemám tolik najezděno/nachozeno jako někteří, co to s Viktorkou táhnout od těch horších časů ale rozhodně jsem se v kotli neobjevil před 4 lety.

Reagovat
doNny

Nemůžeš srovnávat nás a vás...jsme prostě o dost menší město a nemáme tak silné zastoupení v dalších městech jako vy na Ostravsku, takže nikdy nebudeme jezdit v takových počtech jako vy, ale rozhodně tvrdit, že nepřispějeme výjezdově do první ligy...

Úplně v pohodě se vyrovnáme výjezdově Spartě/Slavii k vám (300-350ks?), když už teď se na Žižkov jezdilo vždy v počtech okolo 250ks .. Takže věřím, že výjezdově bude jezdit 100-300ks do Prahy a kolem, Sigma/Brno více a k vám 1000..

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty výjezdy do Sokolova apod? Kde vás bylo třeba kolem 13?

Reagovat
doNny

To bylo myslim Taborsko...nevim co ti na to rict, to byla proste ostuda, kor kdyz tri dny predtim ve stredu nas bylo v Bolce 350...

Ale stojim si za tim, ze v prvni lize by ta cisla byla dost podobna tem, co jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak uvidíme.. Když to tak bude, budu jen rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mstain

Tak záležì jak kdy, třeba loni ve FM na Baník bylo přes 6 tisíc lidí

Reagovat
eL

Baník byl pro ten region kde byli tři druholigové kluby lákadlo na diváky.

Reagovat
dinss

Jenže minimálně půlka byla ta z Baníku...

Trošku mi teď štve Třinec, kterýmu to jde a lidi furt nechodí.

Reagovat
mstain

Tak Třinec není zas tak velké město, a hlavní sport je tam hokej.

Reagovat
Hans82

Tento rok to musime urvat SFC

Reagovat
adalbertus

Jukl a spol ven!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele