BUDE SE VAN NISTELROOY UČIT NĚMECKY?

20.07.2006, 12:58
Aktuality
Útok van Nistelrooy a Makaay? Že je to nesmysl? V reprezentaci Nizozemska dost možná, ale v Bayernu Mnichov se začínají na toto smrtelně nebezpečné útočné duo těšit. O van Nistelrooye se zajímá ještě Real Madrid, ale dění posledních dní dává tušit, že holandský bombarďák má o krok blíže do Bavorska.

Jasné je, že Ruud van Nistelrooy nebude pokračovat v Manchesteru United, kde začal v minulé sezóně válčit se Sirem Alexem. A s ním se válka nevyhrává, David Beckham by mohl vyprávět. Otázkou však je, kolik Manchester za svého útočníka dostane. Z PSV Eindhoven přišel za 30 milionů euro, ale přece jen pět let je znát a 30letý kanonýr už takovou hodnotu nemá.

Manažer Ferguson dal najevo, že van Nistelrooye nebere zrovna za neprodejné zboží: "To, že Ruud od nás odejde, je klidně možné, ale zatím neleží na stole žádná odpovídající a zajímavá nabídka." Jakoby chtěl říct, pánové z Mnichova a Madridu snažte se, čekám. Real už to zkusil, nabídl prý deset miliónů liber. A to se v Manchesteru zdálo málo, chtějí patnáct.

Agent van Nistelrooye Rodger Linse doufá, že k dohodě o odchodu jeho svěřence z Anglie dojde co nejdříve. Kam jeho kroky směřují, dávají tušit slova předsedy představenstva Bayernu Karl-Heinze Rummeniggeho: "Ruud chce do Byernu a navíc jsme s ním už dohodnuti." Další plusový bod na straně Bayernu vidí ve výborných vztazích s Manchesterem.

Jasno, zda Ruud skončí v zemi piva, nebo v říši toreadorů by mělo být už brzy. Real Madrid totiž vyhlásil, že své posily představí do příštího týdne...

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Pali

Ale hlavne Manchester by uz mal konecne niekoho kupit,lebo su v riti,navyse ked odide taky sttrelec ako Ruud.

Reagovat
smazaný uživatel

Makaay - Ruud Dost divná kombinace.

Ale RVN je jasná hvězda eurofotbalu, už čtvrtý článek za šest dní

Reagovat
PJ

Mnojo, když on je blbec jak na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by si si od neho vypýtať nejaké sponzorské

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*

A ty snad nejses

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Kicker je to už dohodnuté - zmluva na dva roky, len treba dotiahnuť prachy - Ferguson chce 18 mil., Bayern dáva 15 - aj to je viac ako Real, takže Ruud, bye...

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson chce 18? To je zajímavý, po nás chtěl 22

Reagovat
smazaný uživatel

teraz neviem, či to nebude tým, že eura vs. libry, ale to by bol asi väčší rozdiel. Nemecká liga asi bude RVN sedieť viacej štýlom.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tedy zustava jako varianta pro Real?

Reagovat
smazaný uživatel

toť otázka. to by som aj ja rád vedel. Môj favorit je Luca Toni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Nistelrooy. To by jinak Fabio Mijatovičovi rozbil kancelář

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio si hlavne bude musieť vylepšiť reputáciu u nás. Síce to vtedy vyhral / ligu / , ale Lorenzo Sanz o ňom prehlasoval, že je nelojálny. Prišiel k nám a za chvíľu vyhlásil, že ide preč. A nielen to. Nakoniec aj tak bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u těch vzájemných skvělých vztahů mezi Man Utd a Bayernem, tak mě v tomto případě přijde, že Bayern nemá ani tak o Ruuda zájem, ale spíš hrají s Man Utd takovou hru, jak dostat z Realu co nejvíce peněz..Navíc podle mě Bayern útočníka nepotřebuje, má Pizzara, Podolskiho, Makaaye a Santa Cruze..Můj názor je, že Ruud skončí v Realu a cena by mohla být takových 18 mega..

Reagovat
HOST*marv

------------------------Kahn---------------------

---Sagnol---van Buyten--Lúcio----Lahm------

--------------------Haegraves-------------------

---Deisler------------------------Sweinsteiger-

----------------------Podolski--------------------

------------Makaay---------van Nistelrooij-----

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele