Bude Scolari trénovat Mexiko?

21.09.2002, 00:54
Aktuality
Luis Felipe Scolari, 53-letý kouč, který svou rodnou Brazílii dovedl k pátému titulu mistrů světa, prý dostal nabídku od mexického fotbalového svazu.

"Ano, nabídka vést Mexiko je jedna ze tří, o kterých vážně uvažuji," řekl Scolari, který i přes úspěch na mistrovství světa od reprezentace kanárků odstoupil. Prý z rodinných důvodů a také proto, že na reprezentačního kouče je v Brazílii vyvíjen enormní tlak. Své rozhodnutí mexickým bossům sdělí do 25. září.

Dalšími kandidáty, které mexický svaz oslovil, jsou Hugo Sanchez, dosavadní trenér mexického Pumasu, Ricardo Lavolpe a Ricardo Ferreti. Na letošním šampionátu, kde Mexiko vypadlo v osmifinále po porážce od USA, byl na lavičce Javier Aguirre. Ten se rozhodl zkusit štěstí v Evropě, přijal nabídku španělské Osasuny.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele