Bruce se asi jubilea v Newcastlu nedočká, chystá se jeho odvolání

10.10.2021, 11:44
Aktuality
Před časem proběhla zpráva, že dlouholetý majitel Mike Ashley není ochotný vyplatit ze smlouvy stávajícího manažera Newcastlu Stevea Bruce. Tato informace však po nedávném převzetí anglického klubu saúdskoarabskými majiteli už neplatí, a poslední zprávy také hovoří o blížícím se odvolání veterána trenérského řemesla.

Steve Bruce dovedl Newcastle na solidní 13. a 12. příčku ve svých dvou sezonách v klubu, ovšem letos zatím Straky stále čekají na první vítězství a fanouškům už dávno došla trpělivost s Bruceovým negativním stylem hry, který nabízí pramálo fotbalové krásy.

Sám Bruce ve čtvrtek přiznal, že by nový vlastník mohl toužit po jiném manažerovi, který vykopne čerstvou éru, a podle Daily Mirror už skutečně došlo na rozhodnutí 60letého kouče propustit. K formalizaci by mělo dojít v řádu několika dnů, nejspíš ještě před víkendovým domácím střetnutím s Tottenhamem, kde Magpies budou chtít na osmý pokus slavit.

"Pokud si proti Spurs neodbydu tisící zápas, mohli byste říct, že taková věc se může stát pouze mně, ale nemyslím, že by to bylo kruté, takový je fotbal,” prohlásil trenérský matador, jenž si většinu dosavadních 999 utkání odkroutil na lavičkách Birminghamu, Hullu a Sunderlandu.

Autor: Tomáš Daníček / football365.com

Komentáře (195)

Přidat komentář
Arnar Resmusonn

Říká se, že ho nemusí ani nějací hráči, takže huráá od práce a za penězma půjde někdo lepší. Jen aby se nestalo něco nepředvídatelného, přeci jenom v té Anglii jim poslední dobou docela jebe se vším možným. Nový majitel by mohl nabídnout dovoz benzínu třeba a lidi na rozvážku jeden pojede s cisternou a druhý se samopaly

Reagovat
blade115

Koho by ale měli vzít? Conteho? Tam by si asi poprvé nemohl stěžovat na nesolventnost majitelů.

Reagovat
John Obi Mikel

Stěžoval by si i tam.

Reagovat
kilobyte

Ale musel by přijít už s něčím originálním.

Reagovat
Mato178178

ze kader je zatial slaby tak odstupuje

Reagovat
Čenda

Prý už odmítl.

Reagovat
SpecialOne

To bude klub pro Conteho.

Reagovat
Kixi Syhimour

taky jsme s nima už mohli hrát

Reagovat
Beči

Ideální manažer pro tento projekt by byl Conte.

Je skvělý v budování týmu a zde by přesně platilo jeho pravidlo pro spokojenost v klubu = "Na koho si ukážu, toho mi pořídíte, jinak sbohem".

Ale slyšel jsem, že už ho oslovili a odmítl. Tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce měl být odvolán už dávno nehledě nového majitele. Být fanouškem klubu ti kompetence nedá. To bych to rovnou mohl trénovat já. Takže podobně jako ke konci komoušů v čr, už včera bylo pozdě.

Reagovat
Dan Gubić

Vážim si tvoje trénerské schopnosti ale s tým podvyživeným kádrom by si o veľa viac než Bruce nedokázal.

Reagovat
Geordies

Jako člověk sympaťák a svým způsobem je mi ho líto. Koučováním, bohužel, fotbalový dinosaurus, kdy byl jeho fotbal naprosto nekoukatelný a v rámci PL snad nejhnusnější za poslední dekádu. 12. a 13.místo vesměs s velkým štěstím, kdy se celou sezonu vždy hrálo o udržení a v závěru sezony se něco uhrálo jen kvůli bídné konkurenci v dolních patrech tabulky. Pevně doufám v nějakého mladšího progresivního, inovativního kouče (Howe, ten Hag, Amorim atd), reálně to ale spíš vidím na nějaké vyčpělé, kdysi uznávané jméno za zenitem.

Reagovat
Dan Gubić

Nebude jednoduché v tejto situácii mužstva a stave kádra zohnať progresívneho trénera. Reálne hrozí vypadnutie, ani pár zimných posíl to nemusí zrazu zmeniť. Otázka tiež je ako sa k tomu postavia hráči: či sú ochotní položiť život za záchranu keď vedia že skôr než neskôr budú aj tak nahradení. Tipol by som to dočasne na nejakého skúseného manažéra a v lete revolúcia s inovatívnym dravcom.

Reagovat
Geordies

Věřím, že pomůže nový impulz. Doteď byla hra založená na celkové pasivitě a nulovému držení míče. V týmu je pak obrovský nepoměr kvality, útok je vcelku v pohodě, ale moc se spoléhá na ASM s Wilsonem. Ve středu chybí kreativita, kdy by mohl hráč typu Lanziniho nebo Coutinha ubrat tlaku a pozornosti zmíněné dvojici. Problém je pak obrana, kdy kraje s Krafthem a Ritchiem doslova hoří, což by onen přestupák mohl vyřešit.

Reagovat
2miguel1

Hovori sa o 50m€ za Coutinha. To by bol sen! Ja by som im tam vedel pribalit aj dalsich 3-4roch zadarmo z Barcy ak by Newcastle chcel

Reagovat
sokar

50 za Coutsa? pribaliť im Umtitiho zdarma k tomu

Reagovat
uff

V kľude aj Dembeleho nech si zoberú.

Reagovat
Eichel

vraj pokukujú po Lengletovi

Reagovat
remeslnik

To, že Newcastle koupili šejci, může pomoci Barce zbavit se některých ( díky smlouvám) jinak neprodejných postav.

Reagovat
vladis271

Vyjadrím sa len k Gerrardovi. Určite ho chcem vidieť v PL predtým ako by mal teoreticky v budúcnosti trénovať LFC. Navyše by mal peniaze a mohol ukázať čo chce hrať a s akými hráčmi.Nebol by limitovaný ako Ole v CP alebo aj Arteta v súčasnom Arsenale.

Vadí mi však, žeby bol použitý princom ako populárna britská tvár v rámci sportwashingu.

Myslím si však, že pôjdu skôr po Rodgersovi ale hlavne Contem.

Reagovat
smetos

Gerrarda bych uz radeji ve fotbale nevidel

Reagovat
SunFells

Na nějakou dobu spíše ne no.

Reagovat
Ranoth

lenze anglicania tu situaciu asi beru troska inak nez my, pre nich to je hrdina a bojovnik proti rasizmu tak kto by ho nechcel mat na lavicke

Reagovat
John Obi Mikel

Přitom tím jen zakrývá, že prohrál se Slavií i Spartou.

Reagovat
Remt

jenže Newcastle (alespon minimálně teď) není žádný hegemon nebo jeden z nich v PL což Rangers ve skotské lize nyní, to jako budou vsichni kdo Newcastle porazí rasisti? Nebo na co se bude chtít vymlouvat?

Reagovat
blade115

Reagovat
adoxx

Reagovat
Swarley

Náhodou, do tohohle pokryteckeho projektu PL by dokonale zapadl

Reagovat
Svatej

V cem je pokryteckej? Napadá me spousta oslovení a termínů, ale pokryteckej?

Reagovat
Swarley

Jako Gerrard nebo Newcastle? Gerrard se Suarezem a Kamara, a v rámci PL a Newcastlu je to snad jasný, ne? Podporuje se kdejaká menšina a jejich práva a já nevím co všechno a pak jim nevadí peníze vrahů a těch, kdo absolutně na nějaká lidská práva serou... Já v tom jaksi pokrytectví vidím a rozhodně ne malý...

Reagovat
Swarley

Když k tomu přidám všechny ty sračky u založení superligy, jak je potřeba zachovat ty pravé tradice, šance každého vyhrát soutěž a sestoupit, všechny ty anglické hodnoty, které k lize patří, atd,atd,atd...

Reagovat
Svatej

Ok Mluvil jsem pochopitelně pokrytectví Newcastlu. Mezitim co u toho podporovani mensin to vidim (a asi i chci radeji tak nimat) jako takovou pozu, ktera se zkrátka musi dodrzovat kvuli PR cely soutěže a nevinim z toho žádnej klub, tak u argumentu ty superligy to dava smysl, rozumím.

Reagovat
Swarley

I to dělení TV práv, k čemu to jako je? Proč to nenechají volné, když u těchto ropných projektů nevadí, že budou mít neomezené finance... Tehdy se to zavadelo proto, aby třeba MU nemělo takovou dominanci... Dominanci z toho, že fotbal dělali nejlíp a po zásluze si z toho koláče brali nejvíc... Teď tím bereš těm tradičním týmům (a o tradice jde přece především) jejich největší zdroj příjmů, v rámci jakési vyrovnanosti soutěže, ale zároveň tam pustiš tyhle projekty, které ty neomezené finance opět mají a nikomu to nevadí...

Čili pokud ten fotbal děláš nejlip ala my tehdy a teď třeba z těch neropnych Liverpool, tak ti ten tvůj největší příjem ze kterého žiješ krátí ve prospěch ostatních klubu... A ropakum je to jedno, ti si to napumpuji jak chcou...

Reagovat
Čenda

wow toto..not better, just arrogant.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

A teda přesněji, nešlo o pokrytectví Newcastlu ale PL... Šejkum je to všechno u prdele, to je jasné...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě že jo, alespon bude trochu sranda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Beči

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vladis271

Je mi v tomto prípade úplne u riti pohľad urazených čechov. Rovnako je to u riti anglickým fanúšikom a ešte viac u riti je to tým čo o jeho angažovaní budú rozhodovať.

Reagovat
blade115

#EfOpinionsMatter

Reagovat
oli9

Tak máš na to právo a englani taky. Stejně jako spousta lidí tady má zase právo o Gerrardovi říct že je to pokrytecka mrdka bez sebereflexe

Reagovat
Lof

Uražených Čechů. Gerrard je pokrytecký hovado a to je fakt.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Freedo

Reagovat
cristiano.K.

tvé přání nebude vyslyšeno

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď mal idiotské a nešťastné vyhlásenia plné zbytočných emócií, robiť z neho zlo je ukážka akurát tak urazenosti a ega.

Reagovat
cristiano.K.

Když přijde Kamara za Gerrardem žalovat ve stylu "nazvali mě opicí", tak je šokující, že mu Gerrard neodpoví "ale vždyt ty si užalovaná opice". Zkrátka hájí svůj klub, pro někoho šokující.

Teď po utkání se Spartou za mě plácnul mnohem větší kravinu než proti Slavii a to jsem slávista.

Reagovat
vladis271

Presne, plus cele toto zacal jeden tupy, rasisticky cesky hrac. Nie kamara ani gerrard. To, ze je Gerrard pokrytec je vec druha. A s tym by som dokazal zit ak by mal kvality trenocat Liverpool.

Reagovat
SunFells

"plus cele toto zacal jeden tupy, rasisticky cesky hrac" ...eh, hello Steven.

Reagovat
vladis271

Si to precitaj este raz.

Reagovat
SunFells

Jakože hlouběji se v tom dá najít kapka rozumu? Ani hovno.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jenže to by nesměl být ani jeden hráč běloch. Jinak by se ta kunda prodejná zbláznila, že má v týmu nějaké bíle sráče.

Reagovat
Seydou Doumbia

bohužel rasismus se přecenuje

Reagovat
Arnar Resmusonn

O tom žádná ale že je Gerrard morální odpadem , o tom už není pochyb.

Reagovat
vladis271

zíííííííííííív

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Arteta je limitován kádrem na boj o top 4 nebo těma 200 mega, co zatím dostal na přestupy, nebo čím? Velikostí tréninkových kuželů?

Reagovat
Seydou Doumbia

arteta je limitován sračkovým kádrem pro boj o top 4...příchodem 5 průměrných hráčů to nevylepšil...arsenal si může utrácet kolik chce, dokud nebude kupovat světovou špičku na každý post tak to je k hovnu

Reagovat
Seydou Doumbia

+ je limitován sám sebou, že to není kvalitní trenér

Reagovat
SunFells

A nebo ani jedno z toho co si vytrousil.

Reagovat
Seydou Doumbia

S fans Arsenalu se tu dlouhodobě neshodnu no. Pravdou je že takový přestupák by byl dobrý tak pro Aston Villu ne pro vás. Arsenal musí přivádět hráče, co patří na svém postu do top 10 na světě. Takový v aktuálním kádru je tak asi maximálně Tierney. Ale Arsenal pořád doufá že to uhraje s mladíky a průměrnými hráči, jako že systémově. Ale to není Frankufrt nebo Gladbach.

Reagovat
SunFells

A ještě si tu momentální snahu Arsenalu ani nepochopil - to není doufání v uhrání výsledků, to je budování kádru pro budoucnost, protože to je jediný směr na který má Arsenal finanční sílu nějakým způsobem být znovu konkurenceschopný. Průměrní hráči v rámci ligy to až na Tavarese a Ramsdalea (který na malém vzorku teda zatím dokazuje opak) to určitě nejsou, u Odegaarda něco takové tvrdit je úplně zcestné, ovšem všechno jsou to hráči u kterých je dobrá šance na jejich zlepšení, zhodnocení a zároveň kteří dle Artety pasují do jeho vize hry.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vedení, fanoušci budou mít trpělivost budovat tým okolo mladých uch? A je Arteta ten pravý pro tuto roli? Potom ale když se má budovat mladý kádr, který se bude zlepšovat nemůže být za cíl bojovat o top 4. Kádr na to letos nemáte, příští rok to taky nevidím.

Reagovat
SunFells

Vedení je to které to iniciuje ...jakože jestli budou mít trpělivost sami na sebe? A fanoušci? Ti střízliví ví jaká je situace a ocení to ...ti další budou pičovat tak jako pičují už 15 roků, ale kdo na ně ve skutečnosti bere ohled, pracuje se s možnostmi které jsou reálné. Top 4 pro tuto sezónu určitě není cíl, pro tu další možná ano, ale určitě ne něco s čím by se počítalo.

Podívej se pod jakým článkem jsi, je to čím dál větší money league a pozice Arsenalu s konzervativnějším majitelem je během této prohlubující transformace postupem času čím dál obtížnější, proto jediná možnost jak se pohybovat nahoře je být chytřejší - jak to dokázal Wenger dokud nebyl pod až moc velkým tlakem veřejnosti a nebo jak to dělá Dortmund (v hrozně chabé konkurenci oproti Arsenalu),

Reagovat
Seydou Doumbia

Okey, tohle beru. Nejsi jeden z těch ocasu, co se porazí Burnley a hned se vypisujou pičoviny o tom, jak se jede na LM a ještě to není trol. Budete to mít těžký. Konkurence je obrovská. Uhrát to s talentovanými mladíky, kteří se budou zlepšovat a s ekonomicky nižším rozpočtem než většina konkurentů Arsenalu o LM to bude oříšek. Bohužel váš majitel ani nechce se nasrat a kupit Holanda, Varaneho, Verrattiho a porvat se o tu LM hned. Ono ty týmy s menším rozpočtem a dobrou ekonomikou můžou uhrát nějaký solidní uspěch na bázi koncepční práce, ale většinou to vídáme ve vedlejších ligách, ne v PL.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jkb

Arteta je kvalitní trenér, ještě pořád je na začátku kariéry, ale kvalita je u něj vidět obrovská.

Reagovat
Kucka

Reagovat
oli9

Ale jo byla by sranda, já myslím že tihle sejci nebudou mít trpělivost a budou chtít výsledky ihned.. Tam se ti manažeri budou podle mě celkem točit...

Reagovat
JackDaniels.

32->35

Reagovat
Talker

Jsem zvědavý, kdo bude první posila v zimě. Osobně bych tipnul, že to bude někdo z Barcelony - Coutinho, Dembele nebo někdo podobný, komu končí smlouva. Barcelona bude ráda, když se jich zbaví a ti hráči nějakou kvalitu mají.

Reagovat
Dan Gubić

Prosím... toto nie sú idioti že budú skupovať plevel.

Reagovat
Neutron

Tony Pulis na scenu!!

Reagovat
uff

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Losinho

Nejhorší trenér v PL.

Reagovat
kiwwi

Steve Bruce:

“Some of the things written & said about me, the abuse on social media, I’m just glad my parents were not still alive to see and hear it because it would’ve broken their hearts.”

mozeme si mysliet o jeho trenerskych schopnostiach cokolvek, ale kde beru ludia v sebe tu krutost, tomu nerozumiem...Bruce je jeden slusny a spravny chlapik a to co si zaziva je proste otrasne...a podobnych pripadov sa najde aj medzi hracmi vela (napr. Phil Jones)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Geordies

Souhlas, z rozhovorů mi vždy přišel jako pohodář a sympaťák, tohle si nezaslouží.

Reagovat
Largo

Reagovat
kissak

Nevím proč lidé nehodnotí pouze jeho sportovní vystupování a tahají do toho takové nechutnosti.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Gunner14

Lidi jsou a budou kokoti a sociální média jim k tomu dávají krásnou platformu.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dan Gubić

wow, na sociálnych sieťach vypisujú idioti. tak to som nečakal.

Reagovat
cristiano.K.

1000. zápasů je v podstatě 20 let života a pokud by byl tak hrozně špatnej, tak se to asi nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bruce can be considered somewhat of a Championship mastermind, the only manager to be promoted four times with four different sets of players. However, almost a decade on from his Birmingham days, Bruce was again in the same situation. He had this time led Hull City to the promised land but was again unable to keep them there for too long. In just Hull’s second season in the Premier League, Bruce was once again back in his beloved Championship.

Na Champ je dobrej, na PL nestaci.

Reagovat
Bayern +

v SAFC bol jednu dobu fakt vyborny

Reagovat
Trand

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
kissak

Už včera bylo pozdě.

Reagovat
Witcher

By beztak brzo letěl,ze sedmi špílů jen 3plichty a to hrali jen s jednim silným týmem

Reagovat
iamek

Varane

Reagovat
Hlahart

Varane zraněný. Asi hamstring

Reagovat
Infernoqt

ale Maguire by se měl vrátit prý možná na Liverpool už.

Reagovat
nani92

Bailly Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

taky odpad ako Gerrard presne do tohto hnusu zapadne

Reagovat
eder

Proč odpad?

Reagovat
smazaný uživatel

https://bit.ly/3awqG61 odpadol v nejdolezitejsi moment kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem se na to kdysi ptal, ale neprohraval live tou dobou uz 0:1? Mne prijde ze ten gol na 0:2 uz nic neresil

Reagovat
SpecialOne

Byl to první gól, druhý dával Willian po nahrávce Torrese do prázdné na konci.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
RKBoy

Barkley tam bude top hviezda hviezd.

Reagovat
Dan Gubić

Tak pán Boh to berie. A s ním francúzska enkláva.

Uniknutá Newcastle zostava na štart sezóny 2022/23

Zidane (asistenti Henry a Trezeguet)

------------------Onana

Pavard---Koundé---Kimpembe---Shaw

--------------Shelvey---Hayden

------Mbappé----Pogba------Sterling

-------------------Haaland

Reagovat
Vinci

Uniklá sestava nějakýho FM pařmena?

Reagovat
Bayern +

Hlavne nech v zime kúpia Tolissa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ze současnýho kádru bude v NUFC i příští rok?

Zcela jistě zůstanou - Murphy, Willock, ASM, Wilson, Hayden, Lewis, Wilson, Almiron, Lascelles, Manquillo

Dlouha smlouva, ale kvalita chybi - Joelinton, Fraser, Gayle, Hendrick

Zbytek bude na odchodu dle náhrad post za post.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Dík moc, kupil som, parada! ;) myslis ze mozem nakupit aj viac do zasoby a aktivovat ich neskor? Maju tie zakupene digitalne kody na GP Ultimate nejaku platnost?

Reagovat
blade115

Vím, že Xbox gold expiraci měl, ale Game pass podle všeho ne.

Reagovat
Busby babes

CZC to limituje na 3 kody.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nie je problém vytvoriť si na CZC potom ďalšie zákaznícke konto a nakupovať ďalej, nie?

Inak, nerozumiem tomu, CZC ponúka úplne rovnaký produkt (3-mesačný GamePass Ultimate) aj za 999 Kč. Ako je to možné?

https://www.czc.cz/xbox-game-pass-ultimate-3-mesice-elektronicky/262849/produkt

Reagovat
Busby babes

jo, to asi problem neni no. ale na to jsem asi linej.

Reagovat
smazaný uživatel

A není xbox game pass náhodou i pro pc?

Reagovat
smazaný uživatel

btw. na oficiálním webu stojí první měsíc 1 euro

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, prvy mesiac mas za 1€ ked si novy uzivatel, resp. mas novy ucet ja mam Xbox Series X prvy tyzden, zaplatil som 1€ na prvy mesiac Game Pass Ultimate a k tomu som teraz pridal dalsie 3 mesiace za tych 499Kč (=20€). Pre porovnanie - normalna cena za 1 mesiac je 12,99€, takze paradny deal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, i za normální cenu to je celkem dobré.

Reagovat
Busby babes

tenhle Ultimate je i na PC pak. a muzes zkusit i tu jejich streamovaci verzi v prohlizeci pak.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
SunFells

Saudi Arabia has signed French football manager Arsene Wenger to coach the Saudi football teams al-Hilal and al-Nasr for the upcoming Paris Saint-Germain (PSG) match which will take place during Riyadh Season.

Boha Arséne

Reagovat
Lacko_Boh

rozvedeny chlap na stare kolena...budme radi ze nepije alebo neni v parlamente...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Přesně tam z fotbalové perspektivy je.

Reagovat
smazaný uživatel

anebo že nebojuje proti potratům

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Si prasa, Janík.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho jaké mívám sexuální fantazie si taky myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

al-Nasrenal

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea prý jedná o návratu Hazarda. Real za něj chce Reece Jamese. Dal bych jim Ziecha max :)

Reagovat
Miguel19

Já nic. Ještě by Flo musel platit dopravné a balné.

Reagovat
Greny

tak to vubec .. to at Eden zustane v Realu ... pokud nekoho chcou tak bych jim dal Ziyecha jak pises nebo Barkleyho pripadne si dovedu predstavit Alonsa ...

ale Jamese v zadnym pripade .. jedine ze bychom koupili z Evertonu Jamese a poslali tam ho to by koukali

Reagovat
M0rb1D4S

Těžko bychom prodávali Jamese, když pořádnou náhradu jsme museli prodat do Southamptonu popř. Brightonu. Tady by stejně Real nepochodil.

Reagovat
John Obi Mikel

Reece Jamese v žádném případě

Reagovat
Busby babes

Varane out na nekolik tydnu...

Reagovat
vladis271

takže aj na derby? a Maguire dokedy?

Reagovat
iamek

Však pro vás špatný ne? Oba drevaci.

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Oleho kouzlo, Lindelof vás sestřelí

Reagovat
Infernoqt

Už začal s lehkým tréninkem, vynechá tak Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň brzo Ole poletí až všechny ty zápasy prohraje, všechno zlé k něčemu dobré

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt "fanousek", prat si prohru tymu, kteremu udajne fandis... kaspar.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo potom, koho si tam predstavuješ na jeho mieste?

Reagovat
SunFells

https://tinyurl.com/8jav72y

Přispěju do vaší Salah vs Drogba diskuze. Hf

Reagovat
vladis271

Ole

Reagovat
SunFells

Taky mě to překvapilo, on byl fakt senzační žolík.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Giroud

Reagovat
Jardin

I ten Walcott je v pěkné společnosti.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Ještě Salah musí překonat Drogbu počtem golů v LM, což má do konce kariéry tak akorát.

Reagovat
cristiano.K.

Firmino je neskutečně vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Erik.

Reagovat
Edgar Davids

Kevin

Reagovat
Unique

OT: Hraje někdo Diablo 2 resurrected na PS4 nebo PS5?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele