BRUCE CHCE JAROŠÍKA I BUTTA NATRVALO

03.03.2006, 15:03
Aktuality
Manažer Birminghamu City Steve Bruce by rád získal do svého klubu Jiřího Jarošíka i Nickyho Butta na delší dobu. Oba jsou zde pouze na hostování do konce sezóny, jejich vlastníky jsou Chelsea resp. Newcastle.

Jiří Jarošík sice střídá více postů v sestavě, přesto už dokázal vstřelit sedm branek, což z něj dělá nejlepšího klubového střelce. V létě mu ale končí hostování z Chelsea a jeho budoucnost je otevřená. "Obě strany i hráč musí souhlasit s tím, co se v létě stane. Já bych ho rád získal, musíme se ale udržet, to je jisté," uvedl Bruce.

S Nickym Buttem měl Bruce ještě před čtrnácti dny konflikt. Když hráč zjistil, že není nominován na zápas s West Hamem, opustil hotel. Od manažera dostal pokutu ve výši dvou týdenních platů, ale dnes už mezi nimi není problém: "Nicky je stejný případ jako Jiří. Pokud se udržíme, máme předběžnou dohodu s Newcastlem."

Jak Bruce uvádí, základní podmínkou pro získání obou hráčů je záchrana v Premier league. Birmingamu nyní patří s třiadvaceti body osmnácté místo, o příčku výš je West Bromwich s šestadvaceti body.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele