Brown se chystá na funkci trenéra, zatím ale zůstává hráčem

19.10.2018, 12:56
Aktuality
Scott Brown spojil značnou část své aktivní kariéry s glasgowským Celticem a není vyloučeno, že ve slavném klubu bude pokračovat i poté, co jednoho dne pověsí kopačky na hřebík. Třiatřicetiletý záložník už od letošního roku pracuje na získání trenérské licence, prioritou pro něho ovšem stále zůstává hraní...

Brown s velkým fotbalem začínal v Hibernianu a do Celticu přišel v roce 2007. V posledních letech navléká na rukáv kapitánskou pásku a za klub celkem stihl 324 zápasů, v nichž zaznamenal i 25 branek.

Smlouvu má jen do konce sezony, už nyní ovšem jedná o jejím prodloužení a jednání vypadají velice nadějně. Manažer Brendan Rodgers tak jeho služby pravděpodobně bude moci využívat i v příštím ligovém ročníku.

"Jednali jsme a vypadá to, že vše šlo dobře. V tuto chvíli se koncentruji jen na hraní. Půjdu a v létě si dodělám licenci, ale ještě předtím, než se rozhodnu udělat další krok, se budu rozhodovat podle toho, jak budou fungovat moje nohy," prohlásil Brown.

"Hrát tak dlouho za takový klub představuje obrovskou poctu, navíc mi zde pomáhají s přípravami na práci trenéra a je jedno, zda to bude tady u dorosteneckého týmu, nebo někde jinde. Od současného manažera i těch dřívějších jsem se toho hodně naučil, ovšem stále jsem aktivním hráčem, takže jsem ještě neuvažoval o tom, kdy začnu manažerovat. Nikdy nevíte, náš současný manažer nastavil vysoké standardy a stále se od něho mám hodně co učit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
frankiefcb

https://www.youtube.com/watch?v=Ku1nL1i5CYA stará dobrá škola, uměl rozdat, ale i přijmout

Reagovat
paver

Reagovat
Dufan

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zlatan-legend

Fotbalově nic moc, ale do party dobrý

Reagovat
FC Porto FC

Tenhle vymírající druh hráčů mám rád, věrnej tvrdák ve středu pole

Reagovat
Kucka

V nějaké starší Fifě, myslím 07, měl potenciál asi 88, to bylo jinačí zvíře do středu zálohy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele