Brown: Nugent do Hullu nepůjde

21.08.2009, 18:45
Aktuality
Manažer Hullu City Phil Brown vyloučil, že by se schylovalo k příchodu Davida Nugenta. Podle informací médií se právě Hull chystal angažovat tohoto útočníka Portsmouthu, jelikož z několika pokusů o zisk kvalitního forvarda už v létě sešlo.

Budoucnost 24letého střelce ve Fratton Parku je nejistá, vedení již vzkázalo potencionálním zájemcům, že je případným nabídkám nakloněno. Brown však odmítl, že by mezi uchazeči o služby Angličana byl také Hull. Přesto si je jistý, že některé posily do mužstva ještě před uzavřením přestupového okna přivede.

"Je spousta fotbalistů, kteří se, jak doufám, stanou ještě před koncem přestupového období hráči Hullu. Pro příchod Davida Nugenta jsme ale nic neudělali," řekl Brown.

V Hullu je momentálně na zkoušce pravý bek Sanel Jahić, který přišel z řeckého klubu Aris Soluň. Brown je s výkony a přístupem Bosňana poměrně spokojený. "Při včerejším tréninku jsem s ním byl docela spokojený, ale dnes máme další za zavřenými dveřmi," dodal kouč.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
minoLFC

no ešte že si to autor članku po sebe prečítal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco este za Hull nehral Jozy Altidore, je zraneny alebo co???

Reagovat
smazaný uživatel

Nugent už není tak dobrý jako býval třeba v anglické 21.,nejlepší časy měl v době kdy ještě kopal za Preston,ted v Premier league plácá,ale samozřejmě pro vybrakovanej Portsmouth by mohl být platným.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele