Britská média Chelsea kritizují

15.02.2013, 10:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
MySch017

Pod Di Matteom rozhodne hrali lepšie... vôbec sa nečudujem, že idú čím ďalej, tým do väčších sračiek

Reagovat
REPLIKATOR

Skoro stejný jako s Liverpoolem, akorát Chelsea dala v závěru gól.

Reagovat
goodbay

řekl bych, že Sparta měla s LFC ještě více šanci a Liverpool neměl skoro nic. V odvetě bohužel Sparta opět hrála na remízu a nevyplatilo se, pak dostali 5 min. před koncem gol a už nešlo nic udělat. Teď na to mají 90 minut s tím něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mi spíš přijde jenom unavená z toho že hraje od začátku sezóny každý třetí den a mají pořád zraněné hráče (nebo hrajou africké poháry) takže jediný co můžou měnit je ofenzivní záložní trojka, kde zase nesmí chybět Mata protože bez něj to prostě nedávají, ale on je taky jenom člověk a v posledních zápasech je sice pořád fenomenální ale neběhá pořád za míčem a nedává do toho 110%..pak je tu samozřejmě klasicky tragický Torres který znovu včera předvedl že je to prostě přeplácená nula... je to škoda ale věřím že příští sezónu až se vrátí mladíci Piazon,Kalas,Lukaku,Kakuta a jiní tak nový trenér jim bude věřit a bude je nasazovat ..

Reagovat
smazaný uživatel

"aby porazili druhořadého soupeře"

Konečně někdo nazval Spartu pravým jménem

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Chelsea je to druhořadý soupeř, to dá snad rozum tak nevím čemu se směješ

Reagovat
Ronaldo.com

včeta to byl strašné zápas, lituju že sem místo toho nezapl Plzen. Navic kdyby sparta nebyla tak připosraná ten gol klidně dát mohla

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej chytrej ne? první poločas byl ze strany sparty až na těch prvních pár minut luxusní, přímočarý tah na branku, hlavně levá strana jim zatápěla, bohužel to zas nevyšlo...

na druhou stranu? kdo čekal postup Sparty? ty ji tady kritizuješ, ale jak se prezentuje loňský vítěz LM? slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvom polčase som si zapol Plzeň a nemohol sa na tie hovna dívať. Aj keď som fanušik Chelsea, tak strašný fotbal nebudem sledovať !!!

A ak nezačnú čosi s tým robiť tak do výmeny trénera už ich asi ani sledovať nebudem.

Reagovat
Andis

Njn v Anglii nemají alibizmus jako tady u nás. Tady jeden dva roky se něco povede a hned je z toho národní událost a už se spekuluje jak se bude vyhrával LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele