Brazilský tisk píše o historické ostudě

09.07.2014, 09:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
FUnk
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes este holanďania nech vyklepu argentinu a všetko bude ako má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Piču a šišky, Argentina Campeón

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera proste splasla ta velka bublina okolo muzstva menom Brazilia ... ta hra,vykony nemala cely sampionat nejake extra velke kvality nato,aby mohli pomyslat na to ich vytuzene vitazstvo.Aj to semifinale je vcelku velky uspech ... Asi najslabsi brazilsky vyber,aky som kedy videl hrat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen spekulace, která se dala očekávat už dopředu a bude se o ní diskutovat desetiletí, ale s Neymarem by to vypadalo jinak. Ale ano, to mužstvo se mi taky nelíbilo, když to srovnám se týmem z roku 2002 a trojice ,,R" a teď je pozdě plakat nad tím, že se spoléhala jen na Neymara, Ronaldinho chyběl, ještě by něco uhrál, tak samo chybí Argentině Tévez. A ten brazilský útok bída, to už by určitě zahrál líp Pato nebo nějaká hvězdička z domácí ligy jako třeba Neilton, než Fred určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že sa toho Socrates a Garincha nedožili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to krutý výsledek , který i trochu dehonestuje fotbal samotný, ale Brazilci si takovou potupu zasloužili. Šampionátem procházeli spíš jen tak tak a zato co pronesli Scolari a Fred o oprávněnosti penalty proti Chorvatsku bych řekl , že si takový trest zasloužili. Navíc bohorovnost hráčů jako Luiz je toho dalším důvodem. A ten nejhlavnější je , že si proti takovému týmu jako Německo troufli hrát fotbal jako na pláži,to je pro mě stále k neuvěření.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele