BRAZILSKÉ TÝMY CHTĚJÍ ROBINHA

03.03.2007, 20:44
Aktuality
Ukončí trápení nespokojeného dribléra Robinha z Realu Madrid hostování ve své rodné zemi? Agent brazilského útočníka o této možnosti nahlas hovoří. Brazilské kluby sice nemají peníze na přestup, ale o hostování Robinha mají velký zájem.

Není veřejným tajemstvím, že se Robinho pod trenérem Fabiem Capellem evidentně pere sám se sebou. Španělský gigant tak všem zájemcům o služby brazilského dribléra vzkázal: Cena Robinha se pohybuje okolo sumy 18 milionu eur. Tato částka pochopitelně odradila mateřské kluby Robinha z nabídky na přestup, avšak o hostování mají přesto velký zájem. Útočníkův agent Wagner Ribeiro potvrdil, že Corinthians spolu s dalšími brazilskými kluby monitorují situace kolem jeho svěřence.

"Velké brazilské týmy se mě dotazují na Robinha, jak nezažívá v Realu Madrid dobré časy. Každý již ví, že Corinthians má velký zájem, ale jsou tam i další týmy z Minas Gerais a Rio de Janeira, které se spojili se mnou a dotazovali se na hráče. Představa Corinthians je dohodnout se na hostování," prozradil Wagner Ribeiro pro brazilské média.

V případě, že by Real Madrid souhlasil, Robinho by na hostování odešel až v letním přestupovém období. "Jediné, co teď mohu říct, je to, že Robinho se chystá pokračovat v Realu Madrid, ale také musím říct, že hráč není spokojen se svou situací v klubu," přidal Ribeiro.

"Mijatovič mi prozradil, že Robinho je mimořádný hráč, který může sám vyhrávat zápasy v každém momentu," řekl Ribeiro, který také dodal, že ze slov Mijatoviče vyplývá, že Robinhovi v Realu stále věří a doufá v lepší zířky...

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

přečtení

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
HOST*

at maji sklari co zrat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele