Brazilec Ramires brzy přestoupí do Chelsea

05.08.2010, 09:33
Aktuality
Chelsea v nejbližší době získá velkou posilu, za dvaadvacet milionů eur přijde z Benfiky brazilský reprezentační záložník Ramires. Kluby jsou na všem domluveny, třiadvacetiletého hráče ještě čeká jednání o smlouvě a nezbytná zdravotní prohlídka.

Londýňané o Ramirese usilovali poslední týdny, nyní jednání dospěla do zdárného konce. Komplikoval je fakt, že kromě Benfiky vlastní polovinu hráčových práv třetí strana. Chelsea musí vyplatit portugalský klub i soukromou společnost, protože spoluvlastnictví anglické předpisy zakazují.

Konečná cena za přestup dosáhne dvaadvaceti milionů eur, Ramirese ještě čeká lékařská prohlídka a doladění smlouvy, která má znít na čtyři roky. Hráčem Chelsea by se měl stát během nejbližších dní.

Chelsea se zatím na přestupovém trhu držela oproti minulým rokům trochu zkrátka. Zatím poslala Liverpoolu peníze za Yossiho Benayouna a Sigmě Olomouc za Tomáše Kalase, ten ale stráví celou sezónu na Moravě. Ramires bude zatím jednoznačně nejnákladnější letním přestupem Blues.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (423)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele