Brazilec Charles přestoupil do Lokomotivu

02.09.2008, 16:44
Aktuality
Lokomotiv Moskva získal z Cruzeira brazilského defenzivního záložníka Charlese. 23letý hráč je považován za jednoho z nejtalentovanějších Brazilců v zemi, trenér Dunga uvažoval nad jeho nominací do Pekingu, nakonec se tak nestalo. Přesvědčí ho Charles o svých kvalitách v Rusku?

Celým jménem Charles Fernando Basílio da Silva přestoupil do Lokomotivu za 5 milionů eur. Moskevský klub získal sedmdesát procent práv na hráče, zbytek může dokoupit později. "Děkuji za krásné tři roky, kdy jsem byl součástí Cruzeira. Na klub budu vzpomínat i během mého působení v Moskvě," řekl Charles pro oficiální stránky Cruzeira.

Charles věří, že na něj trenér Dunga nezapomene, ačkoliv bude působit v Rusku, odkud to mají Brazilci do reprezentace nepochybně dále. "Doufám, že se co nejrychleji přizpůsobím prostředí v Rusku a novému kolektivu, kde počítám, že budu hrát na pozici defenzivního záložníka. Dostal jsem zprávy o tom, že dostat se do reprezentace Brazílie z ruské ligy bude náročné, ale neztrácím naději, že mě Dunga bude dále sledovat. Musím ale co nejlépe hrát za Lokomotiv."

Nová posila z Cruzeira se Železničářům upsala do konce roku 2012 a bude oblékat dres s číslem šestnáct. V týmu se potká s českým brankářem Markem Čechem, který před několika dny přestoupil z Luč-Energije Vladivostok.

Autor: David Kubáň

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lokomotiv já rád, sem vášnivý zběratel mašinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Charles, má jenom 1 komentář, tak mu taky jeden přidám. Aby mu to nebylo líto

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tenhle tady být nemusel..komentář (sranda)

jinak jsem zvědav jak dopadne Ruská liga,jeslti to Kazaň udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obrazek ma pekny copyright..

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybně další skvělý hráč v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Velké oslabení pro Cruzeiro, které tímto prodejem prakticky zabalilo boj o titul. Škoda jen, že šel do Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval si Charlese, co na něj říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamickej hráč, takticky přeruší, super kondice. Je to DM a může zahrát prakticky kdekoliv v záloze. Za poslední rok se dost zlepšil (ostatně jako celé Cruzeiro v čele s Wagnerem) a začal dávat i góly. V lokomotivu by se měl prosadit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele