Brazilci postoupili na Copě América do čtvrtfinále

23.06.2019, 08:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
Smreky

Zatiaľ to vypada na jedného z hlavných favoritov, narozdiel od Argentíny

Reagovat
Ranoth

Argentina nebola nikdy favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Mať v mužstve najlepšieho hráča, mať v mužstve world class útočníka Kuna, no ja neviem. Podvedome to dosť fanúšikov berie ako favorita, presnejšie spolufavorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

ten tim je nevyvazeny

Reagovat
Ranoth

to je sice pekne, ze maju messiho, kuna a nevyuzivaneho dybalu ale co stoho, ked brankar, obrana, zaloha su na urovni bolivie

Reagovat
valloire

Reagovat
John Obi Mikel

Máte brankáře v Manchesteru, Chelsea, Tottenhamu. Brankář, co chytá teď (Armani), je prakticky jediný, co zatím Argentinu drží. Kdyby nechytil tu penaltu, mohli by si balit kufry. Navíc ještě ignorovaný Rulli.

V obraně stoper Man City, Man United (Rojo), Fiorentina (Pezzela), pravý bek Tottenhamu, levý bek Ajaxu

V záloze tři hráči PSG (Lo Celso, Paredes, Di Mária), hráč Udine a v preview chválený Rodríguéz, Perreira z Premier League, nenominovaný Banega s Bígliou

V útoku Messi, Kun, Dybala, chválený Lautaro a nenominovaní Icardi, Higuaín, Di Santo, nebo Vietto bez formy.

A to jsem možná ještě některé omylem vynechal.

Jestli je takhle silná Bolívie, tak se divím, že není alespoň ve čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

Konečne to tu niekto spomenul

Reagovat
John Obi Mikel

Tady se dělá z Argentiny San Marino, jen aby se bylo na co vymluvit

Reagovat
Smreky

Súhlas ;)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To plivani a sebe snizovani od vlastni fanousku Argentiny je uplne skvely. Uplne si to uzivam, jak si sami plivou salvu do vlastni ksichtu.

Reagovat
Cizinkx

Tvl co to je za příspěvek? A to jako formu toho hráče určuje kde hraje nebo co? Kun většinu času v repre přibrždění ani tady žádná sláva, Di mária ač byl skvělí, formou na Copě otřesný. Rojo, Otamendi aha naprostí tragédové. Otamendi -Pezzala první zápas? Jako vážně? Však to byla parodie na stopery. Armani? První zápas? Myslel jsem že v bráně byl poprvé v životě. Pak ano chytil pencku, ale to nic nemění na tom že to žádná kvalita není. Nechápu opomíjení Rulliho. Dybala nehraje, nevím proč. Lo Celso ano super hráč, první zápas zabitý trenérem. Krajní beci Tagli detto Saravia tragický první zápas. Není to sice žádná Bolivie. Ale favoriti to rozhodně nejsou. A už vůbec nějaká hitparáda, absolutně se neprezentují jako tým co má nějaký systém či taktiku. Favoriti copy rozhodně nejsou.

Reagovat
John Obi Mikel

Formu to sice neurčuje, ale napsat, že zbytek týmu je silnej jako Bolívie, to je hloupost. Do semifinále by se dostat měli. Prvni zápas bylo tragických všech 14 hráčů, kteří naskočili.

Reagovat
fenixLFC

s tymto do semi, vazne?

Reagovat
John Obi Mikel

A ne?

Reagovat
fenixLFC

jedine vdaka stastnemu zrebu ze maju venezuelu a aj to je max vyrovnany super pre nich. tak ako tak to je prinajlepsom siesty najlepsi tim v juznej amerike

Reagovat
valloire

pravdivej?

Reagovat
valloire

Reagovat
Pharrell

Reagovat
fenixLFC

tak toto je krasna demagogia v manchestri, chelsea ani tottenhame nikto z brankarov nechyta, su to dvojky. v obrane je tretia volba na stopera city, tak piata united, pravy bek tottenhamu ktory tiez maximalne vysedava na lavke. lo celso s dimariou su v pohode, pereyra je naladovy ako hovado aj v PL. v utoku dybala ktory sa tuto sezonu v juve trapil, preco spominas nenoniovanych hracov ktori su irelevantni a najma ked je to icardi ktory pol sezony nehra, higuain ktory je totalne mimo alebo tebou spominany vietto bez formy. takze sice pozries na papieri ze wow ake kluby ale vacsina tych hracov su sraci ktori bud nehravaju alebo su mimo formy. a to este nehovorim o aguerovi ktory je v reperzentacii dlhodobo traged

takze krasny vypis ale realne na tim ako argentina maju tak max messi celso a di maria. a z tych teda postavis spolahlivu defenzivu

Reagovat
John Obi Mikel

A má takhle silnej kádr Bolívie?

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle prostě musí týmy jako Paraguay, Bolívie, Venezuela, Katar, Japonsko, Ekvádor, nebo Peru porážet. I Chile je slabší.

Reagovat
fenixLFC

toto je silny kader? proste nie je a to ze tam narves mena/velke kluby na tom nic nezmeni. porovnavat to s boliviou co je asi najslabsi ucastnik je sice mimo ale furt to nie je jeden zo styroch najlepsich timov. brazilci uruguaj kolumbia, peru a chile su lepsi

Reagovat
John Obi Mikel

Chile, Peru? Ktery hraci jsou konkretne????

Reagovat
valloire

ty jsi podivný

Reagovat
John Obi Mikel

*Mercada jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je nabitej hvězdami, ale nedokážou se semknout.. Nejsou sehraný, jejich hra mistama připomíná chaos na hřišti. A ani Leoš tam sám nic neudělá.. trenér ignoruje Dybalu, který by byl jediný schopný něco společně s Messim a Di mario vytvořit případně zakončit. Tenhle tým opět dokazuje, že není důležité, jak vypadá soupiska na papíře..

Ale furt si myslím, že min. do semifinále nějakým způsobem dojdou .

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9
Reagovat
Ross Geller

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Argentincu pěkná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele