BRAZILCE PORÁŽKA S MEXIKEM NEROZHODILA

28.06.2007, 18:26
Aktuality
Sebevědomí brazilského národního týmu trochu utrpělo hned při prvním vystoupení na Copa America. Kanárci, oslabení například o unavené Ronaldinha a Kaká, překvapivě podlehli Mexiku 0:2, trenér a hráči ale zatím nepanikaří...

Obě branky padly již v prvním poločase. Středoameričany poslal ve 24. minutě do vedení Nery Castillo a o pět minut později jejich náskok pojistil Ramón Morales. Brazílie především po změně stran svého soupeře zatlačila, recept na brankáře Ochou však nenašla.

"To, z čeho musíme být frustrovaní, jsou šance, které jsme ve druhém poločase neproměnili. Vytvořili jsme si řadu příležitostí, ale jejich brankář měl vynikající večer," začal bývalý kapitán brazilského národního týmu s hodnocením trochu smolného utkání.

Velkým zklamáním byly výkony Diega a Elana, místo nichž se na hřiště dostali Anderson a Afonso Alves. Na Brazilce nyní čeká hodně složitý úkol - v dalším utkání potřebují porazit Chile, jinak budou čelit hrozbě ostudného vyřazení již ve skupinové části turnaje.

"Myšlenka takto brzkého vyřazení mi na mysl nepřišla," nemyslí na něco podobného záložník Gilberto Silva. Podobně pak smýšlí také jeho spoluhráč Robinho. "Samozřejmě se můžeme kvalifikovat, to je náš cíl. Porážka nás hodně mrzí. Za to, že hrajete dobře a nakonec prohrajete, se body nedávají. Nechci být tím nejlepším z nejhorších," řekl fotbalista Realu Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

http://fotbal.sport.cz/clanek/115082-prima-bude-vysilat

-anglickou-ligu-i-kvalifikaci-ze-san-marina.html

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak to mi vyráží dech, jsem ale zvědav jestli se tomu budou věnovat profesionálně, nebo to bude opět šeď se vším všudy.. díky za tuto zprávu..

Reagovat
HOST*CeceFCB

Preco nedavaju La Ligu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

PD není pro českou televizi zajímavá, už z hlediska neúčasti českého fotbalisty v této soutěži..

Reagovat
HOST*václav

brazilia -konec slavy

Reagovat
HOST*Jakub19

A to kůli tomuto utkání??? Se není čemu divit, že prohráli, když člověk vidí tu sestavu! Brazílie bere Copu spíš jako přípravu, než jako nějaké mistrovství. Navíc Mexiko je rozehrána z Gold cupu.

Reagovat
HOST*CeceFCB

A este musime brat v uvahu, ze Brazilia hra v takomto zlozeny prvy krat a musia sa zohrat!!Aj ked mate dobrych hracov, nie vzdy to musi klapat!!!Ked sa rozohraju budu valcovat!

Reagovat
HOST*

a jeste tam nehrajou největší hvezdy´=Kaka,Ronaldo,Ronaldinho,Adriano....

Reagovat
HOST*kuba

Podivejte se pls na tuto stranku, doufám že se vám bude líbit www.liverpool.xf.cz

Reagovat
HOST*MilZed

Proste brazilci uz na to nemaji....zdaji se me az prilis namachrovani a zbytecne si to komplikuji a jak Dunga rekl ze to bez tech hvezd zvladnou tak to si nemyslim pac Kaka a Ronaldinho umi krasne rozvijet hru a nikdi jinej tam na to nema jedine snad Juninho...

Reagovat
HOST*M11

rozvijet hru....

Reagovat
HOST*MilZed

co je na tom vtipnyho?

Reagovat
HOST*deges

juninho by sa tam hodil... skoda ze uz nereprezentuje

Reagovat
HOST*MilZed

Hraje tam vubec Gilberto Silva?

Reagovat
smazaný uživatel

"Myšlenka takto brzkého vyřazení mi na mysl nepřišla," nemyslí na něco podobného záložník Gilberto Silva.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kucí prostě nečtou a nečtou.. to je ta mladá generace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Tak já si zase zahraju na opravovatele... Tomáši, Mexiko není zemí Střední Ameriky, ale zeměpisně patři zcela jasně na sever. Kanada, USA a Mexiko = Severní Amerika. Kostarika, Nikaragua, Honduras, Salvador, Guatemala, Belize a Panama = Střední Amerika. Jinak Brazílie sice v druhém poločase Mexičany zatlačila do obrany, měla šance, ale soupeř nezůstal nic dlužen, dostával se do přečíslení, nastřelil břevno, nedal jasný gól do prázdné branky. Ochoa byl vynikající, Oswalda Sancheze hahradil na 100%. Viděl jsem všechny 4 odehrané zápasy, úroveň turnaje je překvapivě dobrá, výborně zahrálo Peru proti Uruguaji, utkání Chile - Ekvádor bylo dramatické do posledního hvizdu rozhodčího, Mexiko mne nadchlo, Venezuela bojovala, o bod přišla dost nešťastně. Těším se na utkání Argentina - USA, za chvílí začíná Kolumbie - Paraguaj.

Reagovat
HOST*

kde jsi to viděl ? nenašel jsem nikde kde by to dávali ...

Reagovat
HOST*1860

ja bych te taky opravil, Mexico patri do stredni ameriky, v severni je "pouze" USA a kanada..

Reagovat
HOST*Jakub19

Jedině přes net to lze sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem hoďte nejaký link. Prosíííííííím.

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*alegre

TVC Honduras, vsech 26 zapasu, prave tak jako cele MS SUB - 20 z Kanady a SUB - 17 z Koree. Tomu se rika TOTALNI FOTBAL!!

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Dunga vypadá jak John Terry

Reagovat
alegre

Vypadal, dnes vypadá trochu jinak...

Reagovat
HOST*PD

žádnej z brazilskejch útočníků prostě stále ještě nemůže nahradit Ronalda..snad to Dunga pochopí že chybí Ronaldinho a Kaká je jasný..

Reagovat
HOST*R9

Já myslím, že Brazilci nehráli až tak špatně, kdoví jak by to skončilo kdyby jim v 5.minutě uznali regulérní gól...překvapil a potěšil mě výkon Mexičanů, Rafa to vzadu v první části kočíroval až překvapivě s jistotou a celé mužstvo na mě působilo velmi sebevědomým dojmem...Brazilcům po změně stran narostli samozřejmě křídla, hlavně Robinho táhl všechny nebezpečné útoky. A odkud? Samozřejmě ze středu, doufám, že se Schuster díval a bude ho nasazovat pod Ruudem, je tam dvakrát tolik silnější. Velký zklamání od Diega, vůbec jsem ho nepoznával, jako kdyby měl svázaný nohy. Jde strašně moc vidět jak jim chybí zkušenej zakončovatel, tuším, že kdyby hrál s těmi mladíčky Ronaldo nebo Adriano, ostatní by na ně běhali a jeden z nich by sypal jeden gól za druhým...no snad se to zlepší, zápas proti Chile bude peklo...

Reagovat
HOST*PD

jsem fakt přesvědčenej že by v útoku byl Ronaldo moc důležitej

......no ,uvidíme jak to půjde dál...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele