BRANKÁŘ SRNÍČEK PŘESTOUPIL DO PORTSMOUTHU

02.09.2003, 11:26
Aktuality
Český brankář Pavel Srníček, donedávna hráč italské Brescie a člen české fotbalové reprezentace, se po dvou letech strávených v Itálii vrací zpátky do Anglie. Minulý týden byl Srníček na testech u týmu Wolverhampton Wanderers, nakonec jej ale získal další nováček Premier League - Portsmouth.

Srníček v Anglii dříve hrával za Newcastle United a za Sheffield Wednesday. Kromě dalšího Čecha Patrika Bergera narazí bývalá reprezentační jednička na dalšího známého, gólmana Shaku Hislopa, se kterým dříve bojoval o post jedničky v Newcastlu. Druhou polovinu minulé sezóny byl Srníček na hostování v druholigové italské Cosenze a říkal, že by se rád vrátil do Anglie. "Nejdřív jsem si myslel, že půjdu k 'Vlkům', pak se ale ozvali 'Pompey'. Znám Shaku Hislopa a Patrika Bergera a tak pro mě bylo rozhodnutí snadné," řekl Srníček.

Autor: Jan Werner

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*adam

Třeba se chytí, po tom nepovedeným angažma v Itálií mu to z celého srdce přejí. Bejval to skvělý brankář a takhle dopadl.. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si mysim ze az tak spatne nedopadl, s Anglie odesel az jeho tym sestoupil do 2. ligy a prestoupil do 1. italske ligy. Sanci dostal, ale asi nechytal uplne dobre a proto ho na posledni pulrok strcili na hostovani do druhe ligy. Prej ma ted kryt zada Hislopovi.

Reagovat
HOST*Adam2

Souhlasím s tebou, asi fakt úplně dobře nechytal. Jo, a s tím Hislopem máš pravdu.

Reagovat
HOST*Stín

Máš vůbec ňakej svůj vlastní názor?

Reagovat
HOST*adam

Mám a ten jsem řekl hned nahoře. dvojka u jmena je omyl. Ten Hislop teď má dobrou formu, což předvádi v anglické lize. Proto mu Srniček bude dělát dvojku a to jsem jenom potvrdil. Ale promiň, když ti to tak vádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jstli se nechytí ani v Portsmouthu nemá už cenu aby v jeho věku někam přestupoval.Přeci jenom za poslední dobu těch působišť bylo moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Býval a snad ještě furt je dobrý brankář a v reprezentaci taky nechytal špatně a myslím si že se teď v Anglii chytí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele