Bragy se ujme staronový kouč Peseiro

06.06.2016, 23:28
Aktuality
José Peseiro má krátce po svém odchodu z Porta jasno o novém angažmá. Šestapadesátiletý kormidelník se stal novým lodivodem Bragy, na jejíž lavičce nahradil Paula Fonsecu...

Zkušený stratég se na lavičku Porta postavil až během uplynulé sezóny, kdy byl hlavně kvůli vyřazení z Champions League odvolán Julen Lopetegui.

Portugalskému velkoklubu se však pod vedením Peseira příliš nedařilo, když vypadlo ve vyřazovací fázi Evropské ligy s Dortmundem, ve finále poháru nestačilo na Bragu a navíc na ligové scéně skončilo až třetí.

"Draci" následně Peseira odvolali a na uvolněné místo angažovali Nuna. Nyní již bývalý lodivod Porta se vrací ke kormidlu Bragy, kterou vedl již během sezóny 2012/13. "José Peseiro se stal novým trenérem Bragy," potvrdil portugalský celek na svém webu.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (1)

Přidat komentář
FC Porto FC

To se maj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele