Braga podepsala Alefa, Rafa zatím na cestě do Porta není

08.07.2015, 20:15
Aktuality
Braga zrovna včera pustila do Spartaku forvarda Zé Luíse, žádné další oslabení naposledy čtvrtého celku Primeiry Ligy ovšem na obzoru není; naopak Arsenalistas posílil brazilský mládežnický reprezentant Alef. Přestože se živě spekuluje o přestupu Rafy Silvy do Porta, dle slov prezidenta Salvadora klub obdržel jen jednu nabídku od Realu Sociedad - a tu před měsícem odmítl...

"Nechápu, proč vůbec dostávám tuhle otázku, když jsme právě oznámili prodej Zé Luíse," žertoval na mimořádné tiskové konferenci Salvador po dotazu na spojení Rafy s Portem a dodal, že odliv hráčů Bragy je podle něho "normálním" jevem.

"Věděli jsme, že dojde k odchodům nějakých hráčů, protože jsem teď během dvou let vůbec neprodávali a skvěle se nám dařilo držet všechny hráče na místě," pokračoval prezident Arsenalistas, který ztratil rovněž hrotového útočníka Édera.

K nové akvizici Swansea, respektive moskevského Spartaku, se však zatím nikdo přidávat nebude. Agilní křídelník Rafa Silva, který právě s Portugalskem získal stříbrné medaile na Euru do 21 let, sice byl váben Realem Sociedad, oba kluby však nedospěly ke vzájemné dohodě.

"Naší touhou je udržet všechny pohromadě, ale pokud dostaneme tu správnou nabídku, nebudeme nikomu stát v cestě," dodal António Salvador.

Tomu se již zároveň povedlo kádr i posílit, když se Braze na pět let upsal účastník nedávného mistrovství světa dvacítek Alef. "Přesvědčil mě Danilo," vysvětloval defenzivní středopolař, který s dotyčným a kapitánem týmu vytvořil na cestě za stříbrem efektivní záložní tandem.

Braga se nyní o Alefa technicky dělí s jeho domovským klubem Ponte Preta, neboť vlastní pouze 50 % ekonomických práv na hráče.

Autor: Tomáš Daníček / record.xl.pt, maisfutebol.iol.pt

Komentáře (10)

Přidat komentář
fantomas

Reunion dvojice Alef-Danilo, to zní jako sen. Na MS "20" byli společně dokonalí.

Reagovat
FC Porto FC

Casillas by měl být běham pár hodin nebo dnů náš jak koukám. Také ted čtu něco ve spojeí s Drogbou no to je teda zajimavé..... jinak Rafa je dobrej hráč ale podle mě pro něj nemáme místo. Jiank také běží Portugalskem zpráva že je na odchodu Quaresma že ho prej Lopetegui nechce což je doufám jen nějaká blbá sranda ! Posílit potřebujeme jen na místech kde hrál Danilo a Jackson. Na beka doufam nedojde Maxi Pereira z Benfici ale Bruno Pepres z Turína. A na hrot bych chtěl Mitroviče

Reagovat
fantomas

Pereira je už z takových 99 % hotovej, s tim bych se radši smířil

Reagovat
FC Porto FC

bože

Reagovat
FC Porto

Casillas a Drogba achjo to je hrůza Radči Lima a Rafa to by bylo hezčí

Reagovat
FC Porto FC

Nemůžeš chtít místo golmana a útočnika založníka a záložníka Casillas je fajn když už nějakej španělák tak Casillas ! Drogba je doufam jen nepodložená spekulace jinak ten z toho Santosu k nám nechce

Reagovat
FC Porto

Ja vím ale proto že je Porto neochotné vyjednavat nebo co Dyt nam ty 2 sežerou celý rozpočet skoro a za 1 max 2 roky odejdou aniž by neco kaplo z nich a opět se budou muset hledat nahrady za ně. Za mě bych dal Gudiňa na brankařskou 1.

Reagovat
FC Porto FC

pochybuju že přijde Drogba. A plat Casillase musí být nějak pořešenej u nás nemůže mít ani 5 mega za rok. Gudino je hodně dobrej ale nemá moc odchytano a v 19 chytat zápasy Ligy Mistrů i zapasy v lize kde nemůže udělat chybu by byl moc velkej risk

Reagovat
smazaný uživatel

přitom ten Fabiono podával hodně kvalitní výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Fabiano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele