Braga musí hledat nového trenéra, Carvalhal neprodlouží smlouvu

16.05.2022, 20:54
Aktuality
Vedení Bragy má pro nadcházející týdny jasný úkol a bude hledat nového trenéra. Na lavičce portugalského klubu nebude pokračovat Carlos Carvalhal, 56letému kormidelníkovi končí smlouva a bude hledat novou výzvu...

Carvalhal v minulosti vedl Besiktas, lisabonský Sporting, Sheffield Wednesday nebo Swansea a v Braze strávil dva roky. V minulé sezoně portugalský klub opanoval národní pohár a padl ve finále ligového.

"Při podpisu smlouvy jsme uzavřeli dohodu. Prezident mně a mému týmu zajistil ideální podmínky, poskytl nám maximální podporu a celkově nám vyšel maximálně vstříc. My pak z druhého pohledu udělali totéž, když jsme akceptovali požadované cíle. Vyhráli jsme pohár a dostali se do dalšího finále, podávali dobré výkony v evropských pohárech a došlo k navýšení cen hráčů. Všichni jsme udělali maximum a splnili své sliby," prohlásil Carvalhal.

"V tuto chvíli jsme se dostali na konec cesty, došlo ke splnění cílů a každý se vydáme jiným směrem," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (2)

Přidat komentář
FC Porto FC

Škoda pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

Lhal? Lhal, tak čemu se sakra diví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele