Brabec a Jakubov už na jaře nebudou hrát v Senici

07.01.2014, 22:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
Aldeano

Jakubov má odehráno 53 minut a 1 gól.

Reagovat
rufus

Máme ho zpátky v béčku, mohl by se konečně začít prosazovat i tam.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten talent jak hrál za Porto, nebo si ho pletu?

Reagovat
rufus

Jo, to je on.

Reagovat
smazaný uživatel

on hrál i za Žatec divizi a potom odešel do Sparty B

Reagovat
smazaný uživatel

za Žatec hrál krajskej přebor, pak myslim odešel...

Reagovat
Diego2

By jsem chtel videt co v tom Portu delal

Reagovat
Aldeano

Strávil jsem v tamním dorostu rok. Na podzim jsem ale kvůli problémům s papíry od FIFA jen trénoval, hrát jsem nesměl. Jaro se mi vcelku vydařilo. V patnácti zápasech jsem dal 11 gólů." Bilance, která zvoní! "Ano, je to super, ale byli tam i větší střelci."

Jakubov dokonce asi sedmkrát trénoval s A-mužstvem, které v té sezoně získalo portugalský titul. "Když jsem přišel poprvé do kabiny áčka, nechtěně jsem si sedl na místo kapitána Pedra Emanuela. Nevěděl jsem, že je jeho. Když to zjistil, pošoupl mě o jednu sedačku dál," popisuje útočník. "Už tehdy tam byly hvězdy jako třeba Hulk nebo Bruno Alves."

Připravovat se s Portem bylo pro českého teenagera něco neskutečného. "Nedá se to srovnat s žádným zážitkem," září mu oči. "Oni si tréninky užívají. Je to všechno o míči, technice, rychlosti, síle."

Reagovat
Diego2

V pohode, ja na zapasy Senice chodil a byl jsem na nej strasne zvedavej. A neprisel mi teda v nicem lepsi nez domaci dorostenci , prave dokonce naopak.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, pravdou však je, že on zase toho času na ihrisku nemal vela.

Reagovat
Diego2

Tak i za to malo casu by jsem ocekaval aspon ze spracuje mic kdyz byl v Portu Strasne lito mi je ze odesel Zeman , kazdopadne po dobrem zacatku pry zacal vyskakovat.

Za pozitivum beru taky odchod Diarassoubu , doufam ze to znamena vic a vic sanci Kubu Kosorina

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, akurát vedenie teraz bude musieť zohnať nejakého útočníka, bo klasický forward je tuším len Kosorín Diarrassuba bol fajn náhradníkom, on bol typ silového útočníka, vedel potiahnuť loptu, no s tým zakončením to bolo horšie.

Velká škoda je odchod Križka, bojím sa že jeho absencia bude značná.

O tom Zemanovi som to písal ja, zo začiatku fajn hráčik, potom arogantná primadona.

Plus Jakubov, bol niekedy zbrklý to je pravda ale myslím, že keby mal viacej času tak by nazbieral aj sebavedomie atď. Hoci to spracovanie lopty je základ no

Reagovat
Diego2

Silovy utocnik co tahal uz v 50 minute nohy za sebou Ja jsem v tomto skresleny, rodina Kosorinu mi je hodne blizka tak sebecky doufam v co nejvetsi sanci pro Kubu

Reagovat
smazaný uživatel

No ale posledných 30 minút, keď sa dostal na ihrisko, vedel odbehať naplno

Jo ja mu to prajem už len preto, že to je seničan, navyše by som mu prial nech ukáže svoj talent a schopnosti naplno aj medzi mužmi.

Takisto sa teším na príchod Ferenčíka, teda keď prejde testami, pretože to je ďalší rodený seničan.

Reagovat
Diego2

Toho ja vubec neznam

Jinak konecne vedeni dava sanci mladym nez tahat sem hrace z Afriky a podobne...Ventura,Komara, Kosorin ,Pillar...snad budou hrat co nejvic....

Je az skoda ze chodi tak malo divaku do SE a pritom Levarsky udelal divakovi luxusni podminky...kazdopadne aspon u me je to tak ze ta liga je neskutecne neatraktivni a nic me tam netahne...a co vim z meho okoli tak je to tak stejne....Ale kdyby tam nastupovali odchovanci nebo mladici Zahoraci tak verim ze to vic a vic lidi pritahne

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Ferenčík, hrával za Baník Ostrava ako dorastenec, tuším neskôr chvílku aj za Áčko Ostravy. V Corgoň lige hral za BB a nedávno za MY. Je tuším o rok odomňa starší.

No toto je na dlhšiu debatu. Vzťah klub - fanúšik je v Senici velmi problematický. Na jednej strane sú tu na slovenské pomery fajn podmienky pre fanúšika a na druhej je tu na hovno futbal a nechuť ludí. Ale ako sa môžeš pozrieť, nie je to problém len Senici tieto návštevy. Za seba môžem povedať, že hoc sa mi ten futbal nepáči, tak ja tam prídem už len preto, že to je môj lokálny klub tak prečo ho nepodporiť že.

Dorastenci, no nie všetci sa dokázali presadiť. Navyše Levársky je údajne typ človeka, čo chce hneď úspechy a určite sám vieš, že cesta dorastencov je beh na dlhú trať.

Navyše klub už toto niekoľko krát avizoval, že pôjdeme cestou domácich hráčov a skutek utek, čo viem zo svojho okolia toto dosť ludí nasralo, že sme sem zase pritiahli spústy zahraničných hráčov, čo po polroku aj tak odídu.

Jak hovorím, je to na dlhšiu debatu.

Reagovat
Diego2

No ja prave slysel ze jeho sen je produkovat vyborne fotbalisty (mozna aby mu z toho aj neco kaplo prodejem, ale to mu nemuze mit nikdo za zle) Jak mluvis, kazdy rok je tu v podstate jiny tym a tak tam ani nevidim nejaky potencial....uhraje se 2 flek, zmeni se pul zakladu a vypadne se s Podgorici ....

Uvidime co bude ted, ja na moc zapasu praveze nechodim, protoze sam hraju fotbal a vetsinou se mi to kryje....ale kdyz jsem mel v lete volno tak jsme nevynechal zadny domaci....jen jsem se tesil strasne na Sevillu jako fanousek PD

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo Sevilla, čo si budeme hovoriť, ja už som si aj pomaly plánoval letnú cestu na prípadný zápas tam Prišlo však vytriezvenie a my sme vypadli s priemerným tímom Čiernej Hory. Ostuda, blamáž.

K tým dorastencom sa Levársky vyjadroval tak, že chce s nimi zásobiť celú Corgoň ligu.

Uvidíme čo prinesie zimná príprava, tak nejak už čakám zase príchod najmä zbytočných hráčov z cudziny namiesto zapracovania aspoň 2 mladíkov do tímu. Na každý post by sme potrebovali jedného dobrého hráča t.j záloha, obrana, útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež chlapci sorry za skok do reči, ale Burko si seničan? Dobre teda vieš, v akom stave bol senický futbal pred príchodom Levárskeho a v akom je dnes. Tých chlapcov z našej liahne použitelných bolo minimum. A z tých čo boli ochotný hrať za Senicu ešte menej. Aj tak neostal nikto, veľa seničanom aj odmietlo vôbec za FK hrať v začiatkoch. Z mladých vychádzajú talenty až dnes po 6 rokoch, čo je samozrejme logické. Ako si napísal, je to na dlho. Druhá vec je, že kým sa Trnava,Nitra,Košice atď sa pyšia odchovancami , tak sa pozri na ročníky. Ich mladý majú 22-23 rokov, tí naši okrem Miška Šullu 17-19. To znamená ešte 4 roky,ale dnes sa im už vyrovnajú.

Čo sa týka zmien v kádri, všetci sú tu na chvílu aby vyplnili iba čas , keď tí naši budú mať tých 22-27 rokov a budú na vrchpole svojich možností. Samozrejme tí najlepší pôjdu do sveta, ale tú druhú vlnu talentovaných bude veľmi dôležité udržať. Preto by malo vzniknúť aj B mužstvo čo najskôr, pretože chlapci o chvíľu vyjdú z dorastov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo som seničan.

Popravde, so všetkým čo si napísal súhlasím. Pravdu máš, iba mi prídu nezmyselné tie polročné zmeny, ktoré ak si Seničan tak si určite počul tie fámy, že to je údajne biznis určitých ludí v štruktúrach klubu. Ja úplne chápem, že vychovať si mladíkov netrvá z pondelka na utorok, konečne sme sa dočkali etapy, že naši mladí už ako tak hrávajú či trénujú s mužmi, čo ma teší.

To Béčko je treba, tak ako ho má Slovan či Trnava v 3. lige.

Reagovat
suldik

*Trnava v druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hej. Ak sa nabalujú teraz, budú sa nabalovať aj keď budú predávať seničanov do sveta. Na to je tam majiteľ, ktorý do toho dáva svoje milióny aby to strážil. Levársky sa už raz popálil na volejbale, keď dal veľké právomoce neschopnému Sirvoňovi. Ktorý ho nakoniec v podstate vyhnal od volejbalu. Snáď rovnakú chybu neurobí

Reagovat
frankiefcb

Sorry, že vám skáču do rozhovoru. Diego ty jsi Čech? Co Tě vedlo jít do Senice?

Reagovat
Diego2

Ja mam ceske rodice , otec pochazi a bydli na Olomoucsku (Sternberk) , mamka vyrustala v Ostrave. Ted bydlime na Slovensku v Senickem okrese. Takze jsem studoval a vyrustal na Slovensku ,ale radsi pisu cesky ( i kdyz s hrubkama, protoze jsem cestinu nestudoval).

Bydlim na Zahori , u nas se mluvilo doma cesky takze tak

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty bývaš na Záhorí?

Reagovat
Diego2

Ano , Kuty/Brodske

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Akorat mam trosku dusno vzdy kdyz je MS v hokeji atd jelikoz fandim Cechum pres zapas se ale vzdy porypeme a pak to spolu zapijeme at to dopadne jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, zhodneme sa na tem, že alkohol zbližuje

Reagovat
frankiefcb

aha tak to jo.

Reagovat
luismiksak

že by Brabčákův návrat do Slávie ??

Reagovat
smazaný uživatel

ses poďál ne? co by sparťan jako je brabec dělal ve slavii?

Reagovat
rufus

Kapitána..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
zelda

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
Rarášek

Reagovat
luismiksak

akorát ve Slávce vyhrál dva tituly jako kapitán, jinak opravdu nic ... Máš pravdu, určitě to bude sparťan jako poleno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi začal vnímat fotbal kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě ne, maximálně někam do Dynama, nebo do Táborska

Reagovat
Milan.B

Duda do Legie?

Reagovat
suldik

snáď to výjde, tam by sa mohol posunúť ďalej...len nech nejde do Slovana lebo sa už zo slovenskej ligy len tak ľahko nepohne

Reagovat
Milan.B

jn, len skoda ze nevieme take talenty udrzat doma

Reagovat
suldik

prachy atď atď...ale čo si to tu budeme po 150ty krát vypisovať, keď už všetko bolo povedané

Reagovat
Milan.B

vsak jasne

Reagovat
Miky.77.14

Slavie potřebuje stopera. Brabce chtěla vykoupit v srpnu, teď je zdarma, takže jeho kroky povedou do Edenu.. Vypadá to že hráči z nejlepší éry budou Slavii opět pomáhat

Reagovat
Losinho

Už na to nemá, vždyť ho nechtěla ani Senica...

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kterými Čechy ten kádr omladí

Reagovat
smazaný uživatel

vraj má prísť niekto zo Sparty čo som tak počul

Reagovat
smazaný uživatel

Brabca je velká škoda, do konca sezóny sme si ho ešte mohli nechať.

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce sezóny do Sigmy, s opicí na další rok. To by bodlo.

Reagovat
Ferguson6

Už aj ďalšie kluby začali prípravu. Budú články aj o nich?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele