BOŽINOV JE V JUVE SPOKOJEN

16.10.2006, 11:39
Aktuality
Po skvělých výkonech, kterými na sebe upozorňoval v Lecce a pak i ve Fiorentině, asi jen málokdo čekal, že bulharský talent Valerij Božinov skončí ve druhé lize. Odchodu do Juventusu však určitě nelituje.

Po nuceném sestupu klubu se objevovaly informace, že chce z klubu odejít. To ale 20letý Božinov popírá. "Juventus je stále prestižní klub a šel bych sem i kdybych už před podpisem smlouvy věděl, že půjde do druhé ligy. Není pravda, že jsem chtěl odejít, naopak, doufám, že na konci sezóny můj přestup úplně dokončí," prohlásil Božinov.

V létě přišel z Fiorentiny na hostování s opčním právem na trvalý přestup. Celá transakce byla složitější - její součástí byl odchod Adriana Mutua a Juventus se stal "spoluvlastníkem" mladého Bulhara.

Božinov sice nehraje pravidelně, ale ani to mu nevadí. "Snažím se tvrdě pracovat a dostat Didiera Deschampse pod tlak, když vybírá útočníky. A i když nehraji, cítím se členem prvního týmu, nic mi tu nechybí," řekl.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele