Bouma odmítá spekulace ohledně konce kariéry

28.06.2009, 14:56
Aktuality
Už jedenáct měsíců je mimo hru Wilfred Bouma, který si minulé léto vážně zranil kotník a od té doby se v dresu prvního týmu Aston Villy na hřišti neobjevil. Některé média už spekulovala o konci kariéry nizozemského obránce, ten to však popírá a tvrdí, že se jeho stav zlepšuje...

Bouma si zranění přivodil koncem loňského července, kdy si v utkání Poháru Intertoto při obranném zákroku vykloubil kotník na pravé noze, která mu zůstala trčet v nepřirozeném úhlu.

31letý bek v lednu zkusil odehrát tři utkání za rezervu týmu, což však mělo za následek zhoršení a opětovnou operaci. Nyní ovšem Bouma znovu rehabilituje a vzkazuje, že jeho kariéra ještě nekončí. "Nyní dva týdny dělám rehabilitační cvičení a jde to opravdu skvěle. Vypadá to dobře, ale nechci nic uchvátat," řekl bývalý hráč PSV Eindhoven, který do Aston Villy přišel před čtyřmi lety.

"Číst výmysly o tom, že končím, je velmi frustrující, protože dělám pokroky. Volalo mi hodně lidí, dokonce i moji přátelé z Holandska, a ptali se mě na ty spekulace. Když lidé něco takového čtou, tak někteří tomu uvěří," dodal pětinásobný nizozemský mistr.

Autor: Petr Vaněček / teamtalk.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pre AVFC by to bola dalsia rana po Laursenovi. Som zvedavy do akej mieri budu s Boumom pocitat a koho angazuju namiesto Laursena

Reagovat
terry

Tohohle hráče si pamatuju ze zápasu ČR - Nizozemsko, kdy jsme vyhráli 3:2 a asi po 20 minutách prohrávali 2:0 a Bouma dal jeden gól. Zkrátka ten památný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by si nepamatoval jeden z našich nejlepších zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

bejvávalo .. škoda

Reagovat
Arne

To už je tak dávno, že už to ani není pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Nejdřív ty nervy s Lotyšema, pak nejdřív pocit opaření s Nizozemci, který se pak proměnil na euforii. Dále pak Heinzova radost s Němcama a pocit nadřazenosti, 9 bodů. Pohodové 2 góly Baroše proti Dánsku a nic nás nemohlo zastavit. A pak Řekové. Nervy, nervy, nervy...Ale musíme postoupit, oni hnic nehrajou, na penalty je vyřadíme. A pak Dellas a pocit absolutní bezmoci . Památný turnaj...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

kym vies snivat tak mas nadej....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná vzpomínka

Reagovat
fantomas

Tuhle sem si zavzpomínal nad Bosákovým a Táborskýho legednárním komentářem, na ten turnaj už nebude mít nic. To byla prostě pohádka.

Reagovat
Devil

Euro 96 se me libilo vic.

Reagovat
fantomas

Tak to já nemužu porovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

taborsky s tema svejma suchejma kecama byl genialni. a vedle nej bosak jak to prozival a ty jeho genialni vyroky: karel poborsky - oci nahore a hlava otevrena

Reagovat
fantomas

Góó...(výpadek)...jabadabadůůůůůůůů. To mě dostalo nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to byl ten barosuv na 2:2, zejo? ale karel poborsky - oci nahore, hlava otevrena, ne to fakt nadosmrti nezapomenu

Reagovat
terry

"A ono to půjde a né že néé."

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ten zas kolleruv

Reagovat
terry

Teď jsem se koukal na záznam a: "Benitez, nový trenér Liverpoolu.." To byly časy

Reagovat
smazaný uživatel

Laursen a Bouma byli pro Villans velkým oslabením ......nakonec stoho není LM .....Curtis Davies a Zet Knight ještě nedosahují takových kvalit ........ uvidime jestli přijde Borowski nebo Gudjohnsen a nebo oba !

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Záložník Jerko Leko by mohl vyměnit francouzské Monako za nováčka Premier League Wolverhampton Wanderers. K samotnému přestupu by mohl být nakloněn i knížecí klub, jelikož 29letému chorvatskému reprezentantovi za rok končí smlouva. zacinam sa obavat aby sa s takymito posilami nestal Wolverhampton zostupovim kandidatom cislo 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa.utocne duo:Carew a Heskey

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele