Botman se soustředí na zbytek sezony, o budoucnosti rozhodnut není

01.05.2022, 12:58
Aktuality
Sven Botman (© AFP)
Sven Botman na sebe výbornými výkony v dresu Lille už nějaký čas strhává pozornost větších klubů. O jeho přestupu se hovořilo již v zimě a spekulace nadále přetrvávají, sám urostlý stoper ovšem ještě není rozhodnut, kam se budou v létě ubírat jeho další kroky.

V rozhovoru pro L'Équipe promluvil o tom, zda stále platí jeho dřívější slova o zamýšleném odchodu. "Uvidíme, jak se to vyvine. Pokud vše půjde podle plánů, tak ano. Ale jako první chci dobře zakončit tuto sezonu. Tenhle klub si to zaslouží. A co bude potom, se uvidí, ještě jsem o ničem nerozhodl," okomentoval dvaadvacetiletý Nizozemec.

Dle jeho slov necítil žádnou hořkost, když neklapnul jeho zimní transfer. "Chápal jsem tehdejší situaci. Naskytly se mi nějaké příležitosti, ale zároveň jsme stále byli v Lize mistrů, kde pro mě šlo o premiérovou účast. I v Ligue 1 jsme se nacházeli v dobré pozici a já usoudil, že takové nabídky přijdou znovu," prohlásil sebevědomě Botman.

Odchovanec Ajaxu, v němž odehrál i sezonu za rezervní tým, se po hostování v Heerenveenu přesunul v létě 2020 do Lille, které za něj zaplatilo 8 milionů eur. Svou částku začal okamžitě splácet - stal se pilířem defenzivy LOSC a dosud v jeho barvách odehrál 76 zápasů, v nichž vsítil tři branky. Starty sbírá rovněž v nizozemské reprezentaci do 21 let.

Autor: Martin Vejdělek / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Beči

Asi ten Newcastle je jasný.

Reagovat
Beči

*Milán proboha, nechápu jak jsem mohl napsat Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi to dobře :D

Mohl by jít k nám no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele