Bosnu a Hercegovinu se pokusí poprvé dovést na Euro bývalý útočník Kodro

03.08.2023, 18:14
Aktuality
Meho Kodro (© twitter.com/NFSBiH)

Hráče Bosny a Hercegoviny převzal po trenérovi Faruku Hadžibegičovi bývalý útočník Meho Kodro, dvojnásobný nejlepší bosenský hráč roku. Informoval o tom tamní svaz. Šestapadesátiletý rodák z Mostaru se ujal týmu, který je v evropské kvalifikaci po čtyřech kolech s jednou výhrou ve skupině J čtvrtý.

"Kodro má schopnosti a know how, aby nás poprvé dovedl na mistrovství Evropy," řekl dnes šéf bosenského svazu Vico Zeljkovič.

Hadžibegič skončil po půl roce v červnu po domácí prohře v kvalifikaci 0:2 s Lucemburskem. Jeho nástupce Kodro strávil velkou část hráčské kariéry ve Španělsku, naposledy trénoval druholigový celek Lausanne Ouchy. Za národní tým nastoupil třináctkrát.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele