Bosňané proklínali po těsné prohře v Portugalsku tyče

15.11.2009, 10:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jo bejt do 2-3 to by bylo

Reagovat
vanGomm

Ano mohlo to být 2:3.Ale také to mohlo být 2:0 i 3:0.To podle toho jak si to kdo odůvodní.Například na EURU 1996 jsme mohli porazit Rusko 2:0 i prohrát 2:4.Nakonec dal Šmicer v 89 min. na 3:3.Což by na postup ještě nestačilo.Musel v součastně hraném zápase pomoci Köpke a chytit Italům penaltu.Jinak jsme skončili ve skupině a žádné finále jsme nehráli a ani by nebyl tak velký odchod hráčů do ciziny.Chci tím říci,že mezi úspěchem a neúspěchem je kolikrát velmi málo.To platí skoro v každém takovém zápase a tedy i u Zápasu Portugalsko-Slovinsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nějaká starší a pokud možno i delší analýza by tam nebyla?

Napsat takovou dlouhou a poučnou anylýzu a pak si splést Slovinsko s Bosnou,to je fakt výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

No pokud ti jde jen o tu záměnu Slovinska s Bosnou tak Ti a Tobě podobným velice omlouvám.Jinak si ale myslím,že to na té podstatě té věci nemá vliv.

Reagovat
vanGomm

A máš-li zájem o ještě starší analýzu?Klidně mohu něco o postupu našich na MS v Mexiku (1970),nebo naše působení v Chile.

Reagovat
smazaný uživatel

onehdá dostal Kopke za tu chycenou penaltu ve Sportu desítku.Tu sem potom pěknejch pár let od nich neviděl Když beru v potaz,že jsou schopni za 4 nastřílený goly dat za devět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

a co teprv BJ

Reagovat
božský John

BJ prožil chvíli velkého nasrání...příště se vybodnu na 02, ale zkusim najít 102 ..:D

Reagovat
smazaný uživatel

tak slovinsko je hladne po postupe to bude match takisto ako portugalci...aj ked si myslim že portugalsko postupi je predsa len marketingovo atraktivnejšie ako bosna a hercegovina...ale je to škoda.....

Reagovat
DelPiero137

Italie nie je az taka silna ako predchadzajuce roky, ale Iri mali stastie ze neprehrali s talianskom vonku. Aj vdaka rozhodcovi.

Ten Domenech je strasny traged, byt francuzom tak som strasne nasraty a chcel by som jeho odstup.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nehraju podnim žiadny med ale doma nedostanu gola su už prakticky tam

Reagovat
Kongo

Francii na MS by me ani nechybela.Spis me tam chybi Chorvati

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam chybý polsko

Reagovat
božský John

Jinak Bosna ty Portugalce doma roznese...

Reagovat
C0br

Paneboze, koukal jste na ten zapas vcera nekdo? Bosna byla absolutne jalova a krome dvou sanci (1 roh + jeden nahodny nakop = 3 tyce) si nevypracovala vubec nic, zatimco portugalci, kdyby meli poradneho utocnika a nevymysleli hovadiny tak jim tam nasypou ctyrku, protoze zacatek druhe pule byl od bosny takticky priserny. Tak tu nepiste takove hovadiny jako, ze je bosna roznese, ponevadz se musim smat.

Reagovat
božský John

Kdyby Portugalci měli nějakýho útočníka, kdyby hrál Ronaldo..to jsou kdyby, v druhý půlu měli portugalci územní převahu, ale krom jedný megašance(to se opravdu musí dávat) a pár střel, který buď letěly do háje nebo je brankář snadno chytil nic. Uznej, že na stopro šance Bosna vyhrála..

Reagovat
C0br

Kdyby jsou kdyby v obou pripadech. Kdyby bosna nedala brevno ale gol blabla... - ale to byly opravdu dve sance (kdyz nepocitam ty strely ze 30m za stadion v prvnich 10 minutach). Portugalci tam meli 2 velke sance + nespocet strel z vapna, ktere maji koncit golem. Kdezto bosna mela opravdu jen ten jeden roh a jeden nakop... Portugalci ten zapas ovladali, hlavne diky skvelemu pristupovani a bosna se prakticky nedostala k mici.

Reagovat
smazaný uživatel

hrali doma z toho vyplíva uzemní prevaha to je tak vsechno drzeli víc míc na pulce tam se rozhoduje od kdy?? na velké sance to je vyrovnane a ty nakopavky z vapna co predvedli portugalci to nebyli ani strely... viz trestnak Deca asi nekomu miril na koule ze?

Reagovat
C0br

"hrali doma z toho vyplíva uzemní prevaha" - tak to je zatim nejvetsi blaf dne, kdyz na chelsea prijela barca, mela vetsi drzeni mice chelsea? nemela

Portugalci ovladli stred hriste, kde hral skvele Pepe a proto se bosna dostala jen k tem dvoum sancim. Nerikam, ze portugalci hrali skvele, ale stacilo to na to, aby bosnu prakticky k nicemu nepustili a sami si tvorili celkem dost sanci, ktere k jejich skode nedokazali promenit.

Reagovat
smazaný uživatel

sledujes fotbal? kdyz nekdo hraje doma tak vetsinou tvorí hru a hostující tým se prizbusobí! samozrejme kdyz hraje venku barcelona tak je to neco jineho to se mu kazdý prizbusobit jí ale v 80 % hru tvorí domací tým !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to ma podrž....takže ten kto je doma vždy tvori hru barca je vynimka....dobry si

Reagovat
smazaný uživatel

precti co je napsane nad tím a pak vse co jsem napsal a ne jenom dve slova.... Na barcelonu jsem jenom odpovedel.. a domací tymy v 80% zapasu tu hru tvorí kdezto souperi hrají venkovní fotbal - tomu ríkas tvorení?

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem ze domací vetsinou urcují tempo hry!!!! krome barcelony která ji urcuje doma i venku a to je proste fakt..samozrejme se najdou i jine tymy ale moc jich není. to je vsechno co jsem chtel rict jeste neco na tom nechapes???

Reagovat
božský John

Jak říkám, územní přavahu měli Portugalci a bosna to nakopávala jenom dopředu kde většinu soubojů vyhráli domácí,ale když se podívám na ty šance, tka bych řekl, že Bosna jich sicě měla míň,ale větší..

Reagovat
C0br

Narvat to do brevna je uplne stejna sance, jako narvat to do brankare, ktery predvede dobry zakrok. V tom bych ja rozdil nevidel, tech strel zpoza vapna co chytil bosensky brankar portugalcum bylo dost.

Reagovat
božský John

No jo,ale když to jsou střely po zemi, ještě když na to ten brankář vidí....kdežto,když to pustili do toho břevna,tak byl gólman bezmocnej, v obou případech

Reagovat
C0br

Dobre vemu to jinak... pro me ma hlavicka z penalty ci strela z poza vapna asi tak stejnou nadeji na uspech. Jsou to proste velke sance a zalezi uz jen na tom jak se s ni dotycny popere (jak kdysi nekdo rekl: neexistuje neco jako dobry zakrok, ale pouze spatne zakonceni). Ja to tedy neberu podle toho jak ta sance skoncila, ale podle toho jakou mela nadeji na to, ze skonci golem.

Reagovat
smazaný uživatel

všem tvým příspěvkům... naprosto se s nima stotožňuju a těm kteří viděli nejspíš jen highlity z toho zápasu a vykřikují tady jak je Bosna roznese

Reagovat
božský John

Koho tím myslíš? Atdhe není zas tak neznámý a myslim, že ti co o tom diskutují,tak to viděli

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm zajimavý nazor jestli te mizerii co hrali portugalci pred domacíma divakama rikas prevaha... kdyz si ten zapas zhodnotíš tak to bylo 50 na 50 a takové jsou i sance obou týmu na postup! Kvalita je na strane obou týmu a to vetsí srdce mají bosnane proto postoupí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Jaký výsledek si mám pod slovem roznese představit 4:0 5:0?Já si spíš myslím,že tam Portugalci minimálně gól dají a Bosna 3 nedá a bude po zápase.Nemohu si pomoct,ale někteří co tu tak vehementně tlačí tu Bosnu na MS,tak to je spíše tou averzí k Portugalsku.U těchto lidí je asi úplně jedno hraje-li proti Portugalsku Bosna nebo by dostali někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

tu by sa fandilo aj nam slovakom keby ideme preto portugalcom

Reagovat
božský John

Pokud bude Bosna proměňovat šance a bude se víc tlačit dopředu, tak myslim, že tak 3 góly dá, Portugalci budou bránit výsledek a podnikat protiútoky a pokud budou v zakončení tak jaloví jako včera,tak 3:0 může klidně být..ale to jsou dohady

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Bosna vyrovnala tak sem bral 5 litrů.... ...no kousek,škoda.

Reagovat
vanGomm

Já zas můžu "poděkovat" Francii.Měl jsem jinak za 100,- 12 200.2x remízy Řecko-Ukrajina a Irsko-Francie. A k tomu 2x výhru favoritů o gól (HX) s kurzama Rusko 3,90 a Portugalsko 3,80.Ještě jsem to po 100,- vsadil sóla.Něco jsem tedy bral,ale ta Francie no nedá se nic dělat.

Reagovat
božský John

Jéžiš,tak to by mě vomejvali

Já měl to samý včera u Portugalců..dneska jsem zestárl o pár let u zápasu Srbsko 21- Norsko 21..měl jsem Srby a Norové někde po 20i minutách vedli 0:2....Sulejmani otočil

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz Portugalci ten gol nedají tak postoupí Bosna! ten zapas bude jenom o tom jestli ho dají nebo ne....

Reagovat
vanGomm

Výsledek 1:0 je dobrý.Sice ještě je odveta,ale ta nula má pro Portugalce svou váhu.Portugalci dostali ve skupině jen 5 gólů a to tam měli Dánsko,Švédsko a stále se lepšící Maďarsko.Bosna naproti tomu doma porazila slabou Belgii 2:1 s Tureckem hrála 1:1 a od Španělska dostala 2:5!!Ani jeden výsledek by ji s Portugalskem na postup nestačil.A to si také i myslím,že Portugalsko je v současnosti určitě lepší než Belgie a i Turecko.Každý zápas je sice jiný,ale podle mého názoru si to Portugalsko už asi nenechá vzít.Vedou mě k tomu výše uvedená čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta spálená šance Muslimoviče byla fakt k smíchu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jich líto, že nemají někoho kvalitnějšího.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsou návrhy osudí na MS a je tam velice pěkná možnost na skupinu Brazílie, Holandsko, Pobřeží Slonoviny, Japonsko

Reagovat
smazaný uživatel

Sloni už zase ve skupině smrti?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele