Bosňan Krunič přestupuje z Empoli do Milána

12.06.2019, 20:07
Aktuality
Záložník Rade Krunič bude v příští sezoně oblékat dres AC Milán. Potvrdil to Fabrizio Corsi, prezident jeho dosavadního klubu Empoli. Milán zapltaí za bosenského fotbalistu 8 milionů eur.

Rossoneri tak vyhráli přetahovanou o kreativního středopolaře s Janovem. Předpokládalo se, že 25letý Krunič by mohl zamířit právě tam, protože do klubu odešel trenér Aurelio Andreazzoli. Nakonec je ale všechno trochu jinak.

"V příští sezoně bude hrát Krunič za Milán," řekl Corsi pro calciomercato.com. "Ten nám zaplatí 8 milionů eur,".

Podle italského serveru Krunič podepíše v novém klubu čtyřletou smlouvu s ročním příjmem 1,2 milionu eur.

V minulé sezoně Krunič odehrál za Empoli 33 ligových zápasů, vstřelil v nich pět branek a přidal dalších šest asistencí. K záchraně mezi italskou elitou ale nakonec malému klubu nepomohl.

Autor: Jiří Fišara / calciomercato.com

Komentáře (78)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A to křídlo bude? Jinak jsem ho neviděl hrát tento rok, každopádně po éře Bertolacciho, Constanta, Boriniho se mi zvédá tlak za ty no name přestupy, které jsou pokaždé naprostý flop.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem právě četl, že v giampaolově systému není pro křídla místo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by to vysvětlovalo i ty spekulace ohledně Susa. Hakan hraje stejně líp podhrotem, otázka co se Samim, ale vedle Piateka by mohl být zajimavý i když dávám přednost Cutronemu. Nečetl si jakým systémem pravděpodobně bude hrát? jestli 4-3-1-2 s trequartistou nebo 3-5-2 a wingbeci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to být 4-3-1-2. Odchod Susa je podle mě asi jistou věcí, Hakan bych řekl že taky půjde. Záloha by teda měla být podle spekulací Sensi-Kessie-Praet a nad nima Lucas. To jak si Lucas s trequartistou poradí je otázka. Proto jsem si přál aspoň jedno class jméno. Ještě jsem si moc přál nahrazení Kessieho Barellou, ale ten má blíž k Interu. Útok asi bude začínat Piatek-Cutro, uvidíme jak moc je reálná ta výměna Silva-Schick, každopádně jeden z nich bude trojka.

Reagovat
Filippo Inzaghi

Bude to 4-3-1-2. Stim ze Lucas je hlavně trequarista.. Hakan říkal ze chce zůstat, tak by záloha mohla být Hakan(Bonaventura), Tonali(Sensi),Kessie(Krutič) a před tima Lucas(Barella) .. s tím ze bych rad viděl Bigliu ale už má věk a plat 3,2M€ je moc .. a hlaveň by se mohli pekne v záloze točit lidi půlka z nic muže hrát podhrot a všichni CMko. Útok Piatek a Cutrone je jasný, Samu jako 4 útočník a ideálně prodat Silvu a třeba ten Maximin by byl super do rotace na hrot

Reagovat
Filippo Inzaghi

Na prodej: Suso 40m€, Silva 30m€, Borini 7m€, Biglia 8m€

Koupit: Barella 50m€, Saint-Maximin 30m€, Sensi 10m€+Locatelli, Tonali 30m€, Krutic je už tíhovém za 8m€

Rozdíl je tam cca -40 m€ a ušetří se na platech.. utok a záloha hotova .. zbylých 40 se pustí do obrany pro Andersena a Cucua

Reagovat
adoxx

Tak Kessie na 90% odejde ne?

Reagovat
Filippo Inzaghi

Když přijde nábytku na 40m€ a víc tak ať jde a to bych koupil toho Praeta.. nebo co bych bych si přál hodně tak pustit peníz a prodat kessieho a koupit SMS .. pak by ta záloha byla hned jinde .. a ten by stal 80m€ možná 60m€

Reagovat
smazaný uživatel

Saint-Maximin je především křídlo a 30M do hráče co by byl do rotace a ještě mimo post určitě nedáme. Jelikož o Silvu se zajímá max. Fenerbahce tak 30M za něj nedostaneme. Reálně příchody vidím Sensi, Praet, Andersen, Mancini a ten Krunić no. Pryč půjde Suso, asi Biglia a dost se mluví o Gigiovi. Jistoty jako Montolivo a Bertolacci nepočítám.

Reagovat
Filippo Inzaghi

Jeslti přijde jen tohle a ani jeden z dvoje Tonali/ Barella tak to příští rok Lm nebude .. andersen super ale co ten mancini, je to CB nebo RB a když přijde kdo půjde ? Na Cb je ten alessio, caldaira, mussachio a ten andersen doufám, a má Rb calabria a conti .. gigia bych neprodaval ani za 60m€ už teď je to worldclass player a ten nás muže podržet .. neříkám ze plizzari nemůže byt za rok-dva na stejný úrovni

Reagovat
El-Pistolero-68

Doufejme.

Reagovat
Seydou Doumbia

Maximin je podobný typ jako G.Martins. Rychlý hráč, kterému to nejlépe svědčí jako ostré křídlo. Na hrotu nebo jako krajní záložník by byl poloviční.

Reagovat
Filippo Inzaghi

Hraje víc křídlo ale i hrot.. v útoku zlavdne všechno, jako mužů zůstat Silva Jakl třetí útočník ale radis bych tam viděl někoho jiného

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč nevyměníte Silvu za záložníka na pozici Kessiého?

Reagovat
Filippo Inzaghi

Ale za koho, ty co chce AC jako třeba Tonali, Barella tak to jsou týmy kam by Silva nešel .. nejlepší možnost ho prodat k vlkum do PL nebo třeba Turecko aspon tak za 34m€.. jedinej kdo by šel na swap je SMS kdyby se něco doplatilo otázky jeslti by to bylo reálný

Reagovat
adoxx

A co Elmas z turecký ligy a výměnou za něj André Silva? To by mohlo jít a získali by jste mladýho, kvalitního, perspektivního záložníka, kterého chce asi každý evropský velkoklubdo budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

AC jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se přetahujeme s Janovem o 25 letýho Bosňana jehož tým právě sestoupil. Vtipný, že jsem si přál Barellu, pak jsem slevil na Sensiho a nakonec máme Kruniće za 8 mega. Mezitím co s Interem jsou spojovaný jména jako Bruno, Lukaku nebo Vazquez, tak mi se snažíme o Manciho, Sensiho nebo Praeta. Růžové to vyhlídky....

Reagovat
maras93

Sensi by měl přijít taky. Barellu si přát můžeš, ale on si už očividně vybral Inter. A já nechci Barellu výměnou za Cutroneho, to ať jde radši do Interu. Jinak Mancini i Praet jsou fajn hráči. Když nehrajeme LM, tak je jasný, že nekoupíme 3 hráče za 60 mega. Jinak já jsem za Krunice rád, za 8 mega stojí za zkoušku.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak zrovna Mancini, Sensi a Praet by byly fajn posily. K nim jeste Barella/Tonali, nejake LB (Biraghi?) a byl bych i docela spokojeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo by se mi kdyby přišel někdo z jmen jako je Barecca, Nandez, Pavon, Berrardi, Barco, Belotti. Na hráče ty nejvyšší kvality teď není prostředí ani peníze a mladý hladový běhavy hráči by mohli pomoct.

Reagovat
adoxx

Nandez, Pavon, Berrardi

Reagovat
smazaný uživatel

Pavon, Nandez je sen...a top by byli ještě Tonelli s Almendrou, když už jsme u te Bocy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

U Berrardiho to vypadá na Neapol

Reagovat
El-Pistolero-68

Jeden to jmeno napise blbe a opakujou to vsichni.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to tak vypadá líp:D...Omlouvám se za zmatení přispěvovatelů:D

Reagovat
Seydou Doumbia

Písmenko sem a tam takhle to zní líp

Reagovat
El-Pistolero-68

Mně je to fuk, jen mě pobavilo, jak se toho pak chytli i ostatní.

Reagovat
Stannis Baratheon

A ještě Arambarri

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Přetahovaná s Janovem ? Hmmm....

Reagovat
SpartaOvenka

Jeden Birsa už tu byl

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky jsem si rikal, ze tohle je uplne Birsa style. Ale tak snad jde jenom o rozsireni lavicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz je tam Boban tak zas pôjdeme Balkanskou cestou,to skúšanie trenerou, lacných hráčov tu už bolo a nič.tu pomôže jedine silný investor inak sa AC na vrchol nedostane.

Reagovat
rossoneri89

Moc ho nepoznám takze nebudem dopredu odsudzovať.... Možno že sa z neho stane druhý Bonaventura alebo druhý Halilovic .... Uvidíme.... Trosku ma ale zaráža veta "Rossoneri tak vyhráli přetahovanou o kreativního středopolaře s Janovem."

Reagovat
tnt03

Reagovat
AC.Milan

No...dobře

Reagovat
tnt03

Sakra jak mám AC rád tak mě sere že neinvestuje do lepších hráčů. Ten klub prostě musí mít hvězdy v kádru..

Reagovat
smazaný uživatel

Mandragora nevím, co řeší, ale jestli je pravda, že Torreira není v Anglii spokojený a chce zpět do Itálie, přičemž Emery Nzonziho zná a použil by, klidně bych ještě doplatil.

A k němu Bennacera, kterého zaplatí Edin. protože Bryan to prostě nezahraje. A pak ta obrana.

Reagovat
Largo

Torreira by byl sen. S Bennacerem navíc podobný hráči, oba se výborně hodí do Fonsecova systému. Do Arsenalu Nzonzi s Manolasem

Reagovat
smazaný uživatel

Bennacer je skvělý na míči, Torreira víc pitbulek, ale oba by pomohli.

Reagovat
Largo

Přesně tak. Ale podle mě nedopadne ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba myslet skromně, uvědomit si historii.

Ve všech ohledech. Obě poslední Scudetta provázel rekordní nákup hráče - Falcao, Batistuta. Od peněz se odvíjjí všechno. Přesto věřím, že o LM si zahrajeme, Atalanta se bude teprve učit, jak soutěže kombinovat, AC začíná na stejné čáře jako my a zbytek je před námi. Uvidíme, co Lazio.

Reagovat
Largo

S tím nelze nesouhlasit. A za Torreiru bych ihned obětoval větší balík peněz, stejně jako za útočníka a defenzivního záložníka. Bez peněz to nikdy nepůjde. Jen mám pocit, že si to neuvědomuje vedení. Narážím zejména na ty směšný výkupky. Někdo zamává 35 milionama a stačí to. Dneska běžně lepší hráči choděj za dvojnásobek. Viz ty poslední spekulace o Higuaínovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je taky o tom, co ti dovolí hráč a agent. Buď mu dáš nízkou výplatu, jak chceš ty a on si prosadí níízkou výkupku, nebo vysolíš mzdu a výkupka se ruší nebo adekvátně zvýší.

S námi každý vyjebe.

Reagovat
Pipo123

Celé tie klauzule sú blbosť, v takom španielsku je to normálne, ale vôbec sa mi to nepáči, v tomto je super Lotito a Tare, ani jeden hráč nemá výkupku, Lazio na také niečo nikdy nepristúpilo. Tak to má byť.

Reagovat
Pipo123

Bude to zaujímavé, u nás sa píše o docela veľkej prestavbe, Radu by mohol odísť, za Luliča by mala prísť náhrada a mal by sa presunúť na lavičku. To čo sa roky odkladalo, teda preťažovanie hráčov ako (Radu, Parolo, Lulič) sa má tento rok konečne vyriešiť. Inzaghi trval na posilách, tak som zvedavý ako to dopadne.

Keď som u Inzaghiho tak po podpise zmluvy sa ho novinári pýtali aké má ambície v Laziu, on povedal že je realista a chcel by nás dostať do LM, ale dlhodobo je jeho cieľ získať niekedy Scudetto. Páči sa mi táto jeho ambícia, v tom mi pripomína Simeoneho, lenže k takýmto cieľom ako je LM je potreba aby sa do toho pustil aj Lotito a Tare, slúbili mu toho veľa, tak snad mu postavia konkurencie schopný team.

Reagovat
Pipo123

Radu ma opustiť Lazio, bolo mu povedané nech si hlada nový team...

Reagovat
Forza_Inter

Sky: Inter Sell Zinho Vanheusden & Xian Emmers To Standard Liege For €25M

prachy pekné ale dúfam že máme možnosť spatného odkupu

Reagovat
lnterista

18-20 a Emmers jen hostovani

Reagovat
jany kozak

akoze Standard Liege ich kupi?

Reagovat
Forza_Inter

podla vsetkeho sa to stalo

Reagovat
Elliasson

Lutych utrácí tolik peněz za hráče?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Kto z hráčov ako pirlo, gattuso alebo Boban boli hviezdy ked prišli do AC? Mimochodom Gattuso prichádzal tiež z vypadajúceho Salernitana.

Reagovat
Pipo123

Tak Wesley neprestúpi do Lazia. Tare sa rok dohaduje na cene, ešte nedávno sa písalo o 16 + 4 mega v bonusoch, dlhé jednania a do toho príde Aston Villa ako nováčik PL a jebne na stôl 25 miliónov

Reagovat
Nuno čomes

Tak Lazio.

Reagovat
Pipo123

Na druhú stranu je to možno fajn, vyzerá ako tank, ale moc tých gólov nedal ani v Trenčíne ani v Brugach, ten trh v PL je niekde úplne inde keď nováčik si môže dovoliť dať takú jebu.

Reagovat
Nuno čomes

Já nevím o co jde, ale směju se, že AV vyjebe tolik love jen tak random za pár minut a Lazio se jebe rok s 16 mega..

Reagovat
Pipo123

Tak to je Tare, sním by som nechcel o niečo vyjednávať

Reagovat
Whitemedia

@BBCSport

Chelsea have agreed a deal in principle for Maurizio Sarri to join Juventus.

@sjstandardsport

Expect #cfc to make statement to confirm #Sarri's departure in the next 24 hours, but understand club have agreed compensation with Juventus that will net between £5–10m.

tak už se to blíží

Reagovat
smazaný uživatel

https://ibb.co/pPZ7D7g

Som zvedavy na jeho prvu tlacovku a na privitanie od fans juve.

Reagovat
Yanek

Sassuolo chce údajně za Sensiho 35. To byli s náma vždycky zmrdi ve vyjednávání, hlavně že dostali slevu na Locatelliho a ještě ho nezaplatili.

Reagovat
maras93

35 ? to je dobrej joke

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
rossoneri89

Môžu byť radi za 12 plus odpustenie dlžnej čiastky.... Neviem co vymýšľajú... Zmrdi zeleno čierny

Reagovat
Kaka14

asi si pozreli aku vykupku mal Bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

Tonali a další mají už teď ceny všroubované neskutečně nahoru, nikdo nebude dávat Milánu výhody jen proto, že se chce škrábat zpět cestou italizace a mladého kádru..

Reagovat
maras93

Musíš ale uznat, že 35 za Sensiho je moc. Nehledě na to, že Loca k nim šel za drobný. Čekal bych tedy trošku vstřícnosti na oplátku za vstřícnost AC. A u Tonaliho to chápu víc než u Sensiho.

Reagovat
Pipo123

Hlavne čo je také fantastické na Sensim? Ten chlapec má 20 kg, často som ho sledoval a nijak extra nevynikal, tá cenovka je taká len kvôli tomu že je talian,

Reagovat
maras93

Odvařenej z něj taky nejsem, ale na druhou stranu - moc jsem ho taky hrát neviděl. Jinak souhlas.

Reagovat
maras93

To ať hraje radši ten základ Krunič než Sensi za 35.

Reagovat
KillSwitch

Juve trade Higuain for Manolas?

vymeniť jedného z najlepších stopérov ligy za senílneho tučniaka, ktorý dal za 2 sezóny 11 gólov je fakt výhra

Reagovat
svkmd

za 2 sezóny 11 gólov? to mi nevychádza

Reagovat
KillSwitch

jááj..aj tak málo na takého hráča

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele