Boschker na důchod nemyslí, chce prodloužit smlouvu

27.01.2012, 14:39
Aktuality
Sander Boschker na podzim oslavil již své jednačtyřicáté narozeniny, o konci kariéry ale zatím nechce ani slyšet. Bývalý nizozemský reprezentant, která dělá v Twente už jen brankářskou dvojku, má podle svých slov stále motivaci a rád by v Enschede podepsal smlouvu ještě na další rok...

Boschker je odchovancem Twente a vyjma sezóny 2003/2004, kdy se zkoušel uchytit v kádru Ajaxu, působí v jeho prvním mužstvu již od roku 1989. A přáním zkušeného brankáře je, aby se jeho zdejší působení prodloužilo alespoň o další rok.

”Stále si fotbal užívám a mám motivaci. Nyní jsem navíc zraněný a takto skončit nechci. Rád bych důstojné rozloučení,” prohlásil Boschker, jehož smlouva v Twente vyprší koncem června. ”Od klubu jsem zatím nedostal žádné signály, ale také je teprve leden. Pokud se dám dopořádku, určitě si o smlouvě brzy promluvíme,” dodal.

Trenér aktuálně třetího týmu nizozemské ligy Steve McClaren mimochodem přivítal v kádru nového útočníka, z dubajského Al Ahlí přichází na hostování do konce sezóny Jajá Coelho. Twente si zároveň zajistilo opci na trvalý přestup pětadvacetiletého Brazilce, který v minulosti hrával za konkurenční Feyenoord.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je docela podobný Boschkerovi řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Když má motivaci,tak proč neé.Sic jako dvojka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele