Bordon zvažoval konec kariéry

30.07.2008, 16:45
Aktuality
Těžké chvíle prožívá Marcelo Jose Bordon. 32letý obránce trávil dovolenou v Brazílii u své matky, která je postižena Alzheimerovou chorobou a dokonce zvažoval konec profesionální kariéry. V té nakonec bude pokračovat, k tomuto rozhodnutí ho přemluvili další členové rodiny...

"Chystal jsem se ukončit smlouvu. V létě jsem byl blízko k ukončení kariéry. Má matka je vážně nemocná a poslední roky pro mě byl hodně těžké. Když jsem během letní přestávky byl v Brazílii, nechtěl jsem se vracet zpět. Fotbal pro mě již nebyl zajímavý," prohlásil Bordon.

Schalke patří mezi přední německé kluby, v posledních letech ale neúspěšně útočí na mistrovský titul. Do nového ročníku vstupuje s novým trenérem Fredym Ruttenem a Bordon neočekává, že by mohl přijít o kapitánskou pásku. "Nevidím žádný důvod k tomu měnit něco, co fungovalo velmi dobře," řekl Bordon.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to ho lituju , chápu , že a fotbal nemá aani myšlenku, ale byla by to dost citelná zztráta pro Schalke

Reagovat
Arne

Drž se, chalpe.

Reagovat
smazaný uživatel

Článek o Leverkusenu by nebyl, mistře?

Reagovat
herbage

Sukuta-Paso ti nestačil?

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo o dění v Leverkusenu.

Reagovat
Arne

Tak to si budeš muset počkat na předsezonní preview...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si počkám...

Reagovat
Arne

Reagovat
havrys99

jako by ti nešlo o důlržitost tohoto článku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi poraď, který článek není tak důležitý, abych se u něj mohl zeptat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele