Bordeaux v zimě posilovat nebude

26.12.2010, 16:36
Aktuality
Kádr Bordeaux přes zimu nedozná žádných změn. Francouzskému klubu se letos rozhodně nedaří podle představ, jeho prezident Jean-Louis Triaud ovšem vyloučil nějakou aktivitu na přestupovém trhu...

Pořadí Ligue 1 je neustále hodně vyrovnané a Bordeaux je aktuálně na osmé pozici s pětibodovým mankem na vedoucí Lille, které má k dispozici jeden zápas k dobru. Pět bodů ovšem na druhou stranu ztrácí na Bordeaux šestnácté Valenciennes.

"Není třeba posilovat, výmluvy možná hledáme až příliš brzy," reaguje první muž Bordeaux na fakt, že jeho tým dal v devatenácti zápasech jenom 24 branek.

"Kádr se vždy posiluje jenom ve chvíli, kdy už nevíte, co dělat. Rozhodně nechci vidět takovou druhou polovinu sezony, která by mě nenechala v klidu spát. Chci vidět výhry, zápasy a hlavně fotbal od týmu, který dokáže naplnit svůj potenciál. Díky tomu budu šťastný," dodal Triaud.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
One-Real

Celkem překvapivý, čekal bych že vzhledem k vývoji ligy by nějakou posilu přivést měli, i když se jim vrací ?Planus

Reagovat
Hafna

loni jsem je obdivoval, na podzim patřili k nej týmům Evropy... suveréně vládli fr.lize a suveréně vyhráli náročnou skupinu LM... Pak se to však zlomilo a nechápu, kam šli třeba prachy, že se nebyli schopny sehnat kvalitní náhrady za Gourcuffa nebo Chamakha...

Reagovat
zelda

Nevíte teď někdo jak to vypadá se Saivetem? Když hraje, hraje dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, u Saiveta se stále více potvrzuje, že to není ani z půlky takový talent, jako se o něm před 2 roky říkalo..

Reagovat
Godwinson

Tak nevim, zrovna Bordeaux by tedy nějakou posilu potřebovalo ... ale tohle je taky dobrý, alespoň snad nebudou zaclánět nahoře :)

Reagovat
Langi

no...a jestli do toho odejde Diarra a Tremoulinas tak budou v Bordeaux rádi za to momentální 8. místo

Reagovat
smazaný uživatel

No jak myslíš...Podle mě byste nějakou tu posilu asi potřebovali..

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct? No, snad Triaud začne připomínat znovu toho muže, který vytáhl Bordeaux do evropské špičky.. Chce to AM, kvalitního mladíka na stopera, klidně i pravý křídlo... Feret, Kantari a Obraniak (Gameiro)

Reagovat
AnthonyR

Co dodat........ taky v zimě neposiluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele