Bordeaux reaguje na špatné výkony, z kádru bylo vyřazeno pět hráčů

11.01.2022, 17:44
Aktuality
Bordeaux loni až do konce sezony bojovalo o záchranu v Ligue 1, probíhající ligový ročník v tomto směru není lepší a vedení se rozhodlo jednat. Z kádru francouzského klubu bylo podle tisku vyřazeno hned pět fotbalistů, nové angažmá by si měl hledat například zkušený obránce Laurent Koscielny...

Někdejší stoper Arsenalu má letos zdravotní problémy a kvůli nim nastoupil jenom k jedenácti zápasům, francouzskému klubu v nich neodvedl očekávané výkony a neúnosným se začal stávat vysoký plat. 36letý fotbalista se bude připravovat s rezervním týmem podobně jako Samuel Kalu, Josh Maja, Paul Baysse a Mehdi Zerkane, dva posledně jmenovaní na sebe upozornili opakovaným porušením disciplíny.

Francouzská nejvyšší soutěž za sebou má necelých dvacet kol a Bordeaux je až na sedmnácté příčce tabulky, se 44 inkasovanými brankami má nejhorší defenzívu v celé lize. O částečné zlepšení by se mohl postarat například někdejší vynikající brankář Grégory Coupet, ten pracuje jako trenér gólmanů v Dijonu a vedení Girondins jedná o jeho příchodu.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Pride

Tak snad si Maja najde něco lepšího, takového talentu by byla škoda.

Reagovat
magpie

No, třeba by se mohl vrátit do Sunderlandu, aby měl o čem točit Netflix třetí sérii

Reagovat
Pride

Je škoda, že letos netočí, konečně to vypadá na postup tak by to mohlo být pro změnu taky trošku pozitivní.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď sa o neho jeho agent postara

Reagovat
srbic13

Reagovat
Jkb

Lolo mi v Arsenalu chybí, býval to fantastický stoper a jeden z mých nejoblíbenějších hráčů, škoda, že ten odchod byl tak zbytečně dramatizován, pro Arsenal udělal spoustu dobré práce.

Reagovat
Bakary3

taky muj oblibenec... Ted mi ho pripomina white

Ale ta Laurentova nachylnost k chybam byla slusna

Reagovat
REPLIKATOR

Kostelník byl kiksař už v Arsenalu, symbol jejich úpadku. Nedivím se, že má Bordeaux nejhorší obranu v lize.

Reagovat
bourbon

tam je to hlavně o tom, že nejsou prachy

Reagovat
Acquanni

Jako kiksy uměl vyrobit, ne že ne. Každopádně s ním 10,5 zápasů a 22 gólů, bez něj 9,5 zápasů a 22 gólů, tam bude asi problém celkové

Reagovat
merlick

kym on hral proti vtedy velmi silnej Barce tak sme vyhravali 2-1, ked isiel dole tak to dvojkolo skoncilo 2-10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele