Bonera se bojí odchodu hvězd

03.04.2008, 21:11
Aktuality
AC Milán podává v letošní sezóně na své poměry velmi špatné výkony a zdaleka zatím nemá na příští rok zajištěnou účast v Lize mistrů. Pokud by AC prestižní soutěž nehrál, mohly by klub opustit největší hvězdy, čehož se bojí obránce Daniele Bonera.

Milán v italské lize naposledy prohrál doma s Bergamem 1:2. V tabulce je nyní až šestý, čtyři body za Fiorentinou, která je na čtvrté příčce zaručující předkolo Ligy mistrů.

Do konce sezóny zbývá sedm kol, ve hře je tedy jedenadvacet bodů pro každý tým. "Když neskončíme do čtvrtého místa, může to být důvod k odchodu pro mnoho hráčů," bojí se obránce Daniele Bonera.

"Ale není pravda, že by tu byla napjatá atmosféra, nejsme nervózní," pokračuje Bonera. "Musíme hrát agresivněji. Protože náš problém není ve fyzické kondici, když si vezmete, že to nejlepší ze sebe většinou dostaneme až ve druhé půli."

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (51)

Přidat komentář
M11

to se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím, že posílej než že by někdo odcházel. Většina hráču je spíš starších, takže ani nemaj důvod někam chodit

Reagovat
GEGE

To se nestane.Věřím že nějak ukopeme 4.příčku a v lete přijdou kvalitní posily a přístí rok to bude jíná.

Reagovat
M11

ikdyby se to nepovedlo... ten jeden rok bez LM... vam muze po urcite strance i klidne pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řek, LM by Gallianiho a spol. zase uspokojila..., na druhou stranu tam nechci vidět Juve, když tam pro změnu nebudem my

Reagovat
Shevchenko

A kdo by měl jako odejít? Z největších hvězd nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
$dolar$

Jaky hvezdy mel na mysli? Kaka ten neodejde jinou hvezdu tam neznam snad Maldini a to pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Maldini odejde tak jak tak....ale do důchodu

Reagovat
Shevchenko

Maldini má přece namířeno do Newcastlu

Reagovat
M11

Reagovat
$dolar$

Proc zrovna tam?

Reagovat
fantomas

bylo to nekde jako aprilovej žert

Reagovat
smazaný uživatel

a za 5 let se vráti do AC jako velka posila

Reagovat
smazaný uživatel

jiné hvězdy neznáš ??? mrkni na soupisku, zápas ACM nebo na některé zápasy Squadry Azzurry - ať nynější ať dřívější, a pár jich poznáš

Reagovat
$dolar$

njn jeste Pirlo a Seedorf i Gattuso neni tak spatnej a ani ten Pato

Reagovat
smazaný uživatel

no vida ... a na jednoho z nejlepších stoperů si pozapoměl :D - Nesta

Reagovat
$dolar$

Byvalo V Lazio byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

je pořád :)

Reagovat
sansiro

Reagovat
$dolar$

byl lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka jde prej do Sparty

Reagovat
fantomas

april už ti utekl, kamardáde

Reagovat
$dolar$

Jenze on to vi ona to je pravda koukni na oficialni stranky sparty mas to tam : www.rumunia-praha.cz

Reagovat
fantomas

co to povídáš ty stránky neexistujou a na oficiálních sparty taky nic neni, nestřílej si ze mě

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce me to dnes rano volal osobne Kretinsky

Reagovat
M11

radsi nam rekni co sis slehls

Reagovat
fantomas

LSD, to už tu nekde bylo

Reagovat
M11

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli z AC nějací hráči odejdou,tak spíš v rámci omlazení kádru. Potřebují nějakou novou krev, co jejich hru obohatí,teď mi přijde,že už hrají někdy až moc profesorsky a je lepší to omlazení postupně než kdyby čekali a najednou by bylo třeba deset hráčů na odchod

Reagovat
Marv

Hm sem zvedavy co udela takovy Kaka kdyz se nebude hrat LM a dostane nejakou luxusni nabidku..

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že jí odmítne, ptže má ten klub vážně rád ... to neni komerční putovník typu Ibrahimovič apod. že když Juve sestoupil tak se rozutekli ... Nedvěd, Buffon - to jsou hráči !

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero, Trezegeut, Camoranesi Ibrahimovič u mě byl hráč, nemám ho rád a řekl bych že se mu líp dařilo v Juve. Podělal si to ale to samý třeba Zambrota nebo Canavaro, podrazáci Italský

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak tak.. samozřejmě Camoranesi s Del Pierem taky , Trezeguet budiž - měl tam nějaký manýry že chce odejít ale nakonec setrval ..

Reagovat
smazaný uživatel

Většina hráčů odešla hlavně pro to, že si je Juventus nemohl dovolit...

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych, že zrovna Bonera se nemusí bát, páč jeho by jsme si měli určitě nechat..., a když hromadnej odchod, tak: všichni 3 golmani + Serginho, Favalli, Digao, Šimič, Emerson, Brocchi a možná už i Pippo..., bohužel se však nic takovýho nestane.

Reagovat
MiChaEl

Idelane by bolo podakovat tymto chlapikom:

Out:

Kalac, Fiori

Simic,Serginho/Kaladze, Cafu

Brocchi,Ba

Gilardino,Inzaghi

a pribrat niekoho z tychto na postoch, kde nas tlaci topanka jak sa hovori:

1/ Top brankar = Frey (Akinfejev,Boruc,Ochoa,navrat Abbiatiho?)

2+3/ Top stoper, resp. univerzalny bek + wing back = Sergio Ramos :) / Zapata / Burdisso / Garay / Heitinga / Barzagli / Mexes + Miguel / Rafinha / Cicinho / Zaccardo / Dani Alves / Bosingwa / Ilsinho / Riise / Zambrotta / Clichy

4+5/ Jazdic/motor v strede + Kreativec (postupna nahrada Seedorfa..) = Essien / Flamini / Muntari / Xabi Alonso + Diego / Ronaldinho? / Van der Vaart / Mutu / Mancini / D'Alessandro / Aimar / Rosina / Emre

6/ Top hrot = Benzema / Eto'o / Seva? / Villa / Huntelaar / Falcao / Aguero / a moj sen: TEVEZ

Ale ak by som mal tipnut, co spravi Milano, tak by som povedal, ze vyjadri spokojnost s Didom i Kalacom, aka je to skvela dvojka, kupi Ferrariho do obrany, a mozno aj toho Zambrottu, so zalohou ostane spokojnost, stiahnu Borriella z hostovania a nan poslu Paloschiho. Prip pribudne este Seva a budeme sa tesit ze aspon niekto prisiel...

Verim, ze nepride ani Drogba, ani Amauri, ani Toni, ani Gomez, ani Kanoute, o ktorych je v AC udajne zaujem..nejak sa mi nepozdavaju v cervenociernom.

Reagovat
fantomas

tak na flaminiho si nech zajít chut

Reagovat
smazaný uživatel

a na xabiho

Reagovat
MiChaEl

Su to len alternativy..:) navyse, o Flaminiho zdrahavosti podpisat zmluvu s Arsenalom sa spekuluje uz dlho, no a XAlonsa uz nevidno v zostave LFC uplne pravidelne (ok, Rafov rotacny system, ale i tak, cca 20 zapasov co odohral je podla mna malo..aj ked neviem, ci nebol zraneny..)

Reagovat
smazaný uživatel

xabi neodide

Reagovat
fantomas

Flamini už souhlasil, navic sám řekl že nikam nechce odejít, takže to tvoje tvrzeni už jaksi neni aktualni

Reagovat
MiChaEl

Ok, moze byt. Len odporucam aj tebe filtrovat veci, ktore sa pustaju do medii. Kludne sa napr moze stat ze podpise zmluvu, aby klub zinkasoval peniaze za jeho prestup..Co sa v mediach pise, treba takmer vzdy brat s rezervou. Ale inak v pohode.

Reagovat
fantomas

nevim, mám jen takový pocit, že když hráč podepíše smlouvu na víc jak čtyři roky je ten rok neprodejný...ale jak řikám, nevim to jistě ...ale pochybuju, že by to podepsal a vodešel, má u nás jistou budoucnost, v penezich taky problem jiste nebude...

Reagovat
MiChaEl

Zabudol som toho Favalliho..tiez out..Emersona by som este nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypsal jsi zajímavé hráče,ale někteří jsou opravdu nereální. :) Burdisso? To dam do obrany radši Fioriho.

Reagovat
MiChaEl

Je pravda ze mi je tazko hodnotit viacerych, kedze do detailov nestiham sledovat a pomaly stracam prehlad o vykonnosti, no Nicolas sa mi tusim pacil na MS06 resp predtym v lige..moze byt ze teraz je lamacik :) Jasne, nerealni su SRamos, DAlves (kvoli predzmluve s FCB), asi Essien (aj ked som kdesi cital, ze AC je jeho srdcovka), Mutu, Mancini, v sucasnej dobe i Benzema..do kuchyne Barcelony nevidim takze neviem ci sem mozno zaradit i Eto'oa. A Carlitos Tevez je fakt len moja tuzba a sen, nemali si ho nechat ujst dva roky dozadu..Inak si myslim, ze ostatni su realni.

Reagovat
smazaný uživatel

U AC nejde ani tak o omlazení, jak se tady pořád dočítám, ale o motivaci. Hráči, kteří hráli několik finále LM, někteří jsou mistry světa nemotivuje soupeř jako Atalanta nebo Siena. A pokud je jich plné mužstvo a nejsou tam žádní hráči, kteří by je strhli, dopadá to tak, jak teď Milán. Změna v létě musí přijít a to ne pouze vyházet staříky a hvězdy si nechat, ale radikální změna základní jedenáctky. Podle mě by měli jít dva ze čtveřice Kaká, Pirlo, Gattuso, Seedorf a místo nich by měla přijít nová krev a nezáleží na věku. Sice tak dobré hráče jako jsou tito bude AC těžko shánět, ale jednou ta změna přijít musí. A to se netýká jen zálohy, i když dva hráči di Obrany můžou vnést nový svěží vítr a probudit "spící" hvězdy.

Reagovat
MiChaEl

Myslim ze si trafil klinec po hlavicke. Napriek tomu by som nerad videl niekoho z tych 4 odchadzat. Skor by som ich posty zdvojil. Za Seedorfa a Kaka proste nemame nahradu. Pirla a Gattusa do istej miery mozu v sucasnom kadri zaskocit Emerson a Brocchi ale je to tragicky malo. Preto by som vsetku snahu uprel na zisk Diega, ktory sa mi najviac priblizuje k Seedorfovi a tiez Essiena, Flaminiho alebo Muntariho do zalohy. O obrane ani nehovorim. Stopera to chce ako sol. Najlepsi by bol Mexes, realnejsi Zapata, Garay ci Barzagli. O potrebe snipera netreba diskutovat takisto.

Reagovat
smazaný uživatel

mali by spravit nieco podobne ako bayern

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele